Danas izbori za sve skupštine

Danas izbori za sve skupštine

Politika nedelja, 11. maj 2008.

Bira se 250 poslanika Narodne skupštine Srbije, 120 poslanika Skupštine AP Vojvodine, 90 odbornika Skupštine grada Beograda i odbornici u 23 skupštine gradova i 150 skupština opština
Na izborima u Srbiji jutros do 10 sati glasalo je 9,98 odsto od ukupnog broja upisanih birača, rečeno je na konferenciji za novinare Republičke izborne komisije . U centralnoj Srbiji je glasalo 9,66 odsto, u Vojvodini je 10,81... »

U Srbiji do devet glasalo 6,1 odsto upisanih birača

Press nedelja, 11. maj 2008.

Na izborima u Srbiji jutros je do 09.00 sati glasalo 6,1 odsto upisanih birača, što je nešto više od 400.000 gradjana, saopštio je Centar za slobodne izbore i demokratiju (CeSID).
U Vojvodini je glasalo 7,1 odsto, u centralnoj Srbiji 5,9 odsto, u Beogradu 5,9 odsto i na Kosovu i Metohiji 2,2 odsto upisanih birača, rečeno je na konferenciji za... »

Tema dana: Srbija na biračkim mestima

Dnevnik nedelja, 11. maj 2008.

Građani Srbije danas na vanrednim parlamentarnim izborima biraju poslanike Skupštine Srbije, a na redovnim lokalnim i pokrajinskim izborima lokalnu i pokrajinsku vlast. Republička izborna komisija utvrdila je da u Srbiji ima 6.749.688 birača, koji će moći da glasaju na 8.682 biračka mesta. Za... »

Komentari

11.05.2008 12:38
Dencic Milevka
Zašto Gradska izborna komisija U Bujanovcu je odbila da glasaju oko 700 građana status raseljena lica koji imaju legitimacije da su prijavljene u Bujanovcu a nemaju stalno mesto boravište jedna od njih sam i ja koja sap prošli put glasala a sad sam preškrtana na glasačkom spisku u ime svih nas molimo za odgovor...
11.05.2008 17:15
Lazar
Pa sve zavisi za koga cete glasati???
Pošaljite vaš komentar »

Oglasi

Umrle, pa zaboravljene
Večernje novosti
pre 1 sat
Tanja koverta ili – otkaz
Večernje novosti
pre 1 sat
Ćute i prodaju