Povezane vesti

Bio sam talac albanske mafije

Glas javnosti nedelja, 18. maj 2008.

LJubomir Mirković, izbeglica iz Peći, posle zatočeništva u Albaniji u pećkom sudu, pod pretnjom oružjem, potpisao ugovor sa mafijašima uuu KPS i Unmikova policija ignorisali njegove prijave tretirali ga kao kriminalca
BEOGRAD - Deset dana bio sam zarobljenik albanske mafije koja mi je na silu otela svu imovinu na Kosovu i Metohiji. Kidnapovali su me u Tuzima u Crnoj Gori, ilegalno prebacili u Albaniju, a zatim u Peć. Granice smo prolazili kao... »

TALAC

Kurir nedelja, 18. maj 2008.

Ljubomira Mirkovića kidnapovali Albanci u Crnoj Gori i posle 10 dana torture po privatnim zatvorima u Albaniji prisilili da pokloni mafijašima svoju imovinu u Peći
BEOGRAD - Deset dana sam bio zarobljenik albanske mafije, koja mi je na silu otela svu imovinu na Kosovu i Metohiji. Kidnapovali su me u Tuzima u Crnoj Gori, ilegalno prebacili u Albaniju, a potom u Peć. Granice smo prolazili kao... »

Komentari

18.05.2008 09:49
Ken
Ja nisam cuo pre za slucaj MARKOVIC. Ali ako bude istina za sve ono sto on ispricao. Ja osudjujem takvog nacina ponasanja. Ali ja znam da Srbi sa KOSOVA svoje imovine prodavali i po DVA-TRI PUTA.
18.05.2008 18:00
Dake
Vidis da su Albanci posteni. Posle potpisivanjaoni su te pustili, da bi sve ovo izjavio. Ljubomireeee nisi ovo dobro izmislio...
18.05.2008 21:09
s....
Gospodine LJubomir Mirkoviću, imovina ti je silom oteta, vlasti nezele da ti pomognu i ignorisu tvoje izjave bez provere. U tome slucaju imas pravo na samo odbranu i uz primjenu svi raspolozivi sredstava. U borbi protiv trorizma dozvoljena su sva raspoloziva sredsva. Ako ostanes neaktivan onda doprinosis sirenju terorizma i to nevalja.
22.05.2008 17:14
HASSE
O balkanci neka Vam je na pomoci onaj kom vjerujete. Cini mi se da Vam nece vjerovanje pomoci, sve dok Vas na vlasti vode kriminalci. Svoju vlast cuvaju tako sto su Vas nahuskali i Vi se ubijate kao psi u areni, a oni i njihovi sinovi zato vrijema naplacuju pobjedu i uzivaju. Vi rezite jesni na druge i mislite da su oni drugi krivi za sve, s druge strane i oni drugimisle isto. Vi vidite krivce, ali ne golim okom nego kroz naocale koje nemozete da skinete od nacionalizma, koji Vam vodje nabise, jer drugacije nebi mogli niti vladati. Narod slijep, pa nevidi, gluh pa ne cuje, glup pa ne razumije i kad ste takvi nek Vam i bude. Nek Vam bude sve dok se ne otrijeznite i ne uzmete stvari u vase ruke i postavite prave vodje. A ove milete strapate tamo gdje im je i mjesto.
hvala Hasse
Pošaljite vaš komentar »

Komentari na drugim sajtovima

Add to Google
Add to Facebook
©2008 Naslovi