Tadić za nacionalno pomirenje

Tadić za nacionalno pomirenje

B92 ponedeljak, 19. maj 2008.

B92: Tadić za nacionalno pomirenje
Beograd -- Lider Demokratske stranke Boris Tadić izjavio je da je Srbiji potrebna socijalno odgovorna vlada, formirana na bazi nacionalnog pomirenja.
"Moj posao je da napravimo nacionalno pomirenje u Srbiji, da se političke snage 90-ih i političke snage koje su vodile Srbiju nakon 2000. godine objedine oko zajedničkih ciljeva, da umirimo stanovništvo, tenzije i nesporazume, da... »

Tadić: Da li ste za poništavanje SSP, izjasnite se?

RTV ponedeljak, 19. maj 2008.

RTV: Tadić: Da li ste za poništavanje SSP, izjasnite se?
STARA PAZOVA, RUMA - Predsednik Srbije i lider Demokratske stranke Boris Tadić izjavio je danas da je Srbiji potrebna socijalno odgovorna vlada, formirana na bazi nacionalnog pomirenja. "Moj posao je da napravimo nacionalno pomirenje u Srbiji, da se političke snage 90-ih i političke snage koje su... »

Tadić: Za socijalno odgovornu vladu, na bazi nacionalnog pomirenja

RTS ponedeljak, 19. maj 2008.

RTS: Tadić: Za socijalno odgovornu vladu, na bazi nacionalnog pomirenja
Predsednik Srbije i lider Demokratske stranke Boris Tadić izjavio je da je Srbiji potrebna socijalno odgovorna vlada, formirana na bazi nacionalnog pomirenja. 'Moj posao je da napravimo nacionalno pomirenje u Srbiji, da se političke snage 90-ih i političke snage koje su vodile Srbiju nakon 2000.... »

Trivan: Činimo sve da dođemo do odgovorne vlade

RTV ponedeljak, 19. maj 2008.

BEOGRAD - Portparol Demokratske stranke (DS) Jelena Trivan izjavila je večeras, reagujući na spekulacije medija o pregovorima o formiranju buduće republičke vlade, da lista "Za evropsku Srbiju" čini sve kako bi se došlo do evropske i nacionalno odgovorne vlade koja će se zalagati i za principe... »

Komentari

19.05.2008 18:39
Patriota-Srbin
Ti Tadic prekini jednom sa tim tvojim lazima? Pitam ja tebe sta si uradio dobro za Srbiju do sada? Uvek lazes narod i boris se za tvoju fotelju da imas dosta para a narod se vise ne pita kako zive i dali prezivljavaju zivot? Stidise i prekini jednom da lazes narod jer te narod vec zna u fazi kakav si?
19.05.2008 19:58
zoran
Konacno su se pregrejane glave iz predizborne kampanje malo ladnule! Pravo je vreme da svi politicki lideri shvate da su preterali u svojim radikalnim pretnjama i da je krajnje vreme da pruze ruku jedan drugome i trezveno pokusaju da se dogovore oko strategije izlaska iz ovog politickog corsokaka, koji je nastao posle izbora bez pobednika a sto je dovelo drzavu u pat poziciju. Znaci: borbu za vlast po svaku cenu trebalo bi da zameni borba za formiranje odgovorne vlade koja ce pokusati da smiri uzavrele strasti u zemlji i dovede do realne spoljne i unutrasnje politike. Ako to uspes Tadicu, bices veliki covek!
19.05.2008 20:31
Svetac
Hajde, Tadiću, dogovrite se (DS i SPS).
Bićeš legenda...
19.05.2008 21:06
Милош
Јер каква је корист човеку ако задобије сав свет, а српској души и својој науди?
20.05.2008 08:50
Dušan
Pomirite se ljudi, to je najvažnije
za Srbiju i njene građane, preduzeća,
investicije, radove, mir, slobodu,
demokratiju, praštanje jedni drugima,
dece, đaka, studenata, nataliteta,
jednom rečju opšteg prosperiteta i
napretka u Srbiji.
Ova neizvesnost nas ubi, i ne ide više
tako...
21.05.2008 00:51
sloboda
Posteni Srdjo Komazec kolika ti je plata?
Sto ti Jovo Adamovic prica na mitinzima, decko je nacitan do duse sigurno je procitao licnu kartu. E, ko te izabra taj te i vraca. Sad mozes ponovo da prestanes da slavis krsnu slavu i naravno badnje vece (u opstini) to se slavi kuci.
Na tvrdoglavijeg ste naleteli, ostao sam do kraja. A radikal sam bio kad si ti bio u saveyu komunista sa tvojim danasnjim radikalima...
Pošaljite vaš komentar »

Komentari na drugim sajtovima

Oglasi

Umrle, pa zaboravljene
Večernje novosti
pre 39 minuta
Tanja koverta ili – otkaz
Večernje novosti
pre 38 minuta
Ćute i prodaju
Večernje novosti
pre 38 minuta