Tadić za nacionalno pomirenje
Tadić za nacionalno pomirenje
B92 ponedeljak, 19. maj 2008.
Beograd -- Lider Demokratske stranke Boris Tadić izjavio je da je Srbiji potrebna socijalno odgovorna vlada, formirana na bazi nacionalnog pomirenja.
"Moj posao je da napravimo nacionalno pomirenje u Srbiji, da se političke snage 90-ih i političke snage koje su vodile Srbiju nakon 2000. godine objedine oko zajedničkih ciljeva, da umirimo stanovništvo, tenzije i nesporazume, da... »
Tadić: Da li ste za poništavanje SSP, izjasnite se?
RTV ponedeljak, 19. maj 2008.
STARA PAZOVA, RUMA - Predsednik Srbije i lider Demokratske stranke Boris Tadić izjavio je danas da je Srbiji potrebna socijalno odgovorna vlada, formirana na bazi nacionalnog pomirenja. "Moj posao je da napravimo nacionalno pomirenje u Srbiji, da se političke snage 90-ih i političke snage koje su... »
Tadić: Za socijalno odgovornu vladu, na bazi nacionalnog pomirenja
RTS ponedeljak, 19. maj 2008.
Predsednik Srbije i lider Demokratske stranke Boris Tadić izjavio je da je Srbiji potrebna socijalno odgovorna vlada, formirana na bazi nacionalnog pomirenja. 'Moj posao je da napravimo nacionalno pomirenje u Srbiji, da se političke snage 90-ih i političke snage koje su vodile Srbiju nakon 2000.... »
Trivan: Činimo sve da dođemo do odgovorne vlade
RTV ponedeljak, 19. maj 2008.
BEOGRAD - Portparol Demokratske stranke (DS) Jelena Trivan izjavila je večeras, reagujući na spekulacije medija o pregovorima o formiranju buduće republičke vlade, da lista "Za evropsku Srbiju" čini sve kako bi se došlo do evropske i nacionalno odgovorne vlade koja će se zalagati i za principe... »
Komentari na drugim sajtovima
Oglasi
Vesti dana
©2008 Naslovi

Komentari
Bićeš legenda...
za Srbiju i njene građane, preduzeća,
investicije, radove, mir, slobodu,
demokratiju, praštanje jedni drugima,
dece, đaka, studenata, nataliteta,
jednom rečju opšteg prosperiteta i
napretka u Srbiji.
Ova neizvesnost nas ubi, i ne ide više
tako...
Sto ti Jovo Adamovic prica na mitinzima, decko je nacitan do duse sigurno je procitao licnu kartu. E, ko te izabra taj te i vraca. Sad mozes ponovo da prestanes da slavis krsnu slavu i naravno badnje vece (u opstini) to se slavi kuci.
Na tvrdoglavijeg ste naleteli, ostao sam do kraja. A radikal sam bio kad si ti bio u saveyu komunista sa tvojim danasnjim radikalima...