Palma predlaže prekid razgovora

Palma predlaže prekid razgovora

Pink sreda, 21. maj 2008.

Marković predlaže prekid razgovora sa radikalima i DSS zbog S S P
Lider Jedinstvene Srbije (JS) Dragan Marković Palma izjavio je danas da će večeras lideru socijalista Ivici Dačiću predložiti prekid razgovora o formiranju vlade sa radikalima i narodnjacima i da počnu razgovore sa Demokratskom... »

Marković: Prekid pregovora zbog SSP

B92 sreda, 21. maj 2008.

B92: Marković: Prekid pregovora zbog SSP
Beograd -- Dragan Marković Palma potvrdio je za B92 da će od koalicionih partnera u četvrtak zatražiti da se prekinu razgovori o vladi sa radikalima i narodnjačkom koalicijom.
Lider Jedinstvene Srbije je naveo da će se sutra pre podne u sedištu SPS-a sastati sa liderima socijalista i PUPS-a Ivicom Dačićem i Jovanom Krkobabićem. On je precizirao da će od njih zatražiti da se prekinu razgovori o... »

Palma: Tražiću prekid pregovora zbog EU

Mondo sreda, 21. maj 2008.

Predsednik Jedistvene Srbije Dragan Marković Palma izjavio je da će predložiti koalicionim partnerima u SPS i PUPS da prekinu pregovore sa Demokratskom strankom Srbije ukoliko DSS nastavi da insistira na poništavanju SSP, a predložiće i da otpočnu pegovore sa Demokratskom strankom o formiranju... »

Palma traži prekid pregovora DSS i početak pregovora sa DS

RTV sreda, 21. maj 2008.

JAGODINA - Predsednik Jedinstve Srbije Dragan Marković Palma izjavio je da će večeras predložiti koalicionim partnerima SPS i PUPS da prekinu pregovore o formiranju vlade sa SRS i DSS-NS i počnu razgovore sa Demokratskom strankom. "Na prvom sastanku premijer Vojislav Koštunica nam je obećao da neće... »

Marković: Prekinuti pregovore zbog tvrdog stava DSS

RTS sreda, 21. maj 2008.

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma, izjavio je za Radio Beograd 202, da će večeras predložiti koalicionim partnerima SPS-u i PUPS-u da prekinu pregovore o formiranju Vlade sa radikalima i koalicijom DSS- NS i otpočnu pregovore s Demokratskom strankom. Na prvom sastanku, premijer... »

Komentari

21.05.2008 16:34
pukovnik
Uzasnut sam. I naravno mnogo mi je zao ako ovaj zahtev prihvati Dacic. Necu da razmisljam o tim zakulisnim igrama, ako ih ima, neka im ja na cast. Ne znam za druge ali ja cu zaboraviti da postoji socijalisticka partija srbije, ako se to desi. Naravno i cela moja familija. Nadam se i svi pravi socijalisti, pa neka vidi Dacic sta ce posle pet-sest meseci, kada se opet dinkic bude srusio vladu, da li ce i tada preci cenzus. Naravno da nece. Eto mog komentara.
21.05.2008 16:42
Svetac
Podržavam Palmu u svemu.
Napred...
21.05.2008 17:10
Vladimir
Ne znam dali je tuzno ili dobro sto je jedan Palma tas na tasu vage da bi Srbija krenula ispravnim putem. U svakom slucaju napred Palma, svaki srpski patriota bi isto postupio!
21.05.2008 17:38
Ivana
Cuj, srpski patriota! Covek je samo bolji biznismen od ovih drugih. Ne moze da odoli nepristojnoj ponudi Velikog Brata, a mozda ugrabi i koje ministarstvo. Tako rade pravi srpski biznismeni.
21.05.2008 18:08
Djordje
Saglasan sa pukovnikom.
Jedina i ravnopravno-stabilna Vlada je SRS-DSS-SPS..
21.05.2008 18:15
itl
Pukovnice zar nije vreme za penziju?! Danas je 2008. god, a ne 1945. god!!! Zato bolje cuti. Bravo za Palmu ako govori istinu!!! Nije on lud!!!
21.05.2008 18:49
Marko
Svidja mi se onaj njegov novi Mercedes...
21.05.2008 18:51
demokrata 90
To nije politički stav već politički inat i totalno odsustvo odgovornosti za sopstveni narod. DSS je danas u stvari SPS iz doba Miloševića. To je jedna propala politička organizacija bez prepoznatljivog programa sa prevaziđenim političkim idejama. Izgubljen u vremenu i prostoru, Koštunica pokušava da svojom prevrtljivošću u odsustvu racionalnog pristupa političkoj realnosti Srbije ponovo obmane čitav narod. Jadno i bedno!
21.05.2008 19:35
nenad pariz
ja mislim da je palma u pravu da nema boducnost bez evrope moze biti on nas premijer. bravo palma.
21.05.2008 21:18
sava
gospodine palma, mi nismo glasali za vasu koaliciju da bi vi pravili vladu sa ds-om.
ovo je sramota.
21.05.2008 21:56
Jagodinac
Koliko li je vremena proveo pred ogledalom i vezbao da izgovori ove reci bez greske??? Jadna je ona Drzava u kojoj Palma ima sta da kaze.
21.05.2008 22:15
marko
nisam ni ja glasao za dss da pravi koaliciju sa radikalima...
21.05.2008 22:43
slikar
arkanov čovek to dovoljno govori... pa i kod njega je bio da bi se napunio "vitamina" $$$ a sad bi malo sa demokratama da se vitaminira.
22.05.2008 10:07
Dušan
Ni ja nisam glasao za koaliciju oko
SPS-a, da bi pravili vladu sa DSS
i SRS...
Ovo je moj poslednji glas za SPS...
Vi nas mučite kao zmija žabu...
Nikada više...
Pošaljite vaš komentar »

Komentari na drugim sajtovima

Add to Google
Add to Facebook