Dečak molio monstruma da ga ne ubije
Dečak molio monstruma da ga ne ubije
Blic sreda, 28. maj 2008.
Milinko Kušić priznao zločin
UŽICE - „Znam da o meni već govore i pišu da sam monstrum. I s pravom me tako zovu kad sam mogao da ubijem dete. I jesam monstrum“, izjavio je juče prilikom saslušanja Milinko Kušić (61) iz Ivanjice, koji je u petak zverski ubio Miroslava Mikija Bogdanovića (13) iz... »
Priznajem, ubio sam, jesam monstrum!
Glas javnosti sreda, 28. maj 2008.
Osumnjičeni nije mogao da se seti da li je ubistvo Miroslava Bogdanovića (13) isplanirao ranije ili je u trenutku odlučio da ubije nedužnog dečaka. Potvrdio da ga je ubio iz osvete njegovoj majci Dragici Milivojević, koju je „mnogo voleo“
UŽICE - Saznao sam da su novine danas pisale o meni da sam monstrum. I neka su pisale. Priznajem, jesam monstrum čim sam nešto ovako uradio! Ove rečenice, kako se nezvanično saznaje, izgovorio je juče u Užicu pred istražnim... »
PRIZNAJEM, JESAM MONSTRUM
Kurir sreda, 28. maj 2008.
Milinko Kušić (61) iz Ivanjice priznao istražnom sudiji da je iz osvete što je ostavljen svirepo i podmuklo ubio dečaka Miroslava Bogdanovića (13)
UŽICE - Saznao sam da su novine danas pisale o meni da sam monstrum. I neka su pisali! Priznajem, jesam monstrum, čim sam nešto ovako uradio! Ove rečenice, kako se nezvanično saznaje, izgovorio je juče u Užicu pred istražnim... »
Monstrum sam!
Večernje novosti sreda, 28. maj 2008.
Ubica i žrtva UŽICE - Milinko Kušić (61), ubica malog Miroslava Bogdanovića (13) iz sela Trešnjevica kod Arilja, u utorak je pred istražnim sudijom Okružnog suda u Užicu priznao krivicu za strašan zločin. Njegov iskaz je trajao kratko. Zagledan u jednu tačku, hladnokrvan kao i prilikom hapšenja,... »
Komentari na drugim sajtovima
Priznajem, ubio sam, jesam monstrum!
Glas javnosti1 komentar(a)
Oglasi
Najnovije vesti
Vesti dana
©2008 Naslovi

Komentari