Danas potpisivanje koalicionog sporazuma SRS, DSS-NS i SPS

Danas potpisivanje koalicionog sporazuma SRS, DSS-NS i SPS

Press sreda, 28. maj 2008.

Srpska radikalna stranka, narodnjačka koalicija i koalicija okupljena oko Socijalističke partije Srbije (SPS) potpisaće danas koalicioni sporazum o formiranju vlasti u Beogradu.
Sporazum će biti biti potpisan u 12 sati, u restoranu "Kelemegdanska terasa". Prethodno će, u 9 časova, biti održana sednica Izvršnog odbora Partije ujedinjenih penzionera Srbije (PUPS) koji treba da se izjasni da li prihvata... »

Dogovor o gradu danas i na papiru

Blic sreda, 28. maj 2008.

Potpisivanje koalicionog sporazuma
Srpska radikalna stranka, koalicija Demokratska stranka Srbije-Nova Srbija i koalicija Socijalistička partija Srbije-Partija ujedinjenih penzionera Srbije-Jedinstvena Srbija danas će potpisati koalicioni sporazum o formiranju gradske vlasti. Na opštinskom nivou, prvi... »

Beograd se vraća u devedesete

Danas sreda, 28. maj 2008.

Danas će biti potpisan koalicioni sporazum na gradskom nivou
Beograd - Demokratska stranka Srbije (DSS) najavila je da će danas svečano biti potpisan Koalicioni sporazum za Grad Beograd između Srpske radikalne stranke, koalicije SPS-PUPS-JS i koalicije DSS-NS. Sporazum će u ime radikala potpisati Aleksandar Vučić, u ime... »

U postizbornoj matematici – jedna nepoznata manja

Građanski list sreda, 28. maj 2008.

BEOGRAD – Šef izbornog štaba Socijalističke partije Srbije za Beograd Aleksandar Antić potvrdio je sinoć da će koalicioni sporazum sa Srpskom radikalnom strankom i koalicijom oko DSS-a o formiranju vlasti u Beogradu biti potpisan danas. Antić je rekao da će sporazum Srpske radikalne stranke,... »

Komentari

28.05.2008 15:17
grom
Čitajući članak u Danasu pa i druge povezane a i komentare ne mogu se načudii da još uvek nismo, pa ni u novinarstvu, spremni da partijsko idolopoklonstvo bar prikrijemo.
Ako se i složim sa konstatacijom autora članak iz lista Danas da se vraćamo u devedesete neću se složiti sa tim da oni za koje oni navijaju, iz idolopoklonstva ili za platu, nisu krivi. Oni su ponajviše krivi.
Da su dok su bili na vlasti, a poduže su vladali na raznim nivoima, bili bolji i ja bih bio uz njih (afera Bodrum, Sartid, cementare, šečerane, Boža na Miškovića kanabetu). Sada kada se ukazalo moguće da ostanu bez zvečke kukaju na sva glas, pa čak zove i neke druge čike da im pomognu da zvečka ostane u njihovim rukama. Kao: samo mi znamo da vas zvečkom demokratski zajebavamo. E, to njihovo sadašnje ponašanje mene najviše podseća na 2000-tu kada i Milošević nije hteo da da zvečku pa mu je narod morao da uzme i dada je, nažalost, ovim drndarošima. Valjda nećemo opet morati da zvečku uzimamo na silu, Boga mu.
Može i meni da se ne sviđa beak DS+G17, 16 je... ga koliko ih ima+Vuk i sedam jarića+... pa +SPS+Palma (bez otoka sreće)+Penzosi+... ali poštujem ako se saberu.
Budi Bog s'nama.
28.05.2008 16:47
Devedesete
Odlično, svi ćemo biti mlađi za 19 godina. Moja baba će oživeti. Moja profesorka će opet da me uči ono što sam zaboravio. Moja majka će biti ponovo mlada. Ponovo ću biti sa prvom ženom na moru.
ILI SAM JA SKROZ POLUDEO.
28.05.2008 16:57
S.Jovanović
Putuj Evropo... i nemoj više čekati na nas... nama je dobro.. sreća jedna neizreciva...!
28.05.2008 20:31
PERA DETLIC
Odoh ja odavde, nema hleba u zemlji Srbiji!!!!!
28.05.2008 23:16
tosa
Pera D. ostani. Kad DR. V. S. se vrati kao pebednik iz Haga bice bolje. ako ne bude islo idemo zajedno. meni je tek 65g. nadam se da smo sa god. tu negde. pozdrav i put pod noge, popravnog u zivota nema, jedna mladost-zivot jedan.
Pošaljite vaš komentar »
Add to Google
Add to Facebook
©2008 Naslovi