Danas potpisivanje koalicionog sporazuma SRS, DSS-NS i SPS
Danas potpisivanje koalicionog sporazuma SRS, DSS-NS i SPS
Press sreda, 28. maj 2008.
Srpska radikalna stranka, narodnjačka koalicija i koalicija okupljena oko Socijalističke partije Srbije (SPS) potpisaće danas koalicioni sporazum o formiranju vlasti u Beogradu.
Sporazum će biti biti potpisan u 12 sati, u restoranu "Kelemegdanska terasa". Prethodno će, u 9 časova, biti održana sednica Izvršnog odbora Partije ujedinjenih penzionera Srbije (PUPS) koji treba da se izjasni da li prihvata... »
Dogovor o gradu danas i na papiru
Blic sreda, 28. maj 2008.
Potpisivanje koalicionog sporazuma
Srpska radikalna stranka, koalicija Demokratska stranka Srbije-Nova Srbija i koalicija Socijalistička partija Srbije-Partija ujedinjenih penzionera Srbije-Jedinstvena Srbija danas će potpisati koalicioni sporazum o formiranju gradske vlasti. Na opštinskom nivou, prvi... »
Beograd se vraća u devedesete
Danas sreda, 28. maj 2008.
Danas će biti potpisan koalicioni sporazum na gradskom nivou
Beograd - Demokratska stranka Srbije (DSS) najavila je da će danas svečano biti potpisan Koalicioni sporazum za Grad Beograd između Srpske radikalne stranke, koalicije SPS-PUPS-JS i koalicije DSS-NS. Sporazum će u ime radikala potpisati Aleksandar Vučić, u ime... »
U postizbornoj matematici – jedna nepoznata manja
Građanski list sreda, 28. maj 2008.
BEOGRAD – Šef izbornog štaba Socijalističke partije Srbije za Beograd Aleksandar Antić potvrdio je sinoć da će koalicioni sporazum sa Srpskom radikalnom strankom i koalicijom oko DSS-a o formiranju vlasti u Beogradu biti potpisan danas. Antić je rekao da će sporazum Srpske radikalne stranke,... »
Komentari na drugim sajtovima
Oglasi
Najnovije vesti
Vesti dana
©2008 Naslovi

Komentari
Ako se i složim sa konstatacijom autora članak iz lista Danas da se vraćamo u devedesete neću se složiti sa tim da oni za koje oni navijaju, iz idolopoklonstva ili za platu, nisu krivi. Oni su ponajviše krivi.
Da su dok su bili na vlasti, a poduže su vladali na raznim nivoima, bili bolji i ja bih bio uz njih (afera Bodrum, Sartid, cementare, šečerane, Boža na Miškovića kanabetu). Sada kada se ukazalo moguće da ostanu bez zvečke kukaju na sva glas, pa čak zove i neke druge čike da im pomognu da zvečka ostane u njihovim rukama. Kao: samo mi znamo da vas zvečkom demokratski zajebavamo. E, to njihovo sadašnje ponašanje mene najviše podseća na 2000-tu kada i Milošević nije hteo da da zvečku pa mu je narod morao da uzme i dada je, nažalost, ovim drndarošima. Valjda nećemo opet morati da zvečku uzimamo na silu, Boga mu.
Može i meni da se ne sviđa beak DS+G17, 16 je... ga koliko ih ima+Vuk i sedam jarića+... pa +SPS+Palma (bez otoka sreće)+Penzosi+... ali poštujem ako se saberu.
Budi Bog s'nama.
ILI SAM JA SKROZ POLUDEO.