Koalicioni sporazum o Beogradu

Koalicioni sporazum o Beogradu

B92 sreda, 28. maj 2008.

B92: Koalicioni sporazum o Beogradu
Beograd, Leskovac -- Predstavnici Srpske radikalne stranke, koalicija DSS-NS i SPS-PUPS-JS potpisali su u Beogradu koalicioni sporazum o formiranju gradske vlasti.
Sporazum su potpisali predstavnici gradskih odbora - Nemanja Šarović iz SRS-a, Nenad Komatina iz koalicije DSS-NS i Milisav Petronijević iz SPS-a. Aleksandar Vučić najavio je da će koalicija stranaka DSS-NS, SPS-PUPS-JS i SRS... »

SRS, DSS-NS i koalicija oko SPS-a vladaju Beogradom

EMportal sreda, 28. maj 2008.

Predstavnici Srpske radikalne stranke, koalicija DSS-NS i SPS-PUPS-JS potpisali su u Beogradu koalicioni sporazum o formiranju gradske vlasti.
Sporazum su potpisali predstavnici gradskih odbora - Nemanja Šarović iz SRS-a, Nenad Komatina iz koalicije DSS-NS i Milisav Petronijević iz SPS-a. Aleksandar Vučić najavio je da će koalicija stranaka DSS-NS, SPS-PUPS-JS i SRS... »

Beograd u rukama radikala, DSS i SPS

Mondo sreda, 28. maj 2008.

Predstavnici Srpske radikalne stranke, koalicija DSS-NS i SPS-PUPS-JS potpisali su u Beogradu koalicioni sporazum o formiranju gradske vlasti. Sporazum su potpisali predstavnici gradskih odbora - Nemanja Šarović iz SRS-a, Nenad Komatina iz koalicije DSS-NS i Milisav Petronijević iz SPS-a.... »

Kalemegdanski sporazum

Pink sreda, 28. maj 2008.

Vučić: Vrlo brzo formiranje i gradske vlade
Kandidat za gradonačelnika Srpske radikalne stranke Aleksandar Vučić najavio je da će koalcija stranaka DSS-NS, SPS-PUPS-JS i SRS sutra obavestiti vršioca dužnosti gradonačelnika Beograda Zorana Alimpića da je formirana skupštinska većina Vučić je, posle potpisivanja... »

Potpisan sporazum - Vučić kandidat za gradonačelnika

RTV sreda, 28. maj 2008.

BEOGRAD - Predsednici gradskih odbora Srpske radikalne stranke, Socijalističke partije Srbije, Partije ujedinjenih penzionera Srbije i Demokratske stranke Srbije potpisali su danas koalicioni sporazum o formiranju vlasti u Beogradu. Funkcioner SRS-a Aleksandar Vučić, koji će biti kandidat za... »

DSS: Danas potpisivanje koalicionog sporazuma za Beograd

RTV sreda, 28. maj 2008.

BEOGRAD - Koalicioni sporazum za formiranje vlasti u Beogradu biće svečano potpisan danas u 12 sati u restoranu „Kalemegdanska terasa", najavila je Demokratska stranka Srbije. U najavi je navedeno da će sporazum u ime Srpske radikalne stranke potpisati generalni sekretar te partije i kandidat za... »

Komentari

28.05.2008 16:34
Dragan
E, sada cete videti kako izgleda deveti krug pakla, kako izgleda rezultat vaseg nerazumevanja trenutka, vasa nezaintersesovanost politikom, kako izgleda kada radikali izadju iz jagnjece koze, a pogotovu Aleksandar Vucic koji je ostao zabelezen kao najgori ministar u istoriji Srbije kao nezaboravni ministar informisanja, njegovo zalaganje za borbu protiv korupcije i kriminala u oblastima gde je njegova stranka za ovih 18 godina dala sigurno najveci doprinos u razvoju ove balasti koja se rasirila Srbijom.
28.05.2008 17:04
bubica
Znam da to tako ostati nece, ali bih volela da osetite postene radikale da vidite kako je ziveti u njihovom carstvu posto ste zaboravili kako to izgleda.
28.05.2008 17:11
Bora
Zivim u Newyork-u i mozda nebi trebao da se toliko brinem ko je na vlasti u Srbiji. Ali ipak sam dosao za glasanje i glasao sam protiv tih mracnih partija koje stvaraju koaliciju u Beogradu. Medjutim koligo vidim oni sto nemaju sta da jedu oni najvise glasaju za njih. Pa mozda to i nije slucajno, ne zasluzuju bolje. Steta je samo za ovu omladinu koja nezna nista o civilizovanom svetu.
28.05.2008 17:26
itl
Kakva tragedija za Beograd! Vucic gradonacelnik?! Neverovatno...
28.05.2008 17:52
gagi
A ti boro nazad lepo u newyork i navali tamo na kontejnere za hranu sto joj nije istekao rok, a mi u SRBIJI smo preziveli i sankcije i bombardovanje i... nekako cemo i ovo
28.05.2008 17:59
rajac
Bolje i Vucic nego Solana, Rupel ili Ren.
28.05.2008 18:33
kuper
Pozdrav svima! Ja se nebi slozio sa vecinom komentara. Po mom misljenju nije dobro da non-stop jedna te ista stranka ili koalicija vlada. Od devedesete pa na ovamo godinama su vladali socijalisti pa posle njih demokratska koalicija (kako sami sebe nazivaju) i nisu nesto previse napravili za Srbiju osim korupcije i kriminala(toga ima na pretek). Dajmo sansu i ovoj koaliciji sa Radikalima, pa da onda za par godina ocjenjujemo dali su nesto dobro ili lose uradili. I ovo sta radi Boris Tadic je neshvatljivo i neprihvatljivo. Osam godina je Tadic na vlasti i on sada opet izlazi pred ovaj napaceni narod i obecava nova radna mjesta a koliko me sjecanje sluzi da je uvijek pred izbore isto obecavao. Od svih obecanih radnih mjesta do sada jedino ih je dao Dinkicu i Djelicu i njima slicnima(ljudi zaista previse posla imaju). Ako je Tadic toliki demokrata kako sebe predstavlja onda bi morao znati da u demokratskim drzavama vladu sastavlja ona stranka ili koalicija koja ima vise mandata u skupstini. Neke njegove izjave su neprihvatljive, jer po njegovoj logici Radikali bi do sada sastavljali vladu jer su godinama pojedinacno najjaca stranka. I Tadiceve izjave o DR. Vojislavu Seselju (negativne naravno) su neprihvatljive jer ga on optuzuje i osudjuje prije i samog haskog tribunala, koji mu do sada nije nasao nijedan dokaz protiv njega(nece ni u buduce). Ponekad se zapitam kakva bi presuda bila DR Vojislavu Seselju da mu recimo sudi Boris Tadic. Izvinjavam se sto oduzih i jos jedan veliki pozdrav svima.
28.05.2008 18:42
demokrata 90
Beogradom će vladati antisrpska koalicija mrzitelja svega što dolazi iz Evropske Unije. Naravno, ova menažerija će se preseliti i na republički nivo, tako da ćemo imati veliki povratak na vlast najvećih razbijača Srbije u njenoj istoriji (pojačanih novim ogrankom radikala DSS-om). Vratili su se da dovrše posao - da država Srbija zauvek nestane sa karte sveta.
28.05.2008 18:45
Mirko
@kuper
Srbijom ne vladaju od 2000. godine demokratske koalicije. Demokratske koalicije su vladale do 2003, posle toga na vlasti je do danas Vojislav Koštunica, a vi koji se zalažete protiv "demokratskih koalicija" ste za to da vam taj čovek i dalje kroji sudbinu, pa srećno vam bilo...
28.05.2008 19:27
kuper
Kao prvo ja nisam simpatizer niti sam clan bilo koje stranke. Imam i ja valjda pravo da kazem svoje misljenje, valjda su i to demokratska nacela. Nemojte bez veze da se nervirate, doci ce Solana sa kolacima. Neka vam je nazdravlje i u slast. Poslije kolaca ce i "beogradski pasaluk" podijeliti na dva dijela. Jedino Canak i Ceda su protiv toga.
28.05.2008 19:57
Lazar
Oni koji su hapsili Slobu i unistili SPS, bi sada sa njima u koaliciju, da naprave vladu. I onda covek da im ne kaze da su"... prodane".
28.05.2008 21:59
SUJAMADI
sumadija-beograd 1-à
28.05.2008 22:08
goran
Vlast se svuda u svetu bira tako sto ljudi izadju i glasaju, a onda se dogovore oni koji mogu i tako se formira vecina. Ne razumem kako je to SPS za Evropu kad je sa DS/om a protiv kada je sa ovim drugim. Vlast se smenjuje na izborima, to je osnovna premisa demokratije. kad budu novi izbori, ili ako koalicija propadne odrzace se novi izbori. Problem je u tome sto je vlast pitanje zivota i smrti, a obicni ljudi od toga malo imaju. bar je to nas slucaj vec dvadeset godina.
28.05.2008 22:10
SUMADINAC
SUMADIJA-beograd 1-0
28.05.2008 22:37
Djordje
Bravo za svetsku Vladu.
Dosta je ove proevropske.
Srbija je SVET a ne samo evropa.
28.05.2008 22:44
hidza
Da vi Gospodo iz kruga dvojke svakog jutra putujete preko ade i sajma 30-45minuta a vec cetvrti put slusate istu predizbornu pricu o Mostu o Toboganu o Nadvoznjaku kod hipodroma. Dok vam decu cuvaju babe jer nema mesta u obdanistu shvatili bi sta se kako je i zasto Beograd pao njima u ruke posle 12 godina!
28.05.2008 23:02
radikal
Ja stvarno ne znam zašto nas radikale nazivaju fašistima. Mi smo u stvari pravi reformatori. Evo, na primer, mi ćemo napraviti sve novo, i novu državu (lepšu i od Severne Koreje ili Kube) i nov narod (ovaj nam nešto ne odgovara jer glasa za domaće izdajnike i strane plaćenike). Jeste da će naši političari teško putovati po Evropi (ne znamo ko je od njih na poternici a ko nije), ali tu je Azija, pa Afrika... Zamislite samo kad nam, na primer, dođe delegacija balubanaca iz Tunguzije, pa nam dotera tri-četiri kontejnera banana ili ananasa. Pa ko onda može da kaže da nam privreda neće procvetati. Naša vlast biće opevana u pesmama i pričama koje će se prenositi sa kolena na koleno uz sveće ili logorske vatre (jer, za nekoliko godina, neće biti drugog načina obzirom da će biti čestih restrikcija struje pa će nam komunikacije biti otežane). Mi radikali smo sudbina Srbije i vodimo je u svetlu budućnost (doduše najverovatnije bez struje, goriva, hrane i drugih trivijalnosti, ali se narod na to već navikao devedesetih). Srbi su, bre, nebeski narod i živeće (ako treba) samo od vazduha i junačkih narodnih pesama.
28.05.2008 23:38
Cicevac
Cestitam, sada jos da zavrsimo posao na republickom nivou i da pocnemo da slavimo : D Napred Srbijo nema vise stajanja : D : D : D : D
29.05.2008 00:14
Lik Belgrade
Gospodo, konacno je doslo vreme pravih i sto je najbitnije postenih ljudi.
Zao mi je sto ce tajkuni i razno razni licemeri morati da konacno napuste ovo nama bitno mesto.
Pokazace vama kako se grad vodi Radikali, niste ni svesni svoje nesvesti kako lupate gluposti o radikalima.
Uostalom sta bre ja vama ima da objasnjavam, ajd svi vi ostali pod ruku sa cedom pa u njivu.
SRBIJA JE DOBILA
NAPRED SRBIJO
29.05.2008 00:36
Beli_Bg
Izgleda da stranke koje su izgubile izbore sastavljaju vladu.
Pa to moze samo u Srbiji.
Njima je obraz krpa kojim moze svako da se brise.
Moralni bednici, propali politicari, najveci gubitnici, najnizi gmizavci hoce, iako je kompletna Srbija glasala suprotno, da prave svoju tvorevinu.
Kao da su prespavli 90-te.
Gube koraki sa realnoscu.
Od Slobe nisu naucili da ne gube dodir sa stvarnoscu.
Skinucemo njih kao i Slobu.
Platice to na sledecim izborima.
A sto se tice DSS-a oni su najveci bednici, ulizice, preletaci.
Zasto dva sata posle rezultata izbora prave vladu sa SRS-om?
Zasto nam to nisu ranije rekli, lazovi?
Pošaljite vaš komentar »

Komentari na drugim sajtovima

Add to Google
Add to Facebook
©2008 Naslovi