I Hrvatska tvrdila da SRJ nije član UN

Zagreb sad sebi "skače u usta“

Glas javnosti petak, 30. maj 2008.

Stav Srbije da je Međunarodni sud nenadležan za tužbu Hrvatske (1999) naši pravni zastupnici dokazivali činjenicom da je čak i sama Hrvatska u to vreme tvrdila da SRJ nije članica UN, što je jedan od preduslova za nadležnost Suda
BEOGRAD/HAG - Iznošenjem dokaza Srbije na optužbe Hrvatske u Međunarodnom sudu pravde juče je nastavljena ovonedeljna javna rasprava po tužbi Hrvatske protiv naše zemlje za navodni genocid, prenele su agencije. Glavnu tvrdnju na... »

I Hrvatska tvrdila da SRJ nije član UN

Blic petak, 30. maj 2008.

Tužba Hrvatske pred Međunarodnim sudom pravde
Tvrdnju da je Međunarodni sud pravde nenadležan za tužbu koju je 1999. godine Hrvatska podnela protiv tadašnje SR Jugoslavije zbog navodnog genocida, pravni zastupnici Srbije juče su pred Sudom u Hagu dokazivali činjenicom da je sama Hrvatska u to vreme tvrdila da SRJ... »

Zagreb sad seb skače u usta“

Glas javnosti petak, 30. maj 2008.

Stav Srbije da je Međunarodni sud nenadležan za tužbu Hrvatske (1999) naši pravni zastupnici dokazivali činjenicom da je čak i sama Hrvatska u to vreme tvrdila da SRJ nije članica UN, što je jedan od preduslova za nadležnost Suda
BEOGRAD/HAG - Iznošenjem dokaza Srbije na optužbe Hrvatske u Međunarodnom sudu pravde juče je nastavljena ovonedeljna javna rasprava po tužbi Hrvatske protiv naše zemlje za navodni genocid, prenele su agencije. Glavnu tvrdnju na... »

SRJ nije bila član UN

Dnevnik petak, 30. maj 2008.

Tvrdnju da je Međunarodni sud pravde nenadležan za tužbu koju je 1999. godine Hrvatska podnela protiv tadašnje SR Jugoslavije zbog navodnog genocida, pravni zastupnici Srbije juče su pred sudom u Hagu dokazivali činjenicom da je sama Hrvatska u to vreme tvrdila da SRJ nije članica UN. Članstvo u UN... »

Dokazi hrvatske strane nedovoljni

Danas petak, 30. maj 2008.

Završava se petodnevna javna rasprava pred Međunarodnim sudom pravde
Hag, Beograd - Pravni tim Srbije juče je, četvrtog dana preliminarne rasprave pred Međunarodnim sudom pravde u Hagu po tužbi Hrvatske zbog navodnog genocida za vreme ratnog sukoba devedesetih godina, odgovarao na optužbe i... »

Različiti aršini

Večernje novosti petak, 30. maj 2008.

RASPRAVA između srpskog i hrvatkog tima u Međunarodnom sudu pravde u Hagu ušla je u završnicu. Zastupnici Beograda “podsetili” su u četvrtak kolege iz Zagreba, koji su proteklih dana tvrdili da je SRJ bila članica UN 1999. godine kada je podneta tužba za navodni genocid, da je rukovodstvo Hrvatske... »

I zvanični Zagreb tvrdio da SRJ nije članica UN

Građanski list petak, 30. maj 2008.

HAG – Tvrdnju da je Međunarodni sud pravde nenadležan za tužbu koju je 1999. godine Hrvatska podnela protiv tadašnje SR Jugoslavije zbog navodnog genocida pravni zastupnici Srbije juče su pred sudom u Hagu dokazivali činjenicom da je sama Hrvatska u to vreme tvrdila da SRJ nije članica UN. Članstvo... »

Komentari

30.05.2008 19:29
SNAGATOR
mi hrvati
mi hrvati
mi hrvati
mi hrvati
mi hrvati
mi hrvati
smo smo smo smo smo
naj naj naj naj bolji
bolji