Ponašanje Koštunice je tužno

Evropa ponovo otima Kosmet

Glas javnosti petak, 30. maj 2008.

Doris Pak: Svako ima pravo da protestuje zbog kosovske zastave a mi imamo pravo na svoj odgovor
BRISEL - Uprkos zvaničnom protestu srpske vlade, zastava samoproglašenog nezavisnog Kosova i dalje stoji u delegaciji za jugoistočnom Evropu u Evropskom parlamentu gde je juče nastavljen sastanak evropskih parlamentaraca sa... »

ČUVARI "KOSOVSKE ZASTAVE"

Kurir petak, 30. maj 2008.

Grčka poslanica: Postavljanje znamenja Kosova u EP je skandal
BRISEL - Zastava "nezavisnog Kosova" ostala je i juče u sedištu Evropskog parlamenta (EP) u Briselu, drugog dana sastanka Skupštine Kosova i EP, i pored jučerašnjeg protesta zvaničnog Beograda. Predsedavajuća skupa i Delegacije... »

Ponašanje Koštunice je tužno

Danas petak, 30. maj 2008.

RAZGOVOR Doris Pak, šefica delegacije Evropskog parlamenta za jugoistočnu Evropu, govori za Danas
U Briselu je u sredu, na sastanku pod nazivom "Prvi međuparlamentarni sastanak Evropskog parlamenta i Skupštine Kosova", istaknuta zastava "nezavisnog Kosova" pored zastave Evropske unije, uprkos... »

Barjak nezavisnog Kosova ostao u parlamentu EU

Politika petak, 30. maj 2008.

Kacin: Srbija nema pravo da zaustavlja Kosovo na putu ka EU – Grčki amandmani kojima se negira nezavisnost Kosova odbijeni
Od našeg stalnog dopisnika Brisel 29. maja – Uprkos jučerašnjem protestu srpskog šefa diplomatije Vuka Jeremića zbog isticanja zastave Kosova u Evropskom parlamentu, barjak nije skinut već je nastavio da se vijori i drugog dana... »

Komentari

30.05.2008 08:47
pukovnik
Pa sad neka mi gospodin predsednik objasni da EU nije priznala Kosovo. I Doris Pak i Jelko Kacin su izricito izjavili da EU priznaje Kosovo kao nezavisnu drzavu. I eto vam SSP i njegov clan 135, pa se pojavite ovde na nasoj televiziji i objasnite sta to EU radi, a ne samo da upucujete neke nesuvisle proteste Evropi, zbog kojih Slonana i ostali pucaju od smeha, a ja pucam od muke i sramote.
30.05.2008 16:26
Sale
Mogu oni da rade sta zele i sta god naume ali pravda na njihovoj strani nije. Ceo svet to zna i to sto ce Evropski Parlament okaciti zastavu kvazi-drzave - ne znaci nista. Samo iritiranje dok ne vide da je Srbija ta koju EU zaista zeli i hoce. Svako nepravedno priznanje koje su neke clanice EU objavile po pitanju Kosova moze da se ponisti ponovnom potvrdom da je Srbija medjunarodno priznata drzava i da je Kosovo neotudjivi i sastavni deo Srbije. Ono sto Srbija treba da ucini jeste da dovede Tadica na vlast koji je EU drag. Da li se nekome to svidja ili ne - ne ulazim u to ali znam da ce EU okrenuti karte kada vidi da ce imati u Srbiji partnera sto ce biti prednost nad USA. Inace Kosovo je prodato 1999 kada je Zlobni potpisao kumanovski sporazum - da se ne lazemo!
30.05.2008 18:02
Alex vrnjacki
Da je potpisao nesto, ne bi nas ni pitali! Jos uvek cekaju potpis nekog srpskog djubreta pa da se stvarno smeju! Sto se mene tice, Kosovo je deo Srbije! Sargarepu na stapu ne jedem!
30.05.2008 18:07
Marko
Pa dokle god Srbija bude trcala za kolacem tako ce biti. Kad ce se jednom Srbija okrenuti i reci ako su oni tamo mi necemo, pa onda nek vam Kosovo bude "Stabilizator i strateski vazan cilj evrope"... Kosovo (mislim na vecinu) su bili tumor SFRJ bili tumor SRJ sada neka budu i EU, ali to nije razlog da mi moramo i dalje ispunjavati uslove magaraca iz EU.
30.05.2008 18:36
Ken
SALE, od davno pojeo vuk magarca. A ti jos sanjas. Sanjaj i dale.
30.05.2008 20:54
bubicac
Ma pustite barjak i Kosovo gledajte vi ono sto je vase da sacuvate, a ovo je vec izgubljeno. Nemojte da placete za tudjim nosilima.
31.05.2008 15:12
Dake
Tacan naslov bi trebao da bude: Evropa ponovo otima KOSOVO, jednom oteo iz Albanije a sada iz Srbije.
Pošaljite vaš komentar »

Komentari na drugim sajtovima

Add to Google
Add to Facebook
©2008 Naslovi