Nole i Ana u osmini finala, mrak prekinuo "Džej Džej"

Nole i Ana u osmini finala, mrak prekinuo "Džej Džej"

Blic petak, 30. maj 2008.

Program šestog dana Rolan Garosa otvorila je Ana Ivanović pobedom na Šatrijeu u duelu 3. kola protiv danske teniserke Karolin Voznijaciki - 6:4, 6:1. Ana je na taj način obezbedila učešće u osmini finala, a isti uspeh ostvario je i Novak Đoković posle pobede nad američkim tenierom Vejnom Odesnikom... »

Ivanovićeva,Jankovićeva i Đoković danas na terenu

Press petak, 30. maj 2008.

Teniserka Srbije Ana Ivanović igra danas u 3. kolu Rolan Garosa u Parizu u 11 sati protiv 34. igračice sveta Karoline Voznijački iz Danske.
Ivanovićeva, druga na WTA listi, do sada je jednom igrala protiv danske teniserke, na Otvorenom prvenstvu Australije, i pobedila sa 2:0 (6:1, 7:6). Treća teniserka sveta Jelena Janković meč trećeg kola na Rolan Garosu igra protiv... »

Ivanovićeva preko Voznijacki do osmine finala

Najbolja srpska teniserka Ana Ivanović pobedila je danas Dankinju Karolinu Voznijacki sa 2:0, po setovima 6:4, 6:1 u meču trećeg kola Rolan Garosa.
Ivanovićeva, koja je postavljena za drugog nosioca na turniru, u osmini finala igraće protiv pobednice meča između čeških igračica Ivet Benetove i Petre Četkovske. Srpska teniserka je odlično počela meč, napravila brejk u prvom... »

Ivanović: Trebalo mi je vremena da uđem u svoj ritam igre

Srpska teniserka Ana Ivanović izjavila je danas da joj je protiv Dankinje Karoline Voznijacki bilo potrebno dosta vremena da uđe u ritam igre koji joj odgovara.
Ivanovićeva je u trećem kolu Rolan Garosa pobedila Voznijacki sa 6:4, 6:1 a u prvom setu srpska teniserka je izgubila dva gema na svoj servis. "Prvi deo meča nije bio baš najbolji, Karolina me je propisno namučila. Pokušavala sam... »

Ivanović: Trebalo mi je vremena da uđem u svoj ritam igre

Srpska teniserka Ana Ivanović izjavila je danas da joj je protiv Dankinje Karoline Voznijacki bilo potrebno dosta vremena da uđe u ritam igre koji joj odgovara.
Ivanovićeva je u trećem kolu Rolan Garosa pobedila Voznijacki sa 6:4, 6:1 a u prvom setu srpska teniserka je izgubila dva gema na svoj servis. "Prvi deo meča nije bio baš najbolji, Karolina me je propisno namučila. Pokušavala sam... »

Ivanovićeva preko Voznijacki do osmine finala

Najbolja srpska teniserka Ana Ivanović pobedila je danas Dankinju Karolinu Voznijacki sa 2:0, po setovima 6:4, 6:1 u meču trećeg kola Rolan Garosa.
Ivanovićeva, koja je postavljena za drugog nosioca na turniru, u osmini finala igraće protiv pobednice meča između čeških igračica Ivet Benetove i Petre Četkovske. Srpska teniserka je odlično počela meč, napravila brejk u prvom... »

Ivanovićeva,Jankovićeva i Đoković danas na terenu

Teniserka Srbije Ana Ivanović igra danas u 3. kolu Rolan Garosa u Parizu u 11 sati protiv 34. igračice sveta Karoline Voznijački iz Danske.
Ivanovićeva, druga na WTA listi, do sada je jednom igrala protiv danske teniserke, na Otvorenom prvenstvu Australije, i pobedila sa 2:0 (6:1, 7:6). Treća teniserka sveta Jelena Janković meč trećeg kola na Rolan Garosu igra protiv... »

Jankovićeva uz manje probleme u trećem kolu

Danas petak, 30. maj 2008.

Posle Ivanovićeve i druga naša teniserka obezbedila plasman u narednu rundu Rolan Garosa
Beograd, Pariz - Posle Ane Ivanović i druga naša teniserka obezbedila je plasman u treće kolo Otvorenog prvenstva Franucuske. Jelena Janković je sa 2:0 (6:2, 7:6) savladala Novozelanđanku Marinu Eraković, ali malo ko je očekivao... »
Nema komentara na ove vesti. Pošaljite vaš komentar, budite prvi »
Add to Google
Add to Facebook
©2008 Naslovi