Manter: Srbija je izabrala budućnost

Manter: Srbija je izabrala budućnost

Blic nedelja, 1. jun 2008.

Želja Amerike je da pomogne srpskom narodu, ali i da bude sigurna da će buduća vlada u Srbiji biti otvorena za saradnju koja joj se nudi, izjavio je ambasador SAD u Beogradu Kameron Manter. Manter je u interjuu za "Novosti" izrazio uverenje da bi odluka Srbije da ide ka Evropi bila način da se... »

Srbija je izabrala budućnost

Večernje novosti nedelja, 1. jun 2008.

Kameron Manter ŽELJA Amerike je da pomogne srpskom narodu, ali i da bude sigurna da će buduća vlada u Srbiji biti otvorena za saradnju koja joj se nudi. Tako u razgovoru za "Novosti" kaže Kameron Manter, ambasador Sjedinjenih Američkih Država u Beogradu, uveren da bi odluka Srbije da ide ka Evropi... »

Komentari

01.06.2008 08:02
pukovnik
Da li bi gospodin americki ambasador smeo da govori tako u Rusiji ili Kini naprimer. Naravno da ne bi. Ovde mu je sve dozvoljeno. I dalje nas iz svoje rezidencije vidi kao divljake koje treba drzati u rezervatu i preko svojih "evropejaca" davati im tek da prezive. Sramota je sta sve dozvoljavamo. Pa on nas deli, on zapravo hoce da se mi totalno posvadjamo, da bi mogli da nas rasture na delice koje vise niko ne bi mogao da sastavi. I ispunio bi se njihov plan. Nema vise Srbije, sto bi rekao Stipe.
01.06.2008 13:15
Boris
Hvala Vam Ameri na svemu na Tomahavk raketamna, hvala Vam na kasetnim bombama, hvala Vam na porusenim kucama ubijenim Civilima, hvala Vam na porusenoj i unistenoj infrastrukturi hvala Vam na svemu a narocito Vam hvala na Vasoj zelji da Nam pomognete Vasim ucenama ako bude ovo bice to ako nebude ovo bice to. Stvarno ste poznati u Celom Svetu sa vasom "Demokratijom" i Vasom iskrenoscu i pomoci. Daleko Vam lepa kuca moj san je da dozivim da cujem da je Americki Kontinent zadesio razarajuci Zemljotres a po proracunima Experata bice katastrofalan e onda ce sigurno biti lepo da se zivi na ovoj Planeti.
01.06.2008 14:58
bubica
Ja znam G. ambasadore da je nama Amerika uvek pomagala, kroz razne vrste bezpovratne pomoci, povoljnih kredita i slicno, samo sto je Srbija uvek bila okrenuta vise Rusima i istoku iako od njiih nismo dobijali nista samo su nas koristili za koje kakve gluposti. Javnost nikada nije davala veliki znacaj vasoj pomoci iako bes vase pomoci mi ko zna gde bi bili. A sto se tice bombi i slicno to je sve po zasluzi i zbog nepostovanja osnovnih pravila ponasanja. Zato vas molim g. ambasadore da nam sada na kraju jos jednom pomognete da se izvucemo iz ovih kandd@i radikala i Kostunice.
01.06.2008 15:28
Apiss
Nama u nasoj drzavi sto dolaze Ambasadori trebaju kao prijatelji a ne kao FASITI koji otimaju dio teritorije drzave u kojoj su ambasadori, a ne tako davno pre dve tri godine su osudili ljude u Teksasu koji hoce nezavisni Teksas na 99 godina zatvora. Za mene danasnji svetski vlastodrzci su gori po Srbe od Hitlera jer kada je Hitler odleprsao Srbi su se vratili na svoja ognjista a danas nemogu nikako jer je rat i etnicko ciscenje bilo potpomognuto ili organizovano od drzave doticnog ambasadora da se Srbi ne vrate ili da potpuno nestanu sa tih teritorija. To nije demokratija to je vise od fasizma.
01.06.2008 16:23
Dragan
Koji su ovo dezurni bezvezni analiticari, koji svaku vest bezvezno komentarisu. Ocigledno neki majstori za destrukciju, koja nikad nije ovde nedostajala. Treba osluskivati glas sa strane, a pogotovo glas velikih sila. Stalno se mi pravimo pametni, kao da smo mi izmislili demokratiju, covek samo upozorava i ponavlja samo ono sto bi svako ko nije debil odavno to shvatio pa ne bi bilo ni potrebe za tim. Trebaju novi izbori kao najeftinije resenje da se ucutkaju za sva vremena ovi promasaji od ljudi.
01.06.2008 17:10
ivana
Mnogi govore o zaveri protiv Srbije koja dolazi spolja. Kako niko recimo ne vidi potencijalnu zaveru ovde? I pitajte brojne funkcionere DSS-a SRS-a i SPS-a zasto salju svoju decu da zive i skoluju se u Ameriku, a ne ovde ili u Rusiji ili Kini.
01.06.2008 17:51
S.Jovanović
Lepo vas svi molimo, nemojte, samo vi nemojte više da nam pomažete, dovoljno ste nam "pomogli"!.
Zapamtili smo vašu "pomoć" jako dobro, pa čim se ukaže i najmanja prilika "pomoćićemo" i mi vama kako najbolje možemo i znamo!
01.06.2008 22:14
pukovnik
Makar po vama bili i debilni, moji komentari su barem pravilno napisani. Naucite gospodo da pisete da covek moze da razume sta ste hteli da kazete. Inace mozete ovako do besvesti da vredjate, ne pomaze. Nepismeni ostaju nepismeni. Sa takvima svakako ne mozemo u Evropu. A dodvoravanje Amerikancima vas cini jadnim i smesnim, sto kod mene izaziva tugu, naravno ne zbog vas.
02.06.2008 13:47
grom
Bože gospode! hoće li iko ovom čoveku reći da ga mi ne smatramo svojim prijateljem. I ne samo njega.
A ako to ne možemo da kažemo, a za to ne postoje opravdani razloti, onda i nismo bolje od ovoga što doživljavamo ni zaslužili.
Pošaljite vaš komentar »

Komentari na drugim sajtovima

Add to Google
Add to Facebook
©2008 Naslovi