Dačić: Nema većine ako se ne prevaziđu razlike o Sporazumu

Dačić: Nema većine ako se ne prevaziđu razlike o Sporazumu

RTS petak, 6. jun 2008.

Lider socijalista Ivica Dačić izjavio je da neće biti parlamentarne većine ukoliko ne budu prevaziđeni različiti politički stavovi unutar koalicije SPS-PUPS-JS o Sporazumu o stabilizaciju i pridruživanju. 'Ali, ovde je neophodno da se iznese zajednički stav cele koalicije', rekao je Dačić Tanjugu,... »

Tadić: Za socijalno odgovornu Vladu do kraja juna

RTS petak, 6. jun 2008.

Predsednik Srbije Boris Tadić pozvao je na hitno formiranje socijalno odgovorne vlade i izrazio nadu da će ona biti i formirana do kraja ovog meseca. 'Samo takva, socijalno odgovorna vlada, koja će ubrzano implementirati Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju otvoriće perspektive za sve naše... »

Palma u klin, Dačić u ploču?

EMportal petak, 6. jun 2008.

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković ponovio je da ostaje pri zahtevu da koalicija SPS-PUPS-JS prekine pregovore sa SRS-om i koalicijom DSS-NS. Dačić se nada uspehu razgovora s DSS-om. Koštunica: samo dostojanstveno. SRS: ratifikacija uz deklaraciju.
Jedinstvena Srbija se zalaže za ratifikovanje Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju sa Evropskom unijom, naveo je Marković i ukazao da su DSS i NS, u svojoj pravnoj analizi, zaključili da je taj sporazum u suprotnosti sa... »

Dačić odgovorio Koštunici da je stav koalicije o SSP od početka isti

RTV petak, 6. jun 2008.

RTV: Dačić odgovorio Koštunici da je stav koalicije o SSP od početka isti
BEOGRAD - Lider socijalista Ivica Dačić izjavio je danas da neće biti parlamentarne većine ukoliko ne budu prevaziđeni različiti politički stavovi unutar koalicije SPS-PUPS-JS o Sporazumu o stabilizaciju i pridruživanju. "SPS je izneo svoj stav", rekao jer Dačić agenciji Tanjug i podsetio da je ta... »

Tadić pozvao na hitno formiranje Vlade

Mondo petak, 6. jun 2008.

Predsednik Srbije Boris Tadić pozvao je na hitno formiranje socijalno odgovorne vlade i izrazio nadu da će ona biti i formirana do kraja ovog meseca. "Samo takva, socijalno odgovorna vlada, koja će ubrzano implementirati Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju otvoriće perspektive za sve naše... »

Tadić poziva: Hitno formiranje socijalno odgovorne vlade

RTV petak, 6. jun 2008.

BEOGRAD - Predsednik Srbije Boris Tadić pozvao je danas na hitno formiranje socijalno odgovorne vlade i izrazio nadu da će ona biti i formirana do kraja ovog meseca. "Samo takva, socijalno odgovorna vlada, koja će ubrzano implementirati Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju otvoriće perspektive... »

JS: Koštunica da ne bude premijer

Pink petak, 6. jun 2008.

Dačić: JS neće otići u koaliciju sa ZES, a da SPS ostane na drugoj strani
Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković ponovio je da ostaje pri zahtevu da koalicija SPS-PUPS-JS prekine pregovore sa SRS-om i koalicijom D S S-NS. Marković je poručio da ne želi da Vojislav Koštunica opet bude premijer.... »

Tadić očekuje Vladu do kraja meseca

Pink petak, 6. jun 2008.

Ilić: Ovako nije bilo ni 90-ih
Predsednik Srbije Boris Tadić pozvao je na hitno formiranje socijalno odgovorne vlade i izrazio nadu da će ona biti i formirana do kraja ovog meseca. Samo takva, socijalno odgovorna vlada, koja će ubrzano implementirati Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju otvoriće... »

Ilić (još) veruje u nastavak razgovora

RTV petak, 6. jun 2008.

BEOGRAD - Predsednik Nove Srbije Velimir Ilić izrazio je danas uverenje da će biti nastavljeni razgovori radikala, narodnjaka i kolakcije oko socijalista o formiranju buduće vlade. Komentarišući izjavu lidera Jedisntvene Srbije Dragana Markovića Palme da su za njega ti razgovori završeni, Ilić je... »

Dačić: Ne mogu JS i PUPS u koalicije bez SPS

RTV petak, 6. jun 2008.

BEOGRAD - Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić izjavio je da nijedan od njenih koalicionih partnera, Jedinstvena Srbija ili Partija ujedinjenih penzionera Srbije, ne može da donosi separatne odluke o saradnji sa drugim strankama. "Moguće je da svi imamo svoj politički stav. Moguće... »

Dačić: Koalicija ostaje zajedno

Mondo petak, 6. jun 2008.

Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić odbacio je mogućnost da se koalicija okupljena oko SPS-a raspadne i da Jedinstvena Srbija ode u koaliciju sa listom Za evropsku Srbiju. "To nije moguće i to se neće desiti. Baš zato hoćemo da dođemo do jedinstvenog stava ili svi ili niko. Moguće... »

Ili izbori ili pregovori - Ili svi ili niko

Dojče vele petak, 6. jun 2008.

I dok se sve i dalje vrti oko SPS-a kada je reč o formiranju nove vlade, predsednik SPS-a Ivica Dačić u intervjuu radiju Dojče vele govori o daljim koracima SPS-a. Sa Ivicom Dačićem razgovarao Bahri Cani.
Dojče vele: Koji su uslovi SPS-a za formiranje Vlade Srbije? Ivica Dačić: SPS ima nekoliko bitnih principa: na prvom mestu je zaštita nacionalnih i državnih interesa, zatim evropske integracije i socijalna pravda. Možda po prvi... »

Reakcije političkih partija: da li od Palme vlada zavisi?

RTV petak, 6. jun 2008.

BEOGRAD - DS pozdravila stav lidera Jedinstvene Srbije Dragana Markovića Palme da će nova vlada, ili biti formirana sa Demokratskom strankom, ili da predstoje novi izbori, zamenik predsenika SRS Tomislav Nikolić kaže da bi "lider JS trebalo da sačeka da li će biti dogovora velikih stranaka, a ne da... »

Komentari

06.06.2008 09:01
pukovnik
Moguce je u zemlji Srbiji i niujednoj drugoj, da tri greskom izabrana poslanika odlucuju o njenoj sudbini. I trebaju nam novi izbori, jer takvu gresku nece ovaj narod vise ponoviti, stvorice se kao i u svim drugim zemljama dve ili tri odgovorne partije, a ovih prirepaka se za manje od godinu dana niko ni secati nece. Srecno ti propadanje gospodine iz Koncareva.
06.06.2008 12:20
pukovnik
Dacicu, smenite Palmu i uozbiljite se. Ili se dogovorite sa SRS i DSS-NS, ili dajte nove izbore, posto smatram da niste toliko neozbiljni da odete DS-u, posto cete ostati bez baze, a onda naravno zbogom poslanicki mandati.
06.06.2008 12:57
Mirko
Slažem se sa pukovnikom ali iz druge perspektive, na nove izbore pa da penzionišemo Voju i Tomu već jednom, a Dačića i SPS sa oblaka spustimo na zemlju.
06.06.2008 13:11
RE pukovniku
Palma kakav god da je ima iza sebe rezultate u Jagodini o kakvima SRS može samo da sanja i da nije JS i PUPS-a SPS ni cenzus nebi prešao i to Pukovnik treba da zna. Dačić je toga svestan kao što su i penzioneri svesni da sa radikalima i narodnjacima sigurno nema većih penzija. Pukovniče zaboravio si da uključiš mozak.
06.06.2008 14:02
pukovnik
Zivim u Beogradu, pa znam kako je kad svaki dan neku ulicu moram da obidjem jer se REasfaltira. Palma je svojim asfaltnim premazima seoskih puteva i pravljenjem kratkotrajnih asfaltnih sportskih terena prevario narod, ali videcemo sta ce biti kad taj asfalt pocne da se raspada. Zato vas molim, dajte vi vas stav o odredjenoj temi, a meni dozvolite da imam svoj. Ponavljam ponovo, necete me iznervirati gospodo, i gospodje naravno. Zasto ne zavirite malo u svoj tabor i vidite da se mozda tu ne nalazi nesto sto izaziva vase frustracije, a za to, verujte mi, nisam strucnjak.
06.06.2008 14:14
Mirko
Pukovniče, po običaju površno gledaš na stvari i to samo iz ugla koji tebi odgovara. Ja npr. o Palmi ne mislim ništa lepo, ali znam da ljudi iz drugih gradova danas idu u Jagodinu za vikend da bi obišli Zoo vrt, odveli decu u akva park ili muzej voštanih figura. Dakle u Jagodini se nešto DEŠAVA i to utiče kako na biračko telo iz Jagodine tako i iz centralne Srbije, tako da se zavaravaš ako misliš da Palma nije doprineo rezultatu te koaliciji, Srbija nije Beograd.

A kako bi SPS prošao na izborima bez penzionera i Palme, saznaćemo izgleda uskoro.
06.06.2008 14:54
rajac
Da je na tom divljem Zapadu tako dobro, nebi oni harali citavim Svijetom, vec bi se bavili problemima u svojoj kuci.
PS: 100% tvrdim da bi se svi nasi vratili kuci sa tog Zapada, samo kad bi se nasao neko da im vrati krediteeee!!!
(Svi zive od kredita i to od prvog dana pa sve do penzije).
06.06.2008 14:54
jadran
Kako moze i sta misli Dacic da postigne ovolikim odugovlacenjem? Pa odmah se znalo da JS nema nameru da pravi koaliciju sa nacional-sovinistima koji nisu sposobni da osvoje 50 poslanika u skupstini?! Licno bih voleo da budu novi izbori pa da DS, LDP i manjine formiraju napokon vladu kakvu Srbija zasluzuje. A Dacicu bi bilo bolje da razmislja sta i koliko bi dobio SPS na novim izborima ako odu od njega Palma i penzioneri, bolje mu je na vreme da misli o tome. Postavlja se pitanje zasto je Kostunica ovoliko pozurio da sastavi vladu sa Seseljem, kad svi znamo koliko je odugovlacio sa sastavljanjem prosle vlade i da je formirana u zadnjoj sekundi! Ali to je bila greska koju je Boris Tadic napravio postavivsi kostunjavog za premijera, ali na srecu shvatio je da je to bila greska i da je sad nece ponoviti. Pogledajte samo koliko Kostunica insistira da bude pod njegovom kontrolom BIA, policija i ministarstvo za KIM, postavite pitanje sebi zasto? Ne nije on nikakav srpski junak i veliki patriota, naprotiv! Lepo kaze Tadic, kolike plate primaju Marko Jaksic i Milan Ivanovic na Kosovu, za sta? da sprovode Kostunicinu politiku? Kako zive ti ljudi dole za koje se oni toliko toboz bore? Sramota! Sta su uradili za Srbe na Kosovu, sta? Stvaraju takvu atmosferu da i to malo Srba sto je ostalo dole, bude proterano. A gosp. Pukovniku bih rekao, ako je zaista pukovnik, da je Srbija izgubila sve ratove i teritorije na kojima je ratovala od 1990 godine, neka se ostavi Milosevica i Seselja i neka se vrati u realnost! Srbija ce dobiti vladu koja ce raditi na ulasku zemlje u sve evropske integracije i zavrsiti napokon saradnju sa tribunalom u Hagu, jer Srbija to hoce, moze i mora!
06.06.2008 15:25
itl
Pukovnik dobro prosao obuku!!! Lepo su mu isprali mozak!!! Zato je i napredovao u sluzbi!!! P. S. Pukli su ti Kostunjavi i Toma!!! Ziveo KPJ!!!!
06.06.2008 15:34
deki
Nema vlade SRS-a, DSS-a i SPS-a, što je dobro za ovu zemlju. To su stranke prošlosti čiji lideri ne shvataju da je Varšavski pakt odavno nestao i da Srbija više ne predstavlja ozbiljniju vojnu sili na Balkanu. Politika SRS-a i SPS-a dovela je do potpunog poraza Srbije u svim ratovima vođenim na teritoriji bivše Jugoslavije devedesetih godina i do ekonomskog kraha od koga se naša zemlja ne može oporaviti narednih sto godina. Takve političke organizacije koje su godinama kreirale državnu (čitaj antidržavnu) politiku Srbije, a koja je unesrećila milione građana ove zemlje, ne treba više nikada da dobiju priliku da formiraju bilo kakvu vladu. Greška je što one još uvek i postoje na političkoj sceni, jer bi u normalnim državama odavno bile zabranjene kao terorističke organizacije.
06.06.2008 15:38
pukovnik
Srbija to nece, ne moze i ne mora. Hag je i Americi i Evropi kamen oko vrata. Srbija nije izgubila nijedan rat, naprotiv, dobila je sve ratove koje je vodila. Milosevic ce ipak ostati upisan u istoriju kao jedan od velikih srpskih vladara. Seselj ce to tek biti, cim se vrati iz Haga. Eto, to je realnost, ma koliko se vi trudili da od nje pobegnete.
06.06.2008 15:54
bubica
Bravo Jasdrane konacno nesto pametno da procitam u komentarima, a ne ovaj pukovnik koji nema veze sa zivotom. Gde on zivi? Mora da je Dacicev i Kostunicin savetnik i posto oni to sve placaju dobro on im verno sluzi, bez argumenata.
06.06.2008 16:09
Marko
Pa dobro ljudi popustite malo pukovnika... pa ovo je demokratska zemlja ima covjek pravo i da bude u pravu, bar ponekad... nemoze u demokratiji da covjeku bude natureno misljenje kao jedino ispravno... nekako mi to djeluje kao neki drugi oblik vlasti, nikako demokratski...

Nego bi se osvrnuo na podatak da je drzavna kasa prazna... mozda su zaista potrebna neka hapsenja:)))

Kako napraviti zakljucak politike vodjene... nego samo da se sposobnost dosadasnje vlasti ogleda u tome da proda imovinu i time pokrije troskove i vjestacki odrzava neki standard... pravog privrednog priliva nema...

Ali dobro, nadam se da je ovo bio samo pripravnicki period, doduse malo predugacak, pa ce ako ostanu na vlasti naci neko malo bolje rijesenje jer uskoro nece imati sta da prodaju... osim mozda drzavne zemlje...

Pa kad se taj dio zemlje, kupljen, bude htio odvojiti kao i Kim (veci dio i jeste kupljen) onda cemo da protestujemo...
06.06.2008 16:09
zoki
Ajme meni, pukovniče, o kakvim pobedama u ratovima vi pričate pa uzmite malo kartu pa premerite zemlju u kojoj sad živimo i onu u kojoj smo živeli pre 15tak godina.

I još se usuđujete da pominjete realnost koju niko ne vidi sem vas. Ima onaj vic, vozi Muja autoputem i čuje na radiju upozorenje vozačima da obrate pažnju jer se jedno vozilo autoputem kreće u suprotnom smeru, a Muja će na to "ma đe ba jedno, gle šta ih je".
06.06.2008 16:37
pukovnik
Necu da se ljutim. Ni da vam protivurecim. Ako ne zelite da zivite u svojoj drzavi vec u koloniji, i ako za takvu, kolonijalnu drzavu sa djelicem, vlahovicem, piticem, jelasicem i ostalima stvorite vecinu sa SPS-om ili ne znam sa kim vec, vase kajanje ce biti veoma veliko, a otreznjenje bolno. Nadam se da se takva greska nece dogoditi. Ne znam samo zasto vam smeta moj nacin razmisljanja. Imam pravo, jos uvek smo valjda u demokratskoj zemlji, pa ako vam to smeta ne obracajte paznju na moje pisanje.
06.06.2008 16:54
Mirko
A kakav je to kolonijalizam pukovniče, molim vas da nam malo pojasnite? U čemu je razlika da li radiš kod Miškovića u Maxiju za 300 EUR ili u slovenačkom Merkatoru za 300 EUR?! Što je sada onaj u Maxiju slobodan čovek a ovaj u merkatoru rob kolonijalizma, meni nije jasno?
06.06.2008 17:44
sneza
Pukovniče, zar ne vidite da ste nešto što izumire u ovoj zemlji. I vi i vama slični. Prošlo je to doba, ili se asimilirajte u nove civilizacijske tokove ili povucite sasvim. Vi ste fosilni ostatak. Nemojte trovati ljude, imate pravo na svoje misljenje, rekli ste ga kada ste na izborima, ali molim vas zar nemate sluha. Ova zemlja ide dalje, a ako je vama do rata idite u Legiju stranaca, ako ste fizički spremni za to. Ali sumnjam, jer mnogo pričate, a to nije svojstveno oficirima. I vojska se transformiše, te vaše smešne vrednosti su za 19 vek. Nemojte nas samo nazivati izdajnicima, uživajte u svojoj penziji, dobili ste fina povećanja, biće ih još. Eto i moj je otac pukovnik u penziji, samo je za razliku od vas mnoge stvari davno shvatio i zdravo gleda na čitav politički život. A znate zašto, zato što nas voli i misli nam dobro. veruje da ono što mi želimo je prava vrednost i podržava nas u tome. Ljudi poput vas su mu smešni, a možda vas je negde i pozivao na raport, ko zna.
06.06.2008 17:50
Bora
Pukovnice ova zadnja ti je stvarno van iole pameti! Ne mogu da shvatim da jedan akademski gradjanin ima takvo zaostalo shvatanje o svetu oko sebe. Pa nije valjda da mi treba da trgujemo samo sa Rusima i da samo njihov kapital moze da udje u ovu jadnu osiromasenu Srbiju. Dobrom merom zahvaljujuci tvojim radikalima i socijalistima???
06.06.2008 17:52
Marko
Gospodo draga, opet samo prepucavanje. jel iko ima argument kako ce se drzavna kasa napuniti??????

Stranim investicijama???? sta stranci zele nazad da bi dali investicije????
06.06.2008 18:24
Ivana
Pukovnice, obujte cizme i pravac Kosovo! Dokazite da ste iskreni u onome sto pricate.
06.06.2008 18:51
savo
Za fotelju daje i Kosovo kao i Tadic i njegovi sledbenici. ali sve ce izaci na videlo tko je tko ali ovi nece odgovarati Hagu nego Srbiji.
06.06.2008 18:52
pukovnik
Cerka jednog pukovnika, ako je uopste cerka pukovnika, ne bi smela da napise ovu kolicinu bezobrazluka, otrova i neistina. Ni jednom jedinom recju nisam spomenuo rat, ali vi od slepe mrznje vidite ono sto biste zapravo zeleli da neko ovde uradi da mogli da lecite svoje bolesne neizrecene ambicije. Odvano sam ja u civilizacijskim tokovima, o kojima vi samo mozete da sanjate i koje naravno nikada necete dostici. Prestanite meni da se obracate, nista necete uspeti da uradite osim jos veceg revolta svih onih koji misle svojom glavom, a njih je verujte mi puno. Pukovnik, diplomirani mas. inzenjer i magistar nije isao na raport ni kod koga jer je svoj posao savrseno radio, projektujuci uvek nova i dobra sredstva za vojne potrebe.
06.06.2008 19:24
Pukovnicic
Da mi nebi jedna osoba replicirala, necu mu pomenuti ime. Sve ratove koje smo vodili smo izgubili, IZGUBILI. Plate su bile po 2,3 marke, cekali u redovima, gladovali,... a pojedinci, "branioci zemlje" uzivali. A te takozvane patriote bi se sakrili, a mi bi isli u ratove. Dolaze lepi dani, jer oni koji su zacrneli ovu zemlju vise nece moci da budu na vlasti, jer ih narod nece.
06.06.2008 19:32
realista
Dobro je štu su u Srbiji ljudi slični ovom gospodinu koji sebe naziva pukovnikom u manjini. To je vrsta koja polako odumire, a sa njom i politički stavovi koji odslikavaju vreme pogroma našeg naroda i najvećeg ekonomskog kraha srpske privrede u njenoj istoriji. Takvi budućnost Srbije vide u guslama i junačkim narodnim pesmama.
06.06.2008 19:51
itl
Ja mislio, Pukovnik se zeza malo sa omladinom, kad on stvarno misli!!!
06.06.2008 20:01
sneza
Pukovniče, ja nemam bolesne ambicija, ja sam intelektualka najviseg ranga kao i moj otac. Nemam bolesne ambicije, jer sam mlada, imam porodicu, titulu, znanje i zvanje, ali uvidjam vašu patološku i izmenjenu ličnost. Ponosna sam što sam ćerka oficira, a ne takvog kao vi. Vi ste politički devijantan, a socijalno ste neinteligentni. Delujete, bez uvrede nekako priučeno, bez obzira na te titule. Eto poredim vas sa svojim ocem i mnogobrojnim njegovim kolegama, vaše ponašanje je nedopustivo i sramno za oficira VJ. Lečite se molim vas, zaista imate duboke intrapersonalne sukobe, nekonsolidovani ste, a elokvencija vam, ako me shvatate nije jača strana, mada taj nedostatak nije stvar patologije, već više intelekta. Žao mi je, ali zar ne mislite da grešite, pročitajte komentare, neko vas žali, drugi vam se smeju, treći vas vređaju. Zabrinjavajuće, delikventno i uznemiravajuće je ako to govori jedan oficir VJ. Sramno je, jer mi volimo vojsku, a pogledajte kakvu bujicu oponencije ste izazvali. Da li vas je neko postavio da to namerno radite, da ovaj narod misli da nam je Vojska ovakva. Vi ste redak preživeli komunistički mutant, koji će naravno uskoro otići u prošlost. Na pregled kodk liničkog psihologa ili psihijatra.. Videćete, biće vam bolje, to vam govorim, jer ipak sledim svoju Hipokratovu zakletvu. Sada vam je jasno, da sam kompetentna da vas procenim i prepoznam bolest, to mi je posao. A na vama je da činite šta želite, meni je savest čista.
06.06.2008 20:10
realista
Slažem se sa Dačićem. Ne mogu JS i PUPS u koalicije bez SPS-a, ali ne može ni Dačić praviti koalicije bez pameti. Zaista je van pameti praviti vladu sa SRS-om i DSS-om i govoriti o Evropi i evropskim integracijama. Pa to su dve duboko antievropske stranke koje pre treba da postoje i deluju npr. u Belorusiji a ne u Srbiji. Dačić misli da je ovaj narod lud i da ne vidi da je on (Dačić), u stvari, samo nastavljač politike Slobodana Miloševića. A kakvog je "dobra" ta politika donela Srbiji svi smo osetili na svojoj koži.
06.06.2008 20:59
pukovnik
Mislim da neko ko je polozio Hipokratovu zakletvu ne bi smeo ovako da govori, cak i da je u pravu. Na moju srecu savrseno sam zdrav covek i da zbog toga sto drugacije mislim od vas gospodjo, izgovorite ovoliko gadosti... Ne, niste vi lekar ni intelektualac, vi ste osoba koju ja iskreno zalim. Vratice vam se lose ta mrznja koju pokazujete prema coveku koga ne znate, prema zapravo svima koji samo pomisle drugacije od onoga sto vam glavni psiholog Tadic naredi da izvrsite. Stidite se, i potrudite se da ne trujete bar one koje volite. A ja cu ipak da razmisljam kako ja hocu, to je valjda demokratija, gospodjo. Sto se mene tice mozete i dalje da..., ja vam svakako necu vise odgovarati na sve ruzno sto budete o meni izgovorili, pa sami citajte sta ste to napisali i divite se svojim lekraskim glupostima.
06.06.2008 21:17
sneza
Hvala vam, ja sam svoj deo odradila, na vama je da rešite svoje probleme. Znajte samo jedno, da u svakoj bolesti zavisnosti prvi simptom je PORICANJE. Stvarno mislim da ste patološki uronili u mračnjaštvo, ali ako ne želite pomoć ne morate. Živite sa tim i srećno vam bilo.
06.06.2008 21:31
Marko
Samo nikako da se neko osvrne na neke cinjenice koje sam inio... sta cemo sa kasom prazna je????????????

De se nemojte prepirati i vrijedjati smiju vam se komsije, niste za to placeni... politicari su placeni za to...
06.06.2008 22:22
Djordje
@pukovnice
Bravo.
Bravo.
Bravo.
Nemoj da odustajes nikao, moje postovanje.
A ovi j-evropejci i demokrate neka procitaju
zavestanje Stevana Nemanje koje je ubijeni predsednik
Milosevic zapoceo, Kostunica nastavlja a Seselj nadam se,
uskoro nastaviti sa patriotskim snagama u Srbiji.
06.06.2008 23:25
Ken
PUKOVNICE, prema vama Serbija nije izgubila nijedan rat. Ali istina izgleda drugacije: 1. Tamo gde su ratovali tvoj MILOSEVIC i tvoj SESELJ, za veliku Sebiju, tamo nema vise Srba.2. Kao rezultat njihovih ratova, KOSOVO dobila je DRZAVU.3. I na kraju kao rezultat vasih pobeda, tamo gde do sada Serbija imala svoje AMBASADE, KOSOVO ce u iste zgrade da otvara svoje AMBASADE.
07.06.2008 00:28
cira
Sve silni pametnjakovici!
Ekonomija<
-prazna drzavna kasa,
-trgovinski deficit 10 molijardi eura,
-spoljni dug 28 milijardi eura,
-devizne rezerve na Sejselima,
-privtizcija sa Sejsela,
-uvozimo lopate i motike,
-penzioneri traze godisnje 1 milijardu eura,

Politika<
-dva predsednika likvidirana,
-preostali lideri u zatvorima,
-trenutne lidere mire strani obavestajci,
-jedni lideri kazu da Evropom tece med i mleko,
-drugi kazu Kosovo je Srbija,
-akademici tumace osnovace,
-duhovnici uzivaju u carima svakodnevnice,

Rezultati<
-bela kuga,
-nepismenost,
-kriminal,
-droga u skolama.
-gej na ulicama,
-nezaposlenost,
-nemastina,
-neizvesnost,

Buducnost
-gradjanski rat!

VI NISTE NORMALNI!!!!
07.06.2008 09:20
vito
potpuno se slažem sa ćirom i zapitao bih se otkud tolika patološka mržnja između jedne i druge strane i tolika projekcija svega što ne valja na odu drugu stranu
11.06.2008 18:14
Politicki expert
Zuti sada vole socijaliste samo zato sto ih niko drugi nece. Socijalistima ce sada u pocetku obecati sve sto pozele samo da bi ih uvukli u svoju "igru" a onda ce svi oni, SPS, JS i PUPS postati obicne krpe za jednokratnu upotrebu. Naravno ovo je moje misljenje i ne branim nikome da ima drugo, samo da ono ima veze sa stvarnoscu u kojoj zivimo. Srdacno pozdravljam sve koje su uzeli ucesce u ovoj temi sa srpskim a ne proevropskim pozdravom "zivela Srbija"
Pošaljite vaš komentar »
Add to Google
Add to Facebook
©2008 Naslovi