Safina: Ponestalo mi je snage
Safina: Ponestalo mi je snage
Press subota, 7. jun 2008.
Ruska teniserka Dinara Safina rekla je danas da joj je jednostavno ponestalo snage u njenom prvom finalu grend slem turnira, koje je danas u Parizu izgubila od Srpkinje Ane Ivanović 0:2
"Nisam imala više tog žara koji sam imala u prethodnim mečevima. Bila sam, mislim, samo umorna, psihički i fizički. Čak iako sam želela, moje srce i telo nisu mogli više", kazala je Safina novinarima posle meča. Ruskinja je do... »
Svetski mediji hvale Anu Ivanović
Svetske agencije prenele su sa oznakom "hitno" vest da je Ana Ivanović osvojila Rolan Garos, a mediji su složni u oceni da je srpska teniserka danas pokazala zašto je nova najbolja igračica sveta
"Ovog puta, Ana Ivanović bila je spremna za finale Rolan Garosa. Ne pokazujući znake nervoze koja ju je mučila u prošlogodišnjem finalu, Ivanovićeva je osvojila svoj prvi grend slem turnir", prenela je agencija Asošijejted pres.... »
Ana za istoriju i milion evra!
Glas javnosti subota, 7. jun 2008.
Nisam očekivala da ću već sada postati broj 1. Ali, Rolan Garos još nije završen. Želim da pobedim u poslednjem meču. Safina je pokazala izuzetnu snagu, odlično se kreće po terenu, neće mi biti lako, kaže Ana Ivanović
Pošto je ustoličena na prvom mestu svetske rang-liste, novu kraljicu belog sporta, Anu Ivanović, očekuje još jedan veliki izazov - borba za prvu grend slem titulu u karijeri i milion evra (14, RTS)! Za protivnicu će imati... »
Ivanović i Zimonjić danas igraju finala Rolan Garosa
Teniserka Srbije Ana Ivanović danas u 15 sati igra finalni meč Rolan Garosa sa Ruskinjom Dinarom Safinom, a Nenad Zimonjić u paru sa Danijelom Nestorom, finale dubla protiv Pabla Kuevasa i Luisa Horna
Ivanovićeva je uoči finala rekla da se nada da će igrati dobro kao i u prethodnim mečevima u Parizu. Safina, 13. nosilac na turniru i 14. na WTA listi. Njih dve do sada su odigrale tri meča, srpska teniserka je pobedila dva puta,... »
Safina mi neće pokvariti slavlje
Blic subota, 7. jun 2008.
Ana Ivanović danas u finalu Rolan Garosa
Treća sreća. Ana Ivanović uzdaće se u staru izreku kada danas (15) izađe na centralni teren Rolan Garosa i odigra veliko finale protiv Ruskinje Dinare Safine. Prva dva finala, prošle godine na istom mestu i u januaru u Melburnu, nije zapamtila po pobedama, ali će ovaj... »
TREĆA SREĆA
Kurir subota, 7. jun 2008.
Srpska teniserka Ana Ivanović danas (15.00) igra finale Rolan Garosa protiv Ruskinje Dinare Safine
Ana Ivanović, od ponedeljka najbolja teniserka na svetu, danas (15.00, RTS) igra finale Rolan Garosa protiv Ruskinje Dinare Safine. Srpkinja će po treći put u svojoj karijeri igrati u završnici nekog grend slema i imati šansu da... »
Šlag na tortu
Večernje novosti subota, 7. jun 2008.
Ana Ivanović ima veliku šansu PARIZ OD STALNOG DOPISNIKA OSTAO je još samo jedan korak do toliko iščekivanog podizanja srebrnog pehara "Suzen Lenglan", visoko iznad glave, ka nebu nad Bulonjskom šumom! Srpsku "lepoticu loptice" Anu Ivanović od ovog sna razdvaja još samo jedna prepreka u subotnjem... »
Ivanovićeva uz broj jedan želi i trofej
Danas subota, 7. jun 2008.
Najbolja srpska teniserka u subotu protiv Ruskinje Dinare Safine igra za prvu grend slem titulu
Beograd, Pariz - Prvo mesto na ATP listi najbolju srpsku teniserku Anu Ivanović obradovaće "samo" ako bude išlo u paketu sa prvom grend slem titulom. Duel protiv Ruskinje Dinare Safine za srpsku teniserku biće drugo uzastopno... »
Komentari na drugim sajtovima
Oglasi
Najnovije vesti
Vesti dana
©2008 Naslovi

Komentari
Славко Јовичић Славуј, посланик у Парламентарној скупштини Босне и Херцеговине, изабран из реда српског народа из Републике Српске.