Osećam se kao u snu

Ana na „balkonu trijumfa“

Glas javnosti sreda, 11. jun 2008.

Prva titula u životu, kao i prvi grend slem sada, bili su odlučujući, zlata vredni koraci u mojoj karijeri. Nadam se da će kao i titula osvojena u Kamberi, grend slem iz Pariza biti samo prvi u nizu, rekla je Ana, nova kraljica tenisa
Još traje slavlje Ane Ivanović povodom dvostrukog megauspeha u Parizu. Osvajanje grend slema i prvog reketa sveta je uz porodicu i najbliže prijatelje dobro zalila u Gradu svetlosti, ali kako je sama istakla, uspeh i slavlje ne... »

NAŠA ANA NEMA MANE!

Kurir sreda, 11. jun 2008.

Najbolja teniserka sveta proslavila titulu na Rolan Garosu sa desetak hiljada Beograđana, koji su se okupili na dočeku ispred Starog dvora
Najbolja teniserka sveta i šampionka Rolan Garosa Ana Ivanović proslavila je ova dva velika uspeha zajedno sa desetak hiljada Beograđana, koji su se okupili ispred Starog dvora. Nova teniska kraljica najbolje je opisala atmosferu... »

Osećam se kao u snu

Danas sreda, 11. jun 2008.

Najbolju teniserku sveta i pobednicu Rolan Garosa ispred Gradske skupštine dočekalo više hiljada ljudi
NASTAVAK S 1. STRANE Dočeku ispred Gradske skupštine prethodila je konferencija za novinare, na kojoj je Ivanovićeva još jednom apsovirala utiske iz Francuske. - Poslednjih nekoliko dana se osećam kao u snu. Malo-pomalo, pa moram... »

Ana: U Parizu ste mi dali snagu

Građanski list sreda, 11. jun 2008.

Više od 15.000 ljudi priredilo je juče u Beogradu doček najboljoj teniserki sveta Ani Ivanović, a dugim aplauzom i skandiranjem pozdravljena je pobednica Rolan Garosa kad se pojavila na balkonu gradske skupštine s malom kopijom pariskog trofeja. – Mnogo vam hvala što ste došli da me pozdravite u... »

Ana, ti si naša boginja!

Večernje novosti sreda, 11. jun 2008.

Ana Ivanović na balkonu Skupštine grada DA li je lepši pogled sa krova planete ili balkona Skupštine grada? Mrtva trka, kao i borba za prvo mesto. Do njega je pregazila mnogo francuske šljake, da bi u utorak zaigrala na mnogo lepšoj crvenoj podlozi - na crvenom tepihu, koji je nekoliko hiljada... »

Kraljica tenisa na dvoru

Politika sreda, 11. jun 2008.

Najbolja teniserka planete Ana Ivanović do kraja života pamtiće jučerašnji susret sa navijačima u rodnom gradu
Više hiljade Beograđana pozdravilo je juče na platou ispred Starog dvora novu kraljicu svetskog tenisa. Mašući srpskim zastavama, balonima i transparentima podrške navijači Ane Ivanović napravili su jedan od najsrdačnijih dočeka... »

Komentari

10.06.2008 23:43
SASA 72
ana, volim te!
11.06.2008 04:35
mira
I treba da se osecas kao u snu, snu koji je postao java.
Znala sam da si najbolja i to se potvrdilo na Garosu.
Ako zelis vise i bolje, moras prvo verovati u sebe, ne smes se plasiti i to je kljuc uspeha.
Sve najbolje i najlepse Ti zelim... i naravno osvajanje Vimbldona.
Ili Ti ili Jeca, uopste nije bitno, podjednako ste mi drage.
Puno pozdrava. Mi tvoji navijaci smo uvek uz tebe i gledamo te!
I nemoj ga govoris C'mon, lepse je ''(h)ajde''!!!;)
11.06.2008 15:05
zeka
Ana ti si moja boginja serviraj mi poljubac... kiss
11.06.2008 20:26
gagi
@mira, ufff bravo znao sam da ima jos puno ljudi koji nevole ono c'on i miro slozices se i ono za jelu, dzej dzej uuuu brate da explodiram, a toliko je lepo, jelo jagnje belo, ZATO, ANA i novinari, poslusajte mnogo je lepse
Pošaljite vaš komentar »

Komentari na drugim sajtovima

Add to Google
Add to Facebook
©2008 Naslovi