Palma: U utorak početak pregovora sa DS
Palma: U utorak početak pregovora sa DS
Mondo nedelja, 15. jun 2008.
Predsednik Jedinstvene Srbije (JS) Dragan Marković Palma najavio je da bi u utorak trebalo da bude održan sastanak koalicije okupljene oko socijalista i koalicije "Za evropsku Srbiju" o formiranju nove vlade. "Nemam ništa novo da vam kažem o pregovorima. Očekujem taj sastanak u utorak i to je sve",... »
Parivodić: DSS-u nije mesto sa SRS
B92 nedelja, 15. jun 2008.
Beograd -- Nisam sklon formiranju vlade sa radikalima jer se moja uverenja o putu razvitka Srbije razilaze od stavova čelnih ljudi SRS-a, rekao funkcioner DSS-a Milan Parivodić.
"Moja vizija je da od Srbije napravimo zemlju sličnu Grčkoj. To znači Srbiju u EU, koja uvažava svoju religiju, istorijsko nasleđe, održava snažne privredne veze sa Rusijom. S druge strane, mislim da radikali ne uvažavaju... »
Parivodić: Nisam za vladu sa SRS
RTV nedelja, 15. jun 2008.
BEOGRAD - Nisam sklon formiranju vlade sa radikalima zato što se moja duboka uverenja o putu kojim Srbija treba da se razvija razilaze od stavova koje iznose čelni ljudi iz SRS, izjavio je bivši ministar za ekonomske odnose sa inostranstvom i funkcioner Demokratske stranke Srbije Milan Parivodić.... »
Komentari na drugim sajtovima
Oglasi
Vesti dana
©2008 Naslovi

Komentari