Palma: U utorak početak pregovora sa DS

Palma: U utorak početak pregovora sa DS

Mondo nedelja, 15. jun 2008.

Predsednik Jedinstvene Srbije (JS) Dragan Marković Palma najavio je da bi u utorak trebalo da bude održan sastanak koalicije okupljene oko socijalista i koalicije "Za evropsku Srbiju" o formiranju nove vlade. "Nemam ništa novo da vam kažem o pregovorima. Očekujem taj sastanak u utorak i to je sve",... »

Parivodić: DSS-u nije mesto sa SRS

B92 nedelja, 15. jun 2008.

B92: Parivodić: DSS-u nije mesto sa SRS
Beograd -- Nisam sklon formiranju vlade sa radikalima jer se moja uverenja o putu razvitka Srbije razilaze od stavova čelnih ljudi SRS-a, rekao funkcioner DSS-a Milan Parivodić.
"Moja vizija je da od Srbije napravimo zemlju sličnu Grčkoj. To znači Srbiju u EU, koja uvažava svoju religiju, istorijsko nasleđe, održava snažne privredne veze sa Rusijom. S druge strane, mislim da radikali ne uvažavaju... »

Parivodić: Nisam za vladu sa SRS

RTV nedelja, 15. jun 2008.

RTV: Parivodić: Nisam za vladu sa SRS
BEOGRAD - Nisam sklon formiranju vlade sa radikalima zato što se moja duboka uverenja o putu kojim Srbija treba da se razvija razilaze od stavova koje iznose čelni ljudi iz SRS, izjavio je bivši ministar za ekonomske odnose sa inostranstvom i funkcioner Demokratske stranke Srbije Milan Parivodić.... »

Komentari

15.06.2008 13:36
Mirko
E pa Parivodiću što nisi bio faca pa to rekao pre par nedelja nego sad kad se već zna da od vlade SRS+DSS nema ništa.
15.06.2008 14:23
valjevac
Ti si covece zalutao u DSS, oni buducnost Srbije vide samo sa Rusijom.
15.06.2008 14:56
Becky68
Slazem se u potpunosti sa Mirkom, i ja se pitam zasto gospodin Parivodic to nije izjavio odmah posle izbora nego je cutao pa sada kada mu je jasno da od njihove necionalne vlade nema nista? Jasno mu je kao i mnogima da ce samozvana "narodnjacka koalicija" nestati potpuno sa ovog politickog prostora!
15.06.2008 14:57
pukovnik
Vidim, naknadna pamet vam je vrlina gospodine Parivodicu. Zbilja zasto odmah posle izbora niste svojim kolegama u stranci rekli da nije pametno ici sa SRS? Ocekivali ste neko mestasce u takvoj vladi, pa sad kad zbog pozutelog Dacica od toga nema nista, izjavljujete nesto cega bi se svaki pristojan covek postideo.
15.06.2008 15:17
50 Cent
Samo napred Tadicu. Evropa ce spasiti Srbiju
15.06.2008 15:25
Dragan
Pa, Parivodicu, ja sam iskreno i cekao da se ti izjasnis, sli si to morao odmah da uradis a ne sada kada je vlada na putu. No nije kasno da spases obraz i pocepas tu kvazi stranku DSS, i pokazes trutu Kostunici gde mu je mesto.
15.06.2008 20:06
I.S.
Strah od gubitka vlasti cuda cini. Nakon sto je DSS otkrio da je zapravo jedna militantna, korumpirana, diktatorska stranka koja otvoreno diskriminise i obelezava svakog ko ne podrzava antievropsku politiku i proglasava ljude izdajnicima tek tako, sad bi hteli da neko sa njima saradjuje. E bas svasta.
15.06.2008 21:23
darja
ima malo vremena, treba sve raditi sto brze, VELIKO BRAVO Gosp.. Parivodicu... samo dajte da se TO I OSTVARI sto pre... i sto brze...
24.06.2008 15:54
XYZ
Dok su neki slavili kada je Milosevic umro, drugi su ga spustali u zemlju, a sad zajedno saradjuju. To je bolesno... gotovo isto onoliko, koliko i homoseksualni brak. Ali valjda tako treba. U ekstremnim vremenima rastu ekstremi. Sotone kolo vode, ali kako pise u Svetoj knjizi, doci ce dan kada ce svetlo zauvek pobediti tamu i kada ce pravda zauvek zacariti svetom.
Pošaljite vaš komentar »

Komentari na drugim sajtovima

Add to Google
Add to Facebook
©2008 Naslovi