Tadić: Srbija ne priznaje ustav Kosova
Tadić: Srbija ne priznaje ustav Kosova
RTS nedelja, 15. jun 2008.
Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je da Srbija ne prihvata proglašenje Ustava Kosova kao pravnu činjenicu, i najavio je da će Srbija tražiti nastavak pregovora o budućnosti Kosova. 'Mi smo spremni da se vratimo za pregovarački sto i na tome ćemo insistirati na svim međunarodnim forumima. To će... »
Srbija ne priznaje Ustav Kosova
Mondo nedelja, 15. jun 2008.
Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je da Srbija ne prihvata proglašenje Ustava Kosova kao pravnu činjenicu, i najavio je da će Srbija tražiti nastavak pregovora o budućnosti Kosova. Ministar spoljnih poslova Vuk Jeremić izjavio je da stupanje na snagu ustava nema nikakvu težinu za Srbiju i da... »
Tadić: Dao sam jasan odgovor Banu
B92 nedelja, 15. jun 2008.
Beograd -- Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio da Srbija ne prihvata proglašenje Ustava Kosova kao pravnu činjenicu, i najavio je da će Beograd tražiti nastavak pregovora.
"Mi smo spremni da se vratimo za pregovarački sto i na tome ćemo insistirati na svim međunarodnim forumima. To će biti naša strategija i naš odgovor na proglašenje nelegalne, takozvane države Kosovo i Metohija, tačnije države... »
Srbija ne priznaje Ustav Kosova, traže se novi pregovori
Dojče vele nedelja, 15. jun 2008.
Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je danas da Srbija ne prihvata proglašenje Ustava Kosova kao pravnu činjenicu, i najavio je da će Srbija tražiti nastavak pregovora o budućnosti Kosova.
"Mi smo spremni da se vratimo za pregovarački sto i na tome ćemo insistirati na svim međunarodnim forumima. To će biti naša strategija i naš odgovor na proglašenje nelegalne takozvane države Kosovo i Metohija, tačnije države... »
Komentari na drugim sajtovima
Oglasi
Vesti dana
©2008 Naslovi

Komentari