Tadić: Srbija ne priznaje ustav Kosova

Tadić: Srbija ne priznaje ustav Kosova

RTS nedelja, 15. jun 2008.

Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je da Srbija ne prihvata proglašenje Ustava Kosova kao pravnu činjenicu, i najavio je da će Srbija tražiti nastavak pregovora o budućnosti Kosova. 'Mi smo spremni da se vratimo za pregovarački sto i na tome ćemo insistirati na svim međunarodnim forumima. To će... »

Srbija ne priznaje Ustav Kosova

Mondo nedelja, 15. jun 2008.

Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je da Srbija ne prihvata proglašenje Ustava Kosova kao pravnu činjenicu, i najavio je da će Srbija tražiti nastavak pregovora o budućnosti Kosova. Ministar spoljnih poslova Vuk Jeremić izjavio je da stupanje na snagu ustava nema nikakvu težinu za Srbiju i da... »

Tadić: Dao sam jasan odgovor Banu

B92 nedelja, 15. jun 2008.

B92: Tadić: Dao sam jasan odgovor Banu
Beograd -- Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio da Srbija ne prihvata proglašenje Ustava Kosova kao pravnu činjenicu, i najavio je da će Beograd tražiti nastavak pregovora.
"Mi smo spremni da se vratimo za pregovarački sto i na tome ćemo insistirati na svim međunarodnim forumima. To će biti naša strategija i naš odgovor na proglašenje nelegalne, takozvane države Kosovo i Metohija, tačnije države... »

Srbija ne priznaje Ustav Kosova, traže se novi pregovori

Dojče vele nedelja, 15. jun 2008.

Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je danas da Srbija ne prihvata proglašenje Ustava Kosova kao pravnu činjenicu, i najavio je da će Srbija tražiti nastavak pregovora o budućnosti Kosova.
"Mi smo spremni da se vratimo za pregovarački sto i na tome ćemo insistirati na svim međunarodnim forumima. To će biti naša strategija i naš odgovor na proglašenje nelegalne takozvane države Kosovo i Metohija, tačnije države... »

Komentari

15.06.2008 14:23
Afrim
Tadicu kasno si sisao na zemlju da svatis realnost moj nebeski covece.
15.06.2008 19:29
savo
Jaka stvar Tadicu vi nista ne priznajete ali sve gubite. A eu ce sigurno podrzati i pozdraviti ustav KiM, to su tvoji Evropljani ako si mogao naci naj veceg neprijatelja Srbije onda je to EU.
15.06.2008 23:11
Felix
Serbija nece da prizna ustav KOSOVO. Sve do onog trenutka kad vidi da vise ne moze da ratuje sa ALBANCIMA. Tada ce serbija da bude svesna i da prizna KOSOVU kao DRZAVU. Ali taj trenutak nije daleko.
15.06.2008 23:39
Lik-Belgrade
Gospodine predsednice, slazem se ja sa tobom u potpunosti ali mi se ne svidja sto sve to podrzavaju "tvoji prijatelji" u koje se kunes i jedva cekas da se pridruzis njhihovoj porodici, sto znaci da ces samim tim i ti biti takav i moraces da igras kako ti oni kazu a to vec i radis, gospodine predsednice moj.
Pošaljite vaš komentar »

Komentari na drugim sajtovima

Add to Google
Add to Facebook
©2008 Naslovi