Zeman: Zvezda će biti napadačka ekipa

U ZVEZDI SAM ZBOG BARIJA!

Kurir sreda, 18. jun 2008.

Gledao sam šampionsku ekipu iz 1991. i svestan sam šta se od mene očekuje, poručio na promociji novi trener crveno-belih Zdenjek Zeman
Češki trener Zdenjek Zeman promovisan je u trenera Crvene zvezde, s kojom je potpisao dvogodišnji ugovor. Stručnjak koji je slavu zaslužio u italijanskom fudbalu obećava da će brzo naučiti srpski jezik i da će njegova ekipa... »

Zeman: Zvezda će biti napadačka ekipa

24 Sata sreda, 18. jun 2008.

Zdenjek Zeman se u pratnji predsednika Toplice Spasojevića i sportskog direktora Gorana Bunjevčevića juče, tačno u 13 sati, predstavio srpskim medijima kao novi trener Crvene zvezde. Čeh je potpisao dvogodišnji ugovor, koji će beogradski klub koštati milion evra. „Planiram da igramo ofanzivno. To je moj stil od kojeg ne želim da odstupim”, rekao je novi trener crveno-belih. Čeh je potpisao dvogodišnji ugovor vredan milion evra...
NAPAD - Zašto Zvezda? Bio sam 1991. godine u Bariju i gledao sam kada ste postali prvaci Evrope. Jasno mi je da sam došao u veliki klub. Naše ambicije se... »

Ofanziva za Evropu!

Večernje novosti sreda, 18. jun 2008.

Češki stručnjak potpisao dvogodišnji ugovor POTPISAN je dvogodišnji ugovor i Zdenjek Zeman (61) od utorka je šef stručnog štaba Crvene zvezde. Češki trener koji je radio samo u Italiji, uz kratak izlet u turski Fenerbahče, zarađivaće 500.000 evra po sezoni, uz "zadatak" da pokuša da klubu vrati bar... »

Zeman: Zvezda ima kvalitet za Evropu

Politika sreda, 18. jun 2008.

Češki stručnjak sa italijanskim pasošem novi trener Crvene zvezde, ugovor potpisan na dve godine. – Osnovna ideja: ofanzivni i spektakularni fudbal. – Pomoćnici Kanđelozi i Stojanović
Iskusni češki fudbalski stručnjak Zdenjek Zeman (61 godina), trener mnogih italijanskih klubova, među kojima i rimskih Lacija i Rome, od juče je novi šef stručnog štaba Crvene zvezde. On je sa „crveno-belima” potpisao dvogodišnji... »

Zvezda će uvek igrati za gol više

Blic sreda, 18. jun 2008.

Zeman predstavljen na „Marakani“
Sa oreolom čoveka koji više od tri decenije traje u Kalču, Zdenjek Zeman (61) ušao je juče u Crvenu zvezdu kao jedno od najzvučnijih trenerskih imena u njenoj istoriji. Potpisom na dvogodišnji ugovor Čeh sa italijanskim pasošem obavezao se da će učiniti sve da vrati... »

Učiniću srpski fudbal zanimljivijim

Danas sreda, 18. jun 2008.

Češki stručnjak potpisao dvogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom
Beograd - Tačno nedelju dana posle smene Aleksandra Jankovića Crvena zvezda je dobila novog trenera. Još tada se naslućivalo da će mladog stručnjaka naslediti mnogo iskusniji Zdenjak Zeman, a od juče je ta informacija zvanična,... »
Nema komentara na ove vesti. Pošaljite vaš komentar, budite prvi »

Komentari na drugim sajtovima

Add to Google
Add to Facebook
©2008 Naslovi