Ilić: Spremam se za opoziciju

Ilić: Spremam se za opoziciju

Blic sreda, 18. jun 2008.

Lider Nove Srbije (NS) Velimir Ilić kaže da se sprema za opoziciju, kao i da će u Skupštini tražiti da se rasvetle stare afere i zločini - od "kofera" i "Sartida", do ubistava novinara. "Mi hoćemo da se mnoge afere raščiste. Na primer, mene jako interesuje ubistvo Pantića u Jagodini. Ja ću tražiti... »

Poslanik može što ministar ne može

Politika sreda, 18. jun 2008.

Lider Nove Srbije sprema se za opoziciju i najavljuje da će u skupštini tražiti da se rasvetle stare afere i zločini – od afera „kofer” i „Sartid”, do ubistava Ćuruvije i Pantića
Velimir Ilić, lider Nove Srbije i aktuelni ministar za infrastrukturu kaže da je spreman da ide u opoziciju, „kad je već takva situacija”, a kao narodni poslanik namerava da se bavi rasvetljavanjem starih afera, od kojih su neke... »

Komentari

18.06.2008 18:02
Dragan
Velja Selja ide linijom - napad je najbolja odbrana. Pazite, on se sprema za opoziciju, a ja ga vec video sa bukagijama. On se toliko nakrao sa svojim pajtosima(Saranovic), napravili kucerine, bolnicu, delio pare crkvama ( da okaje grehe- cije ti to pare delis Veljo)
Sada, kao preti. Pa sto to Veljo nisi ranije prijavio, nego si ucene ostavio za kraj? U svakom slucaju Srbiji ce da lakne kada tebi i trutu i stetocini Kostunici vidimo ledja.
18.06.2008 18:19
itl
Sta ce da bude za tvoje afere Veljo?! Patriote-biznismeni kao ti su unazadili Srbiju za 100. god!!! Zreo si za corku!!
18.06.2008 20:03
ivan
Samo blefira, pa ili je on u aferama, ili niko u svetu. Kilometrima oko njega smrde razne pljacke i mutljavine. Zna on sta ga ceka ako bilo ko krene zaista da resava sve kradje u Srbiji i to samo zadnjih nekoliko godina, dok je on bio "Velja-KAPITALAC"!
Pošaljite vaš komentar »

Komentari na drugim sajtovima

Add to Google
Add to Facebook
©2008 Naslovi