Plivanje - Čavić učesnik 'Trofeja Beograda'

Plivanje - Čavić učesnik 'Trofeja Beograda'

RTS četvrtak, 19. jun 2008.

Srpski plivač Milorad Čavić takmičiće se na tradicionalnoj manifestaciji 'Trofej Beograda', koja se na bazenu beogradskog sportskog centra 'Banjca' održava 21. i 22. juna uz učešće 219 plivača iz sedam zemalja, najavljeno je danas u gradskoj Skupštini. Čavić, koji se trenutno priprema za učešće na... »

I Čavić na Bg pobedniku

Pink četvrtak, 19. jun 2008.

Internacionalni plivački miting " Beogradski pobednik 2008 " održaće se ovog vikenda na bazenima Tašmajdana. Učestvovaće i najbolji plivač Srbije Milorad Čavić . "Već tri-četiri godine se nisam takmičio u Beogradu. Presrećan sam što ću to opet učiniti baš u olimpijskoj godini, da može da me vidi... »

Plivač Čavić učesnik "Trofeja Beograda"

RTV četvrtak, 19. jun 2008.

BEOGRAD - Srpski plivač Milorad Čavić takmičiće se na tradicionalnoj manifestaciji "Trofej Beograda", koja se na bazenu beogradskog sportskog centra "Banjca" održava 21. i 22. juna uz učešće 219 plivača iz sedam zemalja, najavljeno je danas u gradskoj Skupštini. Čavić, koji se trenutno priprema za... »

Čavić: Beogradski zamah za olimpijsku medalju

Mondo četvrtak, 19. jun 2008.

Miting "Beogradski pobednik" nikada nije bio jači nego što će biti narednog vikenda. Razlog je jednostavan - na bazenu "Tašmajdan" plivaće najbolji srpski plivač u istoriji i jedan od najbržih plivača današnjice, Milorad Čavić. "Već tri-četiri godine se nisam takmičio u Beogradu. Presrećan sam što... »

Čavić u Beogradu pliva za Lenđera

B92 četvrtak, 19. jun 2008.

B92: Čavić u Beogradu pliva za Lenđera
Najbolji plivač Srbije Milorad Čavić učestvovaće na Internacionalnom plivačkom mitingu "Beogradski pobednik 2008" koji se održava 21. i 22. juna na bazenu "Tašmajdan", saopštili su organizatori. Čavić, koji je pre dva dana doputovao u Beograd, plivaće 100 m delfin i 100 m slobodno. "Veliko mi je zadovoljstvo što ću posle tri, četiri godine ponovo plivati u Beogradu. Došao sam da podržim Ivana Lenđera da ispliva olimpijsku normu i da sa 18 godina učestvuje na Olimpijskim igrama", rekao je Čavić.
Čaviž kaže da je trenutno u "punom treningu" i nije u najboljoj formi. "Nikada nisam bolje trenirao. Još dve nedelje ću trenirati u visokom tempu, a onda ću smanjivati intenzitet pet nedelja pre takmičenja. Do Olimpijskih igara... »
Nema komentara na ove vesti. Pošaljite vaš komentar, budite prvi »
Add to Google
Add to Facebook
©2008 Naslovi