Besplatan prevoz za EXIT i Green Fest!

Besplatan prevoz za EXIT i Green Fest!

Mondo četvrtak, 19. jun 2008.

Organizatori festivala EXIT i kompanija "Carlsberg Srbija" najavili su veliku akciju besplatnog prevoza na novosadski festival, u okviru kampanje "Piti ili biti". Cilj ove akcije je povećanje bezbednosti u saobraćaju, kako bi se smanjio rizik koji nastaje pri vožnji pod dejstvom alkohola. Kampanja,... »

Besplatan prevoz na EXIT i Green Fest!

Mondo četvrtak, 19. jun 2008.

Organizatori festivala EXIT i kompanija "Carlsberg Srbija" najavili su veliku akciju besplatnog prevoza na novosadski festival, u okviru kampanje "Piti ili biti". Cilj ove akcije je povećanje bezbednosti u saobraćaju, kako bi se smanjio rizik koji nastaje pri vožnji pod dejstvom alkohola. Kampanja,... »

Obradović skeptičan po pitanju vlade sa narodnjacima

Blic četvrtak, 19. jun 2008.

Potpredsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Žarko Obradović izjavio je da "postaje skeptik" po pitanju mogućnosti da SPS formira vladu sa "narodnjačkom" koalicijom i dodao da su socijalisti i njihov predsednik Ivica Dačić izloženi "prikrivenim pretnjama". "Ne znam hoće li razgovori sa... »

Umesto odgovora narodnjaka, stižu nam pretnje

Politika četvrtak, 19. jun 2008.

Onaj ko ima podatke o nekom krivičnom delu, ne treba da preti, već da ode kod tužioca
Ne znam hoće li razgovori sa „narodnjacima” krenuti sa mrtve tačke, ali, iskreno, polako postajem skeptik, jer ne dobijamo odgovore koje smo tražili, ali je zato u medijima krenula jedna vrsta kampanje protiv socijalista i našeg... »

Komentari

19.06.2008 10:17
pukovnik
Ne trazite izgovore vec se ponasajte posteno i muski, ako to uopste mozete. Saopstite da vodite razgovore sa DS i satelitima i to je to. Ja licno mislim da cete pogresiti i da ce vas DS rasturiti cim potpisete sporazum ili bolje receno, cim formirate vladu. Ali kada to shvatite, a pretpostavljam da ste i vi svesni toga, ostacete sami, bez clanstva i simpatizera, bez podrske u narodu. Ali sta je sve to u odnosu na ono sto vama, koji cete biti u toj i takvoj vladi, DS i sateliti "nude".
19.06.2008 19:35
vlada
Pukovniče tebi mora da su se neke žice otkačile u glavi. SPS jedino ima šanse da opstane ako bude uz DS. A radikali i propali koštuničari još malo pa će postati prošlost.
Pošaljite vaš komentar »
Add to Google
Add to Facebook
©2008 Naslovi