Usaglašeni programski principi nove vlade
Usaglašeni programski principi nove vlade
RTS nedelja, 22. jun 2008.
Predstavnici kolicije 'Za evropsku Srbiju' i partija okupljenih oko Socijalističke partije Srbije razgovarali su o programu rada buduće vlade, saopštila je Demokratska stranka. Kako se navodi, 'na sastanku su usaglašeni programski principi vlade, a razgovori će biti nastavljeni i intenzivno vođeni... »
Usaglašeni programski principi buduće Vlade
Mondo nedelja, 22. jun 2008.
Lista "Za Evropsku Srbiju" i koalicija SPS-PUPS-JS na razgovorima u nedelju usaglasile su programske principe nove Vlade Srbije, saopštila je DS. U saopštenju se navodi da će razgovori biti nastavljeni i "intenzivno vođeni narednih dana kako bi Srbija ubrzo dobila stabilnu socijalno odgovornu... »
ZES I SPS usaglasili principe
B92 nedelja, 22. jun 2008.
Beograd -- Lista "Za evropsku Srbiju" i koalicija SPS-PUPS-JS na današnjim razgovorima usaglasile su programske principe nove Vlade Srbije, saopštila je DS.
U saopštenju se navodi da će razgovori biti nastavljeni i "intenzivno vodjeni narednih dana kako bi Srbija ubrzo dobila stabilnu socijalno odgovornu vladu". Agencija Beta navodi da su pregovori o raspodeli resora u budućoj Vladi... »
Pregovori koalicija oko DS-a i SPS-a
RTS nedelja, 22. jun 2008.
Prvi zvanični pregovori Liste za evopsku Srbiju i koalicije SPS-PUPS-JS o Vladi održani su u sedištu Demokratske stranke i kako RTS saznaje biće nastavljeni danas popodne. Čelnici koalicija okupljenih oko DS i SPS-a izjavili su da su postigli saglasnost o principima na kojima bi trebalo da bude... »
Danas nastavak pregovora DS i SPS o vladi
RTV nedelja, 22. jun 2008.
BEOGRAD - Predstavnici koalicija okupljenih oko Demokratske stranke (DS) i Socijalističke partije Srbije (SPS) nastaviće danas pregovore.DS i SPS su se sinoć tokom dvosatnih pregovora u sedištu DS-a dogovorili o principima na kojima bi vlada trebalo da bude formirana, od kojih su najvažniji... »
Komentari na drugim sajtovima
Oglasi
Vesti dana
©2008 Naslovi

Komentari
Vidi se da zaista nemas pojma o politici.
Kosovo nije izgubljeno Nikada dok to mi ne potpisemo. A zbog takvih kao sto si ti se drzava gubi. Jednostavno postoji i dalje rezolucija po kojoj je Kosmet sastavni deo Srbije i dok je to na snazo to je nasa teritorija.
Ocigledno ja da se jako malo razumes u neke stvari i moj ti je savet da radis ono sto vec radis.