DSS: Bićemo oštra i principijelna opozicija
DSS: Bićemo oštra i principijelna opozicija
RTS ponedeljak, 23. jun 2008.
Portparol Demokratske stranke Srbije Andreja Mladenović najavio je da će ta stranka biti 'oštra i principijelna opozicija vladi koja bude formirana'. Mladenović je takođe najavio prekompoziciju poslaničkog kluba te stranke, u koji bi, kako je rekao na redovnoj konferenciji za štampu, trebalo da uđu... »
D S S ide u opoziciju
Pink ponedeljak, 23. jun 2008.
Mladenović: Počeli smo pripreme za opoziciono delovanje
Portparol Demokratske stranke Srbije Andreja Mladenović izjavio je da je ta partija započela pripreme za opozicione delovanje uključujući i prekompoziciju poslaničkog kluba u koji bi trebalo da uđu i neki visoki funkcioneri D S S-a. Siguran sam da će D S S biti... »
Mladenović: Započete pripreme za opoziciono delovanje
RTV ponedeljak, 23. jun 2008.
BEOGRAD - Portparol Demokratske stranke Srbije Andreja Mladenović izjavio je danas da je ta partija započela pripreme za opoziciono delovanje uključujući i "prekompoziciju" poslaničkog kluba u koji bi trebalo da uđu i neki visoki funkcioneri DSS-a. "Siguran sam da će DSS biti izuzetno jaka... »
Mladenović: Pripreme za opoziciju
B92 ponedeljak, 23. jun 2008.
Beograd -- Portparol DSS-a Andreja Mladenović izjavio je da je ta stranka započela pripreme za opoziciono delovanje, uključujući i "prekompoziciju" poslaničkog kluba.
Prema njegovim rečima, u poslanički klub trebalo bi da uđu i neki visoki funkcioneri DSS-a. "Siguran sam da će DSS biti izuzetno jaka opozicija i da ovima koji budu formirali vladu neće biti lako da vrše vlast", rekao je... »
Narodnjaci se spremaju, odoše u opozicionare
Mondo ponedeljak, 23. jun 2008.
Portparol Demokratske stranke Srbije (DSS) Andreja Mladenović izjavio je da je ta partija započela pripreme za opozicione delovanje uključujući i "prekompoziciju" poslaničkog kluba u koji bi trebalo da uđu i neki visoki funkcioneri DSS-a. "Siguran sam da će DSS biti izuzetno jaka opozicija i da... »
Komentari na drugim sajtovima
Oglasi
Vesti dana
©2008 Naslovi

Komentari