Izabrana predsednica Skupštine

Izabrana predsednica Skupštine

B92 sreda, 25. jun 2008.

B92: Izabrana predsednica Skupštine
Beograd, Novi Sad -- Sa 128 glasova "za", a 97 "protiv" poslanici su za predsednicu Skupštine Srbije izabrali potpredsednicu Socijalističke partije Srbije Slavicu Đukić Dejanović.
Za izbor Slavice Đukić Dejanović glasali su poslanici liste "Za evropsku Srbiju“, SPS-a, PUPS-a, JS-a i poslanici nacionalnih manjina, a protiv su bili poslanici SRS-a, DSS-a, NS-a i LDP-a. Poslanici su, nakon pauze koja je... »

Poznati kandidati opozicije za potpredsednike parlamenta

RTV sreda, 25. jun 2008.

RTV: Poznati kandidati opozicije za potpredsednike parlamenta
BEOGRAD - Skupština Srbije bi, na konstitutivnoj sednici koja je u toku, posle izbora predsednika parlamenta trebalo da izabere i šest potpredsednika, od kojih će četiri biti iz redova opozicionih stranaka (SRS, DSS-NS i LDP), a dva iz vladajuće koalicije (Lista "Za evropsku Srbiju" i koalicija... »

Rasprava o izboru predsednika skupštine u toku

RTV sreda, 25. jun 2008.

BEOGRAD - Skupština Srbije počela je raspravu o izboru predsednika parlamenta, posle jednočasovne pauze, u kojoj je predsedavajući Skupštine Jovan Krkobabić obavio konsultacije sa šefovima poslaničkih grupa. Šef polasničkog kluba SPS-PUPS-JS Ivica Dačić je obrazlažući kandidaturu Slavice Đukić... »

Danas nastavak konstitutivne sednice, izbor predsednika parlamenta

RTV sreda, 25. jun 2008.

Poslanik DS Nada Kolundžija rekla je da je na konsultacijama šefova poslaničkih grupa dogovoreno da se u što kraćem roku, ako može već sutra, izaberu predsednik, potpredsednici i sekretar Skupštine Srbije. Ona je posle konsultacija izjavila da bi posle izbora ovih organa skupštine trebalo da... »

Komentari

25.06.2008 13:58
Zoran Jovanovic
Ona je dobra i usepesna po izbornoj kradji 1996 god. Bice uzor svima nama kako da i mi radimo.
25.06.2008 18:06
bubicac
Takav je nas narod voli samo da kritikuje, a nista nece da preduzme da nedodje do toga. Jeste da su sps bili to sto jesu, a zasto onda taj narod nije podrzao Cedu i DS pa onda od nikoga nebi zavisila vlada.
25.06.2008 18:59
Zoran Jovanovic
Odgovor na komentar bubicac-a. Ja ne kritikujem vec se secam sta je sve bilo u toj politici i sta je kad ko rekao. Imam sve te snimele doduse audio. Narod je glasao za dve najjace stranje DS I SRS. I da je Tadic smeker da pozove Tomu da sastave vladu a ove stranke sa 4 i 20 poslanka posalje u par autobisa i zaborav.
25.06.2008 21:47
Dragan
Bravo, Zorane, pa ti rezonujes bas u duhu ovog naroda. Daj da udruzimo bube i slonove, ili babe i zabe. Dokle god ne rasclanimo ko je ko, brkace se DS i DSS, pa ce ljudi misliti i dalje kako su svi isti, kako je Kostunica posten ali neobavesten, kako radikali zele da se bore protiv kriminala i droge, iako je jasno da su medju njima najveci kriminalci, a da se drogiraju deca radikala. Vama se verovatno svidja Zirinovski(idol Seselja), ali koji u bezveznoj Rusiji ima samo 7% glasova, dok ovi kreatori ratova iz devedesetih imaju 28%. To je samo dokaz gde smo mi... E, pa drugi put, narode moj, kada dobijete olovku i papir zaokruzite samo one koji ce raditi na tome da bolje i komformnije zivite, a ne da napravite glupost i posle se cudite neprirodnim koalicijama.
Pošaljite vaš komentar »

Komentari na drugim sajtovima

Add to Google
Add to Facebook
©2008 Naslovi