Brine me moja igra, a ne povreda i Venus
Brine me moja igra, a ne povreda i Venus
Blic nedelja, 29. jun 2008.
Jelena danas (u 13 sati) izlazi na teren u osmini finala Vimbldona
Prvu nedelju takmičenja na londonskoj travi Jelena Janković je u kalendaru precrtala crvenim flomasterom. Ostao je drugi, teži deo posla na velikom turniru, koji će pokazati da li je trenutno treća teniserka sveta u stanju da... »
Jelenu više brine igra, nego povreda
RTS nedelja, 29. jun 2008.
Jankovićeva je povredila ligamente kolena u drugom setu meča protiv Voznijački i jedno vreme je igrala sa steznikom, ali ga je u toku trećeg seta skinula. "Lekar mi je rekao da to nikako ne radim, jer rizikujem mnogo težu povredu. Međutim, sa steznikom nisam mogla normalno da se krećem, a želela... »
Tenis: JJ zabrinutija zbog igre
Pink nedelja, 29. jun 2008.
Posle dosta problema u duelu protiv Karoline Voznijački, srpska teniserka Jelena Janković uspela je da se plasira u osminu finala gren slem turnira u Vimbldonu, a danas je saopštila da nema bojazni da bi zbog povrede kolena mogla da propusti duel četvrtog kola protiv Tajlanđanke Tamarin Tanisugarn.... »
Janković: Više me brine igra, nego povreda
Mondo nedelja, 29. jun 2008.
Posle dosta problema u duelu protiv Karoline Voznijacki, srpska teniserka Jelena Janković uspela je da se plasira u osminu finala Vimbldona. Ona je dan nakon trijumfa saopštila da nema bojazni da bi zbog povrede kolena mogla da propusti duel četvrtog kola protiv Tajlanđanke Tamarin Tanisugarn.... »
Nema komentara na ove vesti. Pošaljite vaš komentar, budite prvi »
Komentari na drugim sajtovima
Oglasi
Vesti dana
©2008 Naslovi