Ispali Jelena i Janko, Ziki maksimalno do četvrtfinala

Ispali Jelena i Janko, Ziki maksimalno do četvrtfinala

Blic ponedeljak, 30. jun 2008.

Srbija ostala bez predstavnika u pojedinačoj konkurenciji
Jelena Janković je ispala u 4. kolu Vimbldona nakon ubedljivog i lakog poraza od Tajlanđanke Tamarin Tanasugarn rezultatom 6:3, 6:2 za samo 83 minuta igre. Za razliku od Jelene više uspeha imao je Nenad Zimonjić. Ziki je u dublu sa Danijelom Nestorom maksimalnim... »

Povreda kolena uticala na igru Jelene Janković

RTS ponedeljak, 30. jun 2008.

RTS: Povreda kolena uticala na igru Jelene Janković
"Svaka joj čast, igrala je veoma dobro i nije pravila greške. Bilo mi je teško, pošto nisam bila sto odsto spremna. Na travi je to veoma bitno, jer morate brzo da se krećete i stalno da budete iza lopte. Dala sam sve od sebe, ali nisam uspela da odigram najbolje što mogu", izjavila je Janković koja... »

Jankovićeva: Svaka čast Tajlanđanki!

RTV ponedeljak, 30. jun 2008.

RTV: Jankovićeva: Svaka čast Tajlanđanki!
LONDON - Srpska teniserka Jelena Janković izjavila je posle poraza od Tamarine Tarasugarn (6:3, 6:2) u četvrtom kolu tenisa u Vimbldonu da nije bila fizički potpuno spremna i da je Tajlanđanka odigrala bez greške. "Svaka joj čast, igrala je veoma dobro i nije pravila greške. Bilo mi je teško, pošto... »

Tenis: Povreda kolena uticala na Jelenu

Pink ponedeljak, 30. jun 2008.

Srpska teniserka Jelena Janković izjavila je posle poraza od Tamarine Tarasugarn (6:3, 6:2) u četvrtom kolu tenisa u Vimbldonu da nije bila fizički potpuno spremna i da je Tajlanđanka odigrala bez greške. Svaka joj čast, igrala je veoma dobro i nije pravila greške. Bilo mi je teško, pošto nisam... »

Poraz Jelene u osmini finala

RTS ponedeljak, 30. jun 2008.

RTS: Poraz Jelene u osmini finala
Treća teniserka sveta, koja je i prošle godine na Vimbldonu takmičenje završila u četvrtom kolu, nije u današnjem meču bila na višini zadatka. Od starta meča Janković je delovala dekoncentrisano, za razliku od Tanasugarn koja je iskoristila "loš dan" protivnice da ostvari najbolji rezultat na... »

JJ zaustavljena u osmini finala

RTV ponedeljak, 30. jun 2008.

LONDON - Srpska teniserka Jelena Janković nije uspela da se plasira u četvrtfinale Otvorenog prvenstva Engleske u Vimbldonu, pošto je danas u četvrtom kolu izgubila od 60. igračice sveta Tajlanđanke Tamarin Tanasugarn sa 6:3, 6:2. Treća teniserka sveta, koja je i prošle godine na Vimbldonu... »

Tenis: Ispala i Jelena

Pink ponedeljak, 30. jun 2008.

Jankovićeva poražena na Vimbldonu
Srpska teniserka Jelena Janković nije uspela da se plasira u četvrtfinale turnira u Vimbldonu, pošto je izgubila od Tamari Tanasugarn sa Tajlanda u dva seta, po setovima 6:3, 6:2 za sat i 15 minuta igre. Tajlanđanka će se u nastavku takmičenja sresti sa aktuelnom... »
Nema komentara na ove vesti. Pošaljite vaš komentar, budite prvi »
Add to Google
Add to Facebook
©2008 Naslovi