Od danas pooštreni uslovi zaduživanja
Od danas pooštreni uslovi zaduživanja
Poslovni magazin utorak, 1. jul 2008.
Narodna banka Srbije (NBS) će od danas primenjivati nove mere kojima je predviđeno da se dozvoljeni minus uračunava u kreditno zaduženje građana. Banke u Srbiji najavile su da će zbog novih mera NBS u maksimalno opterećenje plate od 30 odsto, odnosno 50 odsto ako je reč o stambenim kreditima,... »
Od danas nove mere NBS
B92 utorak, 1. jul 2008.
Beograd -- Od danas važe nove mere Narodne banke koje će pogoditi građane pod kreditima, ali to se ipak neće odnositi na stare dužnike.
Tako se, prema novoj meri, i dozvoljeni minus uračunava u kreditno zaduženje. Banke su najavile da će u maksimalno opterećenje plate od 30 odsto (50 odsto ako je reč o stambenim kreditima) uračunavati i pet odsto dozvoljenog... »
Oštrije mere NBS-a na snazi
EMportal utorak, 1. jul 2008.
Mere Narodne banke Srbije kojima se pooštravaju uslovi zaduživanja stupile su na snagu.
U limit za zaduženje građana biće uračunato i pet procenata dozvoljenog minusa na tekućim računima, što bi moglo da pogodi neke od korisnika kredita. Da li će i koliko skočiti kamatne stope zavisi od veličine i snage banke, njene... »
NBS: Pooštreni uslovi za kredite
B92 utorak, 1. jul 2008.
09:59
Postojeće pozajmice banke mogu da menjaju samo ako je ta mogućnost predviđena ugovorom i pod uslovima koje je klijent prihvatio, kaže Jovićeva. Banke u Srbiji najavile su da će zbog novih mera NBS u maksimalno opterećenje plate od 30 odsto, odnosno 50 odsto ako je reč... »
Ekonomija - ukratko...
Glas javnosti utorak, 1. jul 2008.
Pooštreni uslovi zaduživanja građana BEOGRAD - Narodna banka Srbije će od danas primenjivati nove mere kojima je predviđeno da se dozvoljeni minus uračunava u kreditno zaduženje građana. Banke u Srbiji najavile su da će zbog novih mera NBS uz maksimalno opterećenje plate od 30 odsto, odnosno 50... »
Izbegavajte minus
Kurir utorak, 1. jul 2008.
BEOGRAD - Narodna banka Srbije od danas primenjuje nove mere kojima je predviđeno da se dozvoljeni minus uračunava u kreditno zaduženje građana. Banke u Srbiji najavile su da će zbog novih mera NBS u maksimalno opterećenje plate od 30 odsto, odnosno 50 odsto ako je reč o stambenim kreditima,... »
Komentari na drugim sajtovima
Oglasi
Vesti dana
©2008 Naslovi

Komentari
Da sam se i ja nafatirao kao ti, ne bi išao u minus, a ovako maram da krpim jer mi supruga ne radi, a imam dvoje maloletne dece, koja se "besplatno" školuju.
Svaki Vaš potez je protiv običnog čoveka, gledajte da samo vi ostanete živi.
A mozemo tako dobro ziveti...