Arhiva » Vesti » Ekapija 09.02.2015

Asocijacija Autentičnih Hedonista obeležila 10 godina postojanja

Ekapija ponedeljak, 9. februar 2015.

Dragan Đorđević Asocijacija Autentičnih Hedonista (AAH!) obeležila je u petak (6. februara 2015. godine) u Beogradu 10 godina postojanja.

Svečanost povodom ovog jubileja okupila je veliki broj hedonista u džez klubu "Ellington’s" hotela "Hyatt Regency Beograd", na istom mestu na kojem je ova u svetu jedinstvena asocijacija i osnovana 7. februara 2005.

Dragan Đorđević, Chief Hedonist Officer (CHO) Asocijacije pozdravio je prisutne, kratkim govorom osvrnuo se na rad i rezultate u proteklom periodu i istakao neke od velikih planova za budućnost.

Tom prilikom, izjavio je:

- Kao i do sada, trudićemo se da imamo što više članova, da "prenesemo pozitivnu energiju i stav" na što više ljudi, i nastaviti da se bavimo i korporativnom društvenom odgovornošću.

Na događaju je imenovan i potpredsednik za sekciju "Hrana" - Srba Jovanović.

Fokus u daljem radu Asocijacije biće imenovanje "počasnih konzula i visokih predstavnika", kao i AAH! Akademija, organizacija Korporativnih Hedonističkih igara, putovanja, itd...

Prva aktivnost AAH!-a u neposredno predstojećem periodu biće početak rada prve Akademije Hedonističkih veština, krajem marta. I ne zaboravite: Hedonizam jača organizam!

Dokumenti sa sličnom temom 24. 05. 2013. Dragan Đorđević, direktor kompanije "Skills" i glavni hedonista u Srbiji - Čovek koji vraća osmeh na lice 13. 02. 2013. Hedonizam jača organizam - U Beogradu uskoro Akademija za uživanje 22. 04. 2010. Nenad Stojanović sprema najbolju kafu u Srbiji Pogledajte i druge dokumente u rubrici Lek za dušu


Objavljeno na sajtu ekapija.com »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

©2018 Netmark d.o.o.