Arhiva » Vesti » Ekapija 23.12.2015

"Communis" proglašen za agenciju godine, "Džezveri" kampanja godine - UEPS dodelio nagrade najboljima u tržišnim komunikacijama

Ekapija sreda, 23. decembar 2015.

Na godišnjoj dodeli priznanja u oblasti tržišnih komunikacija, UEPS 2015, agencija "Communis" proglašena je za agenciju godine 2015. Osim toga, "Communis" je drugu godinu zaredom ostvario najveći uspeh osvojivši čak 25 nagrada - devet zlatnih, devet srebrnih i sedam bronzanih priznanja, koje predstavljaju specifičnu potvrdu kvaliteta, profesionalnosti i kreativnosti rada agencije.

Ove godine nagrađene su kampanje za klijente "Idea", "Roda", "Heineken", "Bambi", "Dijamant", "Reebok", Alpha Bank, BASF, "Tikveš", GSK, od kojih su neki već nagrađivani u okviru UEPS-a. Agencija Communis je i prethodnih godina osvajala veliki broj nagradai za kompanije "Knjaz Miloš", OSA, "Gorenje", "Avon" i druge.

- Sve nagrade su nam još dragocenije jer su dobijene za realne projekte koji su sprovedeni i koji su imali konkretne rezultate. Ponosan sam na svoje ljude, saradnju koju imamo sa klijentima i na nezaustavljivu težnju da uvek budemo među najboljima. Razmena iskustva, što dodela UEPS priznanja svakako jeste, veoma je važna za dalji razvoj i uspeh u poslu i verujem da ćemo svojom kreativnošću i inovacijama, posebno u oblasti digitalnih medija, nastaviti da postavljamo nove standarde u marketingu - izjavio je Ivan Stanković, direktor i vlasnik agencije "Communis".

Veliki broj nagrada osvojile su i agencije "New Moment New Ideas Company", "Leo Burnett", "Ovation BBDO", "Draftfcb Afirma", "Scholz&Friends", "Homepage", "Pioniri Communications" i drugi.

Nagradu za životno delo dobio je Dragoljub Mićko Ljubičić za trodecenijski upečatljiv, po mnogo čemu nenadmašnan kreativni doprinos struci.

Dobitnik UEPS-ovog Grand Prix-a za 2015. godinu je: kampanja "Dobro jutro džezveri", agencije MMS Leo Burnett, klijent "Doncafe Strauss Adriatic".

Nagrada Dragan Sakan New Idea uvedena je 2010. godine i ove godine slavi mali jubilej, pet godina postojanja u okviru godišnjih priznanja UEPS-a. Ove godine nagradu Dragan Sakan New Idea dobila je agencija "Scholz & Friends" za kampanju Neotpevana pesma.

Sa najviše osvojenih bodova prvi UEPS-ov oglašivač godine postao je Grand Prom.Udruženje za tržišne komunikacije Srbije ove godine slavi 55 godina rada na аfirmаciji i unаpređenju komunikаciono-mаrketinško-propаgаndne struke. Svake godine se na Dan propagandista nаjuspešnijim аgencijаmа i pojedincimа dodeljuju priznаnjа zа ostvаrene rezultаte u struci u protekloj godini. Dodeljuju se Priznаnjа zа nаjbolju kаmpаnju, nаjbolji TV spot, rаdio spot, outdoor kаmpаnju, print, dizаjn, izdаvаštvo, specijаlnа priznаnjа i druge kategorije. Ove nagrade imaju poseban značaj, jer dolaze od kolegа iz brаnše.

Dokumenti sa sličnom temom 09. 11. 2015. "Zepter" i "Communis" započinju novu digitalnu komunikaciju 23. 09. 2015. Za nagradu "Kaktus 2015" prijavljeno 113 radova 27. 07. 2015. Priznanja za integrisane komunikacije - Konkurs za nagrade "Kaktus 2015" otvoren do 20. septembra 26. 03. 2015. Budući kreativni lideri u Berlinu izučavaju marketing na srpski način


Objavljeno na sajtu ekapija.com »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

©2018 Netmark d.o.o.