Beograd arhiva vesti 01.01.2016

Elena I Vuk Su Stigli Na Svet Minut Posle Ponoći: Srećne mame dobile po 300.000 dinara! (FOTO)

Telegraf 01.01.2016
- To je način da se podstakne natalitet u Beogradu. Samo u ovom porodilištu tokom noći rodilo se 18 beba i ako se po jutru dan poznaje nadam se da ćemo i ove godine imati mali bejbi - bum - rekao je Siniša Mali. Gradonačelnik Beograda Siniša Mali… »

NOĆ U BEOGRADU: Dva udesa, troje povređeno hladnim oružjem

Večernje novosti 01.01.2016
U novogodišnjoj noći Hitna pomoć je u Beogradu imala veliki broj intervencija - 144 ukupno od kojih 52 na javnom mestu, uključujući dva udesa i incidente u kojima su tri osobe povređene hladnim oružjem. U novogodišnjoj noći Hitna pomoć je u… »

Mali otvorio Ulicu otvorenog srca

Studio B 01.01.2016
U Svetogorskoj ulici danas u podne počela je tradicionalna manifestacija Ulica otvorenog srca, koju je pod sloganom "Nek nas ljubav greje" otvorio gradonačelnik Siniša Mali. U Svetogorskoj ulici danas u podne počela je tradicionalna manifestacija… »

Ulica otvorenog srca za obnovu prihvatilišta za decu

Večernje novosti 01.01.2016
U Svetogorskoj ulici danas od podne održava se tradicionalna manifestacija Ulica otvorenog srca, koju je pod sloganom "Nek nas ljubav greje" otvorio gradonačelnik Siniša Mali. U Svetogorskoj ulici danas od podne održava se tradicionalna manifestacija… »

Vesić: Ulica otvorenog srca u deset gradskih opština

Studio B 01.01.2016
Ulica otvorenog srca je prava prilika za sve Beograđane da kupovinom crvenog nosića i razglednice pomognu Prihvatilištu za decu i na taj način uđemo u Novu godinu tako što pomažemo nekom drugom, rekao je gradski menadžer Goran Vesić. Ulica… »

Nikodijević i Vesić posetili KBC „Dragiša Mišović"

Studio B 01.01.2016
Predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević i gradski menadžer Goran Vesić posetili su noćas dežurnu službu KBC „Dragiša Mišović" , gde su svima koji večeras rade, kao i građanima Beograda poželeli sve najbolje u Novoj godini. Predsednik… »

Nova godina dočekana na trgovima širom Srbije

N1 Info 01.01.2016
U Beogradu i svim većim gradovima Srbije uz pesmu, petarde i vatromet dočekana je 2016. godina. Više hiljada Beograđana i njihovih gostiju dočekalo je uz vatromet 2016. godinu ispred Doma Narodne Skupštine. Beograđane su zabavljali Lepa Brena… »

Spremite se za reprizu: Ispred Narodne skupštine večeras Haris Džinović i Neverne bebe

Blic 01.01.2016
U 21 sat na binu ispred Narodne skupštine večeras izlaze Neverne bebe, a u 23 sata nastupa Haris Džinović. Svi koji su propustili spektakuralni doček sinoć sa Tropiko bendom , Stivenom Sigalom i Lepom Brenom , imaju šansu da večeras osete čari… »

Novogodišnja Noć: Srbi, Hrvati i Slovenci zajedno igrali kolo u Skadarliji

Blic 01.01.2016
Kada su Splićani začuli prve taktove pesme "Niška banja" odmah su poustajali sa svojih stolova i brže bolje zaigrali. Tu su bili i Slovenci, pa čak i Turci i Bugari za koje ugostitelji kažu da ih ima najviše. Gordana koja sa prijateljima već… »

Rebić: Doček Nove godine bez incidenata

Kurir 01.01.2016
BEOGRAD - Novoimenovani vršilac dužnosti direktora policije Vladimir Rebić izjavio je da je doček Nove 2016. protekao bez težih krivičnih dela i većih kršenja javnog reda i mira. "Gradjani su poslušali apel policije i nije bilo težih krivičnih… »