Izvor: Alo arhiva vesti 01.01.2016

Uhapšena tri državljana Srbije

Alo 01.01.2016
U tuči u jednom kafiću na Ohridu rano jutros je ubijen 27-godišnji makedonski državljanin, nakon čega su uhapšena trojica državljana Srbije, uključujući muškarca iz Kraljeva koji je osumnjičen za to ubistvo. Do incidenta u kafiću "Tabana" je… »

Bacili bombu na kuću upravnika zatvora

Alo 01.01.2016
Na porodičnu kuću Slaviše Jankovića, upravnika Okružnog zatvora u Trebinju, bačena je eksplozivna naprava, ali povređenih nije bilo, javlja dopisnik Srne. U kući, koja se nalazi u selu Dubočani, petnaestak kilometara od Trebinja prema Bileći… »

U ponoć pala sa zidina i poginula

Alo 01.01.2016
T. S. (17) iz Podgorice poginula je oko ponoći, kada je pala sa zidina na Skalinama u centru Podgorice. Iz Uprave policije je rečeno da veruju da je reč o nesrećnom slučaju. "Okliznula se i pala. Preminula je od zadobijenih povreda", rekao je izvor… »

Kupci za Luku Bar su dobrodošli

Alo 01.01.2016
Nakon što je predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić najavio mogućnost da Srbija kupi Luku Bar, u Crnoj Gori se u vezi sa tim ne može saznati više informacija, ali se reakcije mogu sažeti u samo jednu reč - dobrodošlica, javio je Radio Slobodna… »

Bojkutuju rad parlamenta, a primaju platu!

Alo 01.01.2016
Poslanicima opozicionog Demokratskog fronta (DF) u Crnoj Gori, koji već duže vreme bojkotuju rad u parlamentu, isplaćeno je za plate 64.000 evra u poslednja tri meseca, objavila je "Pobjeda" u novogodišnjem broju. Najveću platu, prema objavljenim… »

Pokušali da ukradu auto pa pucali na policiju

Alo 01.01.2016
Tri nepoznata lica pokušala su u sarajevskoj opštini Stari Grad da ukradu automobil marke "BMV" i tom prilikom pucala na policiju. Oni su iz vozila "Turan" pucali na policiju, koja je krenula na lice mesta. Policija je uzvratila vatru, ali su se lopovi… »

Obnaženi Radašin đuska u kavezu (VIDEO)

Alo 01.01.2016
Ognjen Amidžić "uterao" Radašina u kavez da đuska. Disko star Radašin Miljković konačno je dobio priliku da pokaže svoje plesne korake. Za njega je Ognjen Amidžić obezbedio i "kavez", a Radašin se obnažio i počeo da uvija svojim "zmijskim… »

Dačić napunio 50 godina

Alo 01.01.2016
Ivica Dačić danas je napunio 50 godina. Socijalisti su mu čestitali na originalan način, a Alo! mu poklanja "Miljacku" u izvođenju Željka Joksimovića i Halida Bešlića. Ministar spoljnih poslova Srbije i prvi potpredsednik Vlade Ivica Dačić… »

Evo kakav auto je Ronaldo kupio mami za rođendan (FOTO)

Alo 01.01.2016
Majka Kristijana Ronalda, Dolores, novopečena je vlasnica skupocenog automobila marke "Porše". Gospođa Dolores je 31. decembra proslavila rođendan, a njen sin, zvezda madridskog Reala, kupio joj je poklon koji samo on zna koliko novčano vredi. … »

Godina "tvrđave Rusije"

Alo 01.01.2016
Deluje kao neizbežno da će 2016. više nego ikada biti godina "tvrđave Rusije", zaključuje BBC u predviđanjima za novu godinu. Dugoročni ciljevi ruskog predsednika Vladimira Putina po pitanju spoljne politike u 2016. godini se neće menjati i on će… »