Izvor: Studio B arhiva vesti 01.01.2016

U Beogradu na početku godine rođeno šest beba

Studio B 01.01.2016
Neposredno po ulasku u Novu godinu u Beogradu je rođeno šest beba. Neposredno po ulasku u Novu godinu u Beogradu je rođeno šest beba. U prvoj sekundi nove 2016. godine, rođena je prva beba, devojčica, teška 2.950 grama, rečeno je Tanjugu u Klinici… »

Ulica otvorenog srca i u Zemunu

Studio B 01.01.2016
Manifestacija "Ulica otvorenog srca" koja ima humanitarni karakter održana je danas i u Zemunu, a prikupljena sredstva biće donirana Institutu za zdravstvenu zaštitu majke i deteta Srbije "Dr Vukan Čupić". Manifestacija "Ulica otvorenog srca" koja… »

Mali otvorio Ulicu otvorenog srca

Studio B 01.01.2016
U Svetogorskoj ulici danas u podne počela je tradicionalna manifestacija Ulica otvorenog srca, koju je pod sloganom "Nek nas ljubav greje" otvorio gradonačelnik Siniša Mali. U Svetogorskoj ulici danas u podne počela je tradicionalna manifestacija… »

Vesić: Ulica otvorenog srca u deset gradskih opština

Studio B 01.01.2016
Ulica otvorenog srca je prava prilika za sve Beograđane da kupovinom crvenog nosića i razglednice pomognu Prihvatilištu za decu i na taj način uđemo u Novu godinu tako što pomažemo nekom drugom, rekao je gradski menadžer Goran Vesić. Ulica… »

Nikodijević i Vesić posetili KBC „Dragiša Mišović"

Studio B 01.01.2016
Predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević i gradski menadžer Goran Vesić posetili su noćas dežurnu službu KBC „Dragiša Mišović" , gde su svima koji večeras rade, kao i građanima Beograda poželeli sve najbolje u Novoj godini. Predsednik… »

Ispred Narodne skupštine večeras Haris Džinović i Neverne bebe

Studio B 01.01.2016
U 21 sat na binu ispred Narodne skupštine večeras izlaze Neverne bebe, a u 23 sata nastupa Haris Džinović. U 21 sat na binu ispred Narodne skupštine večeras izlaze Neverne bebe, a u 23 sata nastupa Haris Džinović. Svi koji su propustili… »

Preminuo advokat Veljko Guberina

Studio B 01.01.2016
U Beogradu je u 91. godini života preminuo doajen srpske advokature Veljko Guberina, saopštila Advokatska komora Srbije. U Beogradu je u 91. godini života preminuo doajen srpske advokature Veljko Guberina, saopštila Advokatska komora Srbije. Bio je… »

Vulin: Haški tribunal nas je samo svađao

Studio B 01.01.2016
Minisitar za rad, zapošljavanje, socijalna i boračka pitanja Aleksandar Vulin ocenio je danas da je Haški tribunal svakom svojom presudom, oslobađanjem i kaznama, umesto pomirenja na prosoru bivše Jugoslavije samo posvađao region. Minisitar za rad… »

Vujović: Moguće, ali ne i sigurno poskupljenje struje od maja

Studio B 01.01.2016
Ministar finansija Dušan Vujović ocenio je danas da će cena struje verovatno da poskupi od maja ove godine, ukoliko okolnosti budu bile odgovarajuće. Ministar finansija Dušan Vujović ocenio je danas da će cena struje verovatno da poskupi od maja… »

Novogodišnji koncert u Beču

Studio B 01.01.2016
Kao i svake godine, prvi dani nove 2016. godine započeo je tradicionalno uz muziku porodice Štraus, a u izvođenju Bečke filharmonije. Kao i svake godine, prvi dani nove 2016. godine započeo je tradicionalno uz muziku porodice Štraus, a u izvođenju… »