Beograd arhiva vesti 05.01.2016

Mali: Ulice prvog prioriteta očišćene, gradski prevoz radi bez problema

Večernje novosti 05.01.2016
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je danas da je tokom noći u Beogradu palo sedam centimetara snega, ali da su ulice prvog prioriteta očišćene. BEOGRAD - Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je danas da je tokom noći u Beogradu… »

Nove nadležnosti Grada i opština

Studio B 05.01.2016
Gradski menadžer Goran Vesić izjavio je da će i grad Beograd i gradske opštine ove godine dobiti veće nadležnosti kroz novi Zakon o glavnom gradu i novi Statut grada, najavljujući i investicije u infrastrukturu, pre svega u vodosnabdevanje i… »

Stanovnici Bulevara dobili vodu, saobraćaj normalizovan

Press 05.01.2016
Stanovnici Bulevara kralja Aleksandra imaju vodu i saobraćaj u tom delu grada normalno funkcioniše, izjavio je danas predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević, pošto je saniran kvar nastao pucanjem vodovodne cevi. Stanovnici Bulevara kralja… »

U TOKU SANACIJA KVARA: Pukla cev u Poenkareovoj ulici

Kurir 05.01.2016
Vodovodna cev pukla je jutros u Poenkareovoj ulici a oko 10 sati radnici Javnog komunalnog preduzeća „Beogradski vodovod i kanalizacija“ izašli su na teren i trenutno rade na sanaciji. - Cev je pukla u Poenkareovoj ulici kod broja 4. Radnici su… »

Tradicionalno: lomljenje božićne česnice u četvrtak na Trgu republike

Blic 05.01.2016
Osveštavanje i lomljenje božićne česnice ove godine biće organizovano na Trgu republike na Božić, u četvrtak, 7. januara, u 12 časova. Ovu manifestaciju već 26 godina organizuje Unija pekara uz podršku Grada Beograda, Turističke organizacije… »

Maravić: Danas čišćenje ulica drugog prioriteta

Blic 05.01.2016
Sve ulice prvog prioriteta su očišćene, a od danas se čiste ulice drugog prioriteta i sporedne saobraćajnice, rekao je za “Blic” Željko Maravić, šef zimske službe Javnog komunalnog preduzeća “Beograd put”. - Sve ulice prvog prioriteta su… »

MRAK Pao dalekovod, stradao pas, a ceo Obrenovac ponovo bio bez struje

Blic 05.01.2016
Obrenovac je večeras ponovo bio u mraku, jer je nepoznati vozač udario u dalekovod u Belom Polju, pod naponom od 110 hiljada volti. Policija je tragala za vozačem po mračnom gradu, a snabdevanje električnom energiijom ponovo uspotavljeno. Bez struje… »

VIDEO: Vodena stihija nosi sve u Vitanovačkoj na Voždovcu

Večernje novosti 05.01.2016
Vodena stihija nosila je večeras sve što nije bilo pričvršćeno u Vitanovačkoj ulici na Voždovcu. Iznenadnu bujicuizazvala je havarija na vodovodnoj cevi. Vodena stihija nosila je večeras sve što nije bilo pričvršćeno u Vitanovačkoj ulici na… »

Radno Vreme Pošta Na Božić: Evo koje će biti otvorene i na najradosniji hrišćanski praznik

Telegraf 05.01.2016
Pošte koje imaju celodnevno radno vreme sutra će raditi do 17 časova. Na Božić , 7. januara, radiće samo Glavna pošta u Takovskoj 2, u Beogradu, kao i pošte na graničnim prelazima, najavljeno je danas iz “ Pošta Srbije “. Kako piše u… »

Saniran kvar na toplovodu

Studio B 05.01.2016
Ekipe Beogradskog vodovoda i kanalizacije sanirale su juče kvar na magistralnom toplovodu u Bulevaru Kralja Aleksandra 379 i sada se očekuje saniranje kolovoza. Ekipe Beogradskog vodovoda i kanalizacije sanirale su juče kvar na magistralnom toplovodu u… »