Hronika arhiva vesti 05.01.2016

Petra Cvijić pravosnažno oslobođena optužbe

Dnevnik 05.01.2016
Voditeljka RTS-a Petra Cvijić nije kriva za saobraćajnu nesreću u beogradskoj Vodovodskoj ulici u kojoj je 9. januara 2012. godine nastradao pešak Slobodan Bajić (73), utvrđeno je presudom Apelacionog suda u Beogradu kojom je pravosnažno… »

Ma je l' moguće: Uhapšeni Albanci po povratku iz džihada!

Vesti online 05.01.2016
Dvojica Albanaca, V.H. (23) i F.B. (18), uhapšeni su na prištinskom aerodromu zbog sumnje da su pre godinu dana otišli u Siriju i tamo se borili na strani terorista Islamske države. Kosovska policija je uhapsila dvojicu albanskih mladića sa Kosova… »

Šverc Heroina: Uhapšen R. J. zbog organizovanja kriminalne grupe u Srbiji i Turskoj

Kurir 05.01.2016
BEOGRAD - Pripadnici MUP-a Srbije uhapsili su R. J. (66) iz Rožaja zbog sumnje da je na teritoriji Srbije i Turske organizovao kriminalnu grupu koja se bavila krijumčarenjem heriona, saopšteno je danas iz tog ministarstva. Srpska policija je u… »

Automobil naleteo na pešaka u Beogradu

RTS 05.01.2016
Muškarac (55) teško je povređen u Beogradu kada je na njega naleteo automobil i životno je ugrožen, kaže portparolka beogradske Hitne pomoći Nada Macura. Stariji muškarac je povređen sinoć oko 21 čas na raskrsnici Vodovodske i Palisadske ulice… »

Albanac prvi put na mestu komandira Policijske stanice u Bujanovcu

Politika 05.01.2016
BUJANOVAC – Za komandira Policijske stanice u Bujanovcu u okviru reorganizacije policije u Srbiji po prvi put imenovan je Albanac, dok će na mestu komandira Policijske stanice u Preševu biti Srbin. Za komandira Policijske stanice u Bujanovcu… »

Kristijan od danas u Zabeli

Pravda 05.01.2016
Učesnik rijalitija i više puta osuđivani kriminalac Kristijan Golubović, danas treba da se javi u požarevačku Zabelu gde će služiti zatvorsku kaznu od četiri godine. On je do sada već nekoliko puta odlagao odlazak na robiju zbog rođenja deteta… »

Golubović opet zatražio odlaganje kazne

RTS 05.01.2016
Kristijan Golubović, kome danas ističe tri meseca odlaganja izdržavanja kazne od osam godina zatvora, ponovo je tražio od suda da mu zbog zdravstvenih razloga odloži zatvor u koji neće morati da se javi sve dok sud pravosnažno ne odluči o njegovoj… »

Suđenje odgovornima za nesreću u Kalvariji biće ponovljeno

Press 05.01.2016
Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je presudu kojom su vlasnik firme "Tehnomenadžer" Mile Svetozarević i direktora firme "Grading SS" Stevan Stevanović bili osuđeni na zatvorske kazne zbog nesreće na gradilištu u kojoj su 2011. godine život izgubila… »

Vaspitačica Pre Samoubistva: Plašim se da me ne ubije direktorka

Kurir 05.01.2016
Pokazivala mi je ruke, bile su u modricama Bila je vidno uplašena i bukvalno se cela tresla. Ispričala mi je šta se desilo i pokazivala mi je modrice na rukama. Rekla mi je da ih ima i po telu, a za sve to vreme uporno je ponavljala – „Ona hoće da… »

Završio U Apsu: Otišao kod ćerke i zeta, pa zaskočio priju

Kurir 05.01.2016
PETROVARADIN - Blagoje J. (71) iz Novog Sada, uhapšen je zbog sumnje da je pokušao da siluje svoju priju, D. K. (83) iz Petrovaradina, odnosno zetovu majku, kao i zbog alkohola. - Blagoje je sa svojom porodicom došao kod ćerke i zeta, koji žive sa… »