Hronika arhiva vesti 05.01.2016

Slučaj Ineks Intereksport: Apelacioni sud oslobodio Slobodana Šarenca

Kurir 05.01.2016
BEOGRAD - Apelaconi sud u Beogradu pravosnažno je oslobodio nekadašnjeg predsednika Holding kompanije "Ineks Intereksport" Slobodana Šarenca optužbi da je 1999. godine prekoračenjem ovlašćenja sebi pribavio protivpravnu imovinsku korist od 450.000… »

U Prištini uhapšena dvojica boraca ID

Politika 05.01.2016
Kosovska policija uhapsila je na aerodromu u Prištini dvojicu muškarca zbog sumnje da se radi o povratnicima iz rata u Siriji. Veruje se da su se borili na strani takozvane Islamske države. Poreklom su iz regiona Gnjilana, objavio je prištinski list… »

Uhapšen Rožajac zbog krijumčarenja heroina

RTV 05.01.2016
BEOGRAD - Pripadnici MUP-a Srbije uhapsili su R.J. (66) iz Rožaja zbog sumnje da je na teritoriji Srbije i Turske organizovao kriminalnu grupu koja se bavila krijumčarenjem heriona, saopšteno je danas iz tog ministarstva. Srpska policija je u… »

Tokom dana četiri saobraćajne nezgode, jedna osoba teže povređena

Blic 04.01.2016
U Beogradu su se danas tokom dana dogodile četiri saobraćajne nesreće u kojima je šest osoba lakše povredjeno, a jedna teže, rečeno je večeras agenciji Beta u Hitnoj pomoći. Nesreća u kojoj je jedna osoba teže povređena desila se na Ibarskoj… »

Albanac na čelu policije u Bujanovcu, a Srbin u Preševu

Blic 05.01.2016
Za komandira Policijske stanice u Bujanovcu u okviru reorganizacije policije u Srbiji po prvi put imenovan je Albanac, dok će na mestu komandira Policijske stanice u Preševu biti Srbin. Za komandira Policijske stanice u Bujanovcu imenovan je Ekrem… »

Kristijan od danas u Zabeli

Večernje novosti 05.01.2016
Kristijan Golubović danas treba da se javi u požarevačku Zabelu gde će služiti zatvorsku kaznu od četiri godine. UČESNIK rijalitija i više puta osuđivani kriminalac Kristijan Golubović, danas treba da se javi u požarevačku Zabelu gde će… »

Golubović opet zatražio odlaganje kazne, ne ide još u zatvor

Press 05.01.2016
Kristijan Golubović, kome danas ističe tri meseca odlaganja izdržavanja kazne od osam godina zatvora, ponovo je tražio od suda da mu zbog zdravstvenih razloga odloži zatvor u koji neće morati da se javi sve dok sud pravosnažno ne odluči o njegovoj… »

Ponavlja se suđenje za nesreću na gradilištu u Zemunu

RTS 05.01.2016
Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je presudu kojom su vlasnik firme "Tehnomenadžer" Mile Svetozarević i direktora firme "Grading š" Stevan Stevanović bili osuđeni na zatvorske kazne zbog nesreće na gradilištu u kojoj su 2011. godine život izgubila… »

Plašila se da je ne ubije direktorka

Večernje novosti 05.01.2016
Nišlijka koja je bila u bolnici sa Tatjanom Lužanin pre njenog samoubistva: Pokazivala mi je ruke, bile su u modricama. BILA je vidno uplašena i bukvalno se cela tresla. Ispričala mi je šta se desilo i pokazivala mi je modrice na rukama. Rekla mi je… »

Strašno: Pokušao da obljubi taštu pred porodicom

Blic 05.01.2016
Blagoja J. (71) iz Novog Sada uhapsila je novosadska kriminalistička policija zbog sumnje da je pokušao da siluje taštu D. K. (83) u porodičnoj kući u Petrovaradinu. Srećom, Blagojev sin je na vreme pozvao policiju, koja je privela Blagoja i… »