Izvor: 24 Sata arhiva vesti 05.01.2016

BRRR: Jutro hladno, dan leden, a veče za smrzavanje - ali imamo i lepe vesti!

24 Sata 05.01.2016
Brrrrr: Sneg, Foto: A. Dimitrijević Tokom dana u većem delu zemlje biće slabo i umereno oblačno i suvo vreme. Naoblačenje sa mestimičnom kišom, koja će se ponegde lediti pri tlu, očekuje nas po podne u južnim i jugozapadnim krajevima, a do kraja… »

HIT VIDEO: Nišlija je ušao u zavejani kružni tok - ali da li će uspeti da izađe?

24 Sata 05.01.2016
Prve zimske radosti na niškim ulicama... Posted by Davorin Dinić on Sunday, January 3, 2016 Na snimku se vidi automobil koji s velikom mukom pokušava da prođe zavejani kružni tok. Vozač automobila se prvi put jedva nekako i probio kroz… »

LAV U SNEGU: Andrija Marjanović pobedio oluju da bi došao na svet

24 Sata 05.01.2016
Andrija Marjanović, Foto: Privatna arhiva Najviše je obradovao osmogodišnjeg brata Aleksu koji kaže da je znao da mama Sanja u stomaku nosi pravog Supermena. - Moj brat je pobedio sve, on je najmoćniji, jedva čekam da dođe kući. Ja sam mu dao ime… »

Jagodina okovana snegom i ledom, proglašena vanredna situacija (FOTO)

24 Sata 05.01.2016
Sneg u Jagodini, Foto: Goran Jevremović Najveći problemi su na seoskim putevima Šantarovac-Lukar, Deonica-Kalenić i put prema Štiplju, gde je sneg na putu debljine i do 20 santimetra. Foto: Goran Jevremović - Putari rade od 5 sati jutros i… »

Lovio je Mesec godinu dana za savršenu fotku Beograda - i uspeo je!

24 Sata 05.01.2016
Savršeno: Pobednik i Mesec, Foto: Dušan Stojančević Dušan, koji je nekoliko puta oduševio Beograđane svojim umetničkim delima, kaže da je prve fotografije ove kompozicije napravio još 2014. godine. Međutim, kako bi napravio baš ono što je… »

Jedini meteorolog koji je predvideo majske poplave: Zima nam neće dati mira, evo kad će biti najgore

24 Sata 05.01.2016
Kakva nas zima očekuje?, Foto: R. Getel Kraj prošle godine doneo nam je gotovo prolećne temperature, a početak januara donosi debeli minus, sneg i ledene kiše. Zbog toga smo kontaktirali Kovačića, koji kaže da će se ovaj vremenski rolerkoster… »

Gospođa Pavlović je elegantno ponizila sve lenje muškarce u Srbiji

24 Sata 05.01.2016
Izvesna gospođa Pavlović je gledala u sneg, gledala u lopatu. Značajno gledala u muškarce. Pa u sneg. Pa u lopatu. Pa u muškarce. I pukao joj je film. Onda je odlučila da uzme dršku u svoje ruke i očisti sneg. Kapiramo da je bila bolja od… »

Bruka: Čučkoviću neprijatno kako su "dobro" očistili Obrenovac

24 Sata 05.01.2016
Miroslav Čučković, Foto: Tanjug/AP U noćnoj patroli kroz opštinu na čijem je čelu, Čučković je napravio nekoliko fotografija koje su mu poslužile kao dokaz "marljivog" rada dežurnih službi. Ako bismo mu verovali na reč, pomislili bismo da… »

Zaboravite Kop, Zlatibor, Divčibare: Ova planina je skriveni srpski dragulj

24 Sata 05.01.2016
Povlen, Foto: Robert Getel Sa svoja tri vrha, gde se najviši zove sasvim uobičajeno za neku bajku, Mali Povlen, idealno je mesto za aktivni praznični odmor. Šetnja kroz lagane uspone, predeo prepun naslikanih pejzaža, bungalovi i planinarski domovi… »

HIT objašnjenje BG studenta: Januarski ispitni rok u pet faza

24 Sata 05.01.2016
Studentska je muka pregolema, Foto: N. Mihajlović Verovatno ste čuli za pet faza tuge, kroz koje prolaze ljudi kada izgube voljenu osobu. E, pa, iste te faze mogu da se primene i na januarski ispitni rok, piše jedan student. On je ovim statusom… »