Izvor: Glas Zapadne Srbije arhiva vesti 05.01.2016

Zavejani turisti u Beloj reci i Straži na padinama Zlatibora

Glas Zapadne Srbije 05.01.2016
Zlatibor - Dvadeset turista iz Beograda, Leskovca i Nemačke zavejano je u Ljubišu na Zlatiboru. Foto: Glas zapadne Srbije Član Saveta MZ u tom selu, Milovan Milojević, potvrđujući tu vest, kaže da su neki od njih prvi put došli u ovaj kraj i sad… »

Prvi zahtev za elektronsku dozvolu podnet u Čačku

Glas Zapadne Srbije 05.01.2016
Prvi zahtev za izdavanje elektronske građevinske dozvole podnet je danas u Čačku, saopštilo je Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture. Foto: www.gradnja.rs U uredno poslatoj prijavi, sa elektronskim potpisom, podnosilac je… »

Pazarski hotelijeri neće turiste sa vaučerima

Glas Zapadne Srbije 05.01.2016
Novi Pazar - Među 234 turistička objekta koja su se Ministarstvu turizma, trgovine i telekomunikacija prijavili za primanje vaučera Foto: Glas zapadne Srbije nema niti jednog ugostiteljskog objekta sa teritorije Novog Pazara, saznaje radio Sto plus… »

Zbog pucanja vodovodne cevi 3.200 domaćinstava i bolnica ostali bez vode

Glas Zapadne Srbije 05.01.2016
Užice - Zbog pucanja vodovodne cevi u ulici Miloša Božanovića prečnika 350 mm 3.200 domaćinstava i bolnica u Užicu ostali su bez vode Foto: Glas zapadne Srbije Prema rečima gradonačelnika Tihomira Petrovića do pucanja je došlo sinoć oko 18… »

Uhvaćeni psi koji su preklali ovce na Rudniku

Glas Zapadne Srbije 05.01.2016
Meštani sela Brezovica na Rudniku uhvatili su dva vučjaka koji su napali ovce, a na osnovu čipova pronadjen je vlasnik pasa, saopštila je danas policija. Foto: profimedia Od 14 ovaca u jednom domaćinstvu vučjaci su preklali jednu, a ostale su… »

Petronijević: Lako do gradova, teže do sela

Glas Zapadne Srbije 05.01.2016
Čačak - „Ovih dana, i pored velikih padavina, nije došlo do nekih ozbiljnih saobraćajnih nezgoda, što je najvažnije.… »

Bajina Bašta dobila sportsku dvoranu

Glas Zapadne Srbije 05.01.2016
Bajina Bašta - Dejan Mlađenović, direktor Sportsko – turističkog centra u Bajinoj Bašti saopštio je za Glas zapadne Srbije Sportska dvorana Bajina Bašta, foto: STC Bajina Bašta da će ovo zdanje svečano da bude otvoreno u nedelju, 17. januara u… »

Stamatović – Na Zlatiboru nema zavejanih turista

Glas Zapadne Srbije 05.01.2016
Čajetina - Predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović i direktor TO Zlatibor Arsen Đurić izjavili su danas za Glas zapadne Srbije Foto: Glas zapadne Srbije da na području opštine Čajetina nema zavejanih turista i da se neprohodni putevi ne… »

Sneg promenio život Čačana

Glas Zapadne Srbije 05.01.2016
Čačak - Na današnjoj sednici Gradskog štaba za vanredne situacije u Čačku razmatrani su problemi nastali posle velikog snega koji je poremetio život u ovoj sredini. Gradski štab za vanredne situacije, foto: Glas zapadne Srbije “Sve što smo… »

Glas zapadne Srbije počeo direktna uključenja za nacionalne televizije

Glas Zapadne Srbije 05.01.2016
Čačak – Glas zapadne Srbije juče je krenuo sa direktnim uključenjima iz Čačka u programe velikih nacionalnih televizija. Za prvinu, uključili smo se u informativni program TV Pink, a narednih dana zakazana su uključenja za RTV Vojvodine gde… »