Izvor: Jugmedia/Regioni arhiva vesti 05.01.2016

Štrajkuje druga smena u „Juri“

Jugmedia 05.01.2016
NIŠ – Zbog toga što im poslodavac nije omogućio slobodan dan za Badnje veče druga smena u „Juri“ obustavila je rad i trenutno pregovora sa menadžmento ove koreanske kompanije. Radnici koji su se novinarima javili putem FB ističu da su svesni… »

Ninoslav Mitić od danas i zvanično načelnik niške policije

Jugmedia 05.01.2016
NIŠ – Ninoslavu Mitiću danas su ministar policije Nebojša Stefanović i vršilac dužnosti direktora policije Vladimir Rebić uručili rešenje kojim je postavljen na mesto načelnika Policijske uprave Niš. Mitić će na tom mestu zameniti… »

U parku Svetog Save tradicionalno lomljenje česnice

Jugmedia 05.01.2016
Niš – U parku Svetog Save, sutra u 12 sati biće organizovano tradicionalno lomljenje česnice.Česnica će biti prečnika dva metra i težine oko 100 kilograma, a u njoj će se nalaziti tri dukata. Lomljenje česnice organizuje Gradska opština… »

Do kraja dana normalizacija gradskog i prigradskog saobraćaja

Jugmedia 05.01.2016
NIŠ – U Nišu su još uvek skraćene tri linije gradskog prevoza i desetak prigradskih linija, ali bi do kraja dana sve linije trebalo da dođe do normalizacije saobraćaja, rekao je šef niškog Štaba zimske službe Dragan Dimitrijević. „Od… »

Još jedno samoubistvo u Nišu

Jugmedia 05.01.2016
NIŠ – Muškarac star 36 godina ubio se jutros skočivši sa devetog sprata stambene zgrade u ulici 27. marta u niškom naselju Duvanište.Policija je saopštila da nema sumnjivih okolnosti koje bi ukazivale na krivično delo. Motivi ovog čina nisu… »

Besplatno parkiranje za vreme Božića

Jugmedia 05.01.2016
NIŠ – JKP „Parking servis“-Niš obaveštava građane Niša i sve korisnike usluga parkiranja da za Božić, u četvrtak 7. januara neće vršiti naplatu i kontrolu parkiranja na opštim parkiralištima. U ovom periodu neće raditi ni Korisnički… »

Stanković:Gradska vlast iznenađena najavljenim snegom!

Jugmedia 05.01.2016
NIŠ – Miodrag Stanković, predsednik Gradskog odbora Demokratske stranke kritikovao je gradsku vlast jer je prepustila građanima da se sami bore sa snegom Stanković je u saopštenju za javnost naveo da su Nišlije usled „totalne neorganizovanosti… »

Kostić:Danonoćna borba se sa snegom

Jugmedia 05.01.2016
PIROT – Direktor Direkcije za izgradnju Branislav Kostić izjavio je danas da su svi putevi u opštini prohodni „Sneg je pao oko 40 santimetra i nije bilo ni malo lako da se očiste ulice u gradu i lokalni putevi“, rekao je Kostić, dodajući da su… »

Za projekte o rodnoj ravnopravnosti 515.000 dinara

Jugmedia 05.01.2016
VLASOTINCE – Opština Vlasotince jedna je od sedam lokalnih samouprava koje su krajem prošle godine, u domu Narodne skupštine Republike Srbije, predstavile primer dobre prakse rodno – budžetskih inicijativa u opštinama. Rodno-odgovorno… »

Rast spoljnotrgovinske razmene

Jugmedia 05.01.2016
NIŠ/PIROT/PROKUPLJE – U periodu od januara do novembra prošle godina preduzeća sa područja Nišavskog, Pirotskog i Topličkog okruga ostvarila su spoljnotrgovinsku razmenu od 1,7 milijardi dolara, što je u odnosu na isti period 2014. godine rast za… »