Izvor: Mozzart sport arhiva vesti 05.01.2016

Treća Partizanova ofanziva na Mirka Ivanića: U igri su i emocije iz detinjstva (FOTO)

Mozzart sport 05.01.2016
Crno-beli svakodnevno održavaju kontakt sa menadžerom kapitena Vojvodine, Novosađani prihvatili ponudu od 1.000.000 evra, sve je na igraču. U pokušaju da privoli Mirka Ivanića u svoj tabor,uprava Partizana rešila je da zaigra na emociju kapitena i… »

Propade transfer zbog investicionog fonda!

Mozzart sport 05.01.2016
Sve je bilo dogovoreno oko transfera Džonatana Kalerija u Inter, a onda se dogodio neverovatni preokret... Džonatan Kaleri će u Italiju možda nekada doći kao turista, ali kao igrač Intera - NE! Prvi čovek Boke Juniors Danijel Angeliki još u… »

Buongiorno Italia: Zidan je zelen za klupu Reala, Biševac postaje stub odbrane Lacija, Gundoganovo „najn“ Juventusu!

Mozzart sport 05.01.2016
Gazeta u jednoj analizi tvrdi da Milan, Inter i Napoli najbolje startuju u novoj godini, ali i da treneri Juvea i Fjorentine, Alegri i Soza po običaju pobeđuju na prvoj utakmici posle novogodišnjih praznika. (Od dopisnika MOZZART Sporta iz Rima)… »

Hronika Partizanovog propadanja: Od vrha Evrope do dna Jadrana (VIDEO)

Mozzart sport 05.01.2016
Ni sanjali verovatno nisu navijači crno-belih da bi za ovako kratak period njihov klub mogao, kako klinci kažu, da obrne igricu, ali u kontra smeru i dođe u poziciju u kojoj se trenutno nalazi. Od Džoša Čildresa do Nemanje Vranješa. Od pariskog… »

Napoli opet krenuo na Maksimovića, Torino traži „čistih“ 25.000.000 evra!

Mozzart sport 05.01.2016
Mauricio Sari ponudio je Torinu 18.000.000 evra, uz dva miliona na ime bonusa... Celog prošlog leta italijansku fudbalsku pijacu drmala je saga oko transfera Nikole Maksimovića u Napoli, od kojeg na kraju nije bilo ništa, uprkos tome što je na stolu… »

Ponuda iz Kine za vezistu Zvezde, Cvetković bez dogovora sa Grcima

Mozzart sport 05.01.2016
Saša Stojanović u fazi razmatranja ponude, dok su razgovori oko odlaska desnog beka crveno-belih ostali na površnoj priči, pa će se on naći na prozivci 11. januara. Iskusni vezista Crvene zvezde Saša Stojanović protekle jeseni nije uspeo da izbori… »