Izvor: Pravda arhiva vesti 05.01.2016

Pogledajte kako sirijska armija završava opkoljavanje grada Salma

Pravda 05.01.2016
SIRIJSKA armija nastupa na severu provincije Latakija, u oblasti u kojoj su se terorističke formacije – zbog blizine Turske – najbolje utvrdile. Upravo privodi kraju potpuno opkoljavanje strateški važnog grada Salma. Njene jedinice napreduju u… »

RUSOFILI DA LI STE NAUČILI REČI? Tekst himne Rusije na srpskom (VIDEO)

Pravda 05.01.2016
Himnu Rusije je napisao Sergej Mihalkov na muziku Aleksandra Aleksandrova. Ova verzija je zvanična od 2001. i zapravo je izmenjena verzija himne Sovjetskog Saveza. Pogledajte tekst pesme na srpskom: Rusijo sveta naša državo, Rusijo voljena naša… »

Šojgu oko Moskve rasporedio i četvrti puk naoružan raketnim sistemima S-400

Pravda 05.01.2016
Vazdušno-kosmičke snage Rusije koje štite Moskvu i tzv Centralni industrijski rejon – dobile su još jedan pukovski komplet zenitnih raketnih sistema S-400 „Trijumf”. Novi puk S-400 stigao je u Podmoskovlje železnicom. Direktno sa poligona… »

Veliki pijuk premijera Srbije

Pravda 05.01.2016
Aleksandar Vučić opet je napisao „ekskluzivni autorski tekst“, ovoga puta za novogodišnji broj Večernjih novosti. Članak ima programske ambicije, čak se u podnaslovu kaže da Vučić u njemu „predstavlja suštinsku ideju svoje politike“. … »

DA LI TAMARA PROVOCIRA „BEOGRADSKO PODZEMLjE“: U Fejsbuk objavi napisala „Knele“…

Pravda 05.01.2016
Svađa između Kristijana Golubovića i Tamare Đurić nikako ne prestaje, pa je tako Tamara juče opet oplela po Kristijanu na svojoj zvaničnoj FB stranici. Tokom rijalitija je stalno upozoravano na veliko nasilje i ono je negde bilo pod kontrolom… »

ERI LIPTALA KRV – GASTOZ MU RAZBIO GLAVU: Era je hteo da me je*e! (VIDEO)

Pravda 05.01.2016
Došlo je do manje nesreće u vili „Parova“ kada je Era Ojdanić povredio glavu, po mišljenju Ere Gastozovom krivicom. On je prvo naskočio na Gastoza pokušavajući da simulira seks sa njim i dokaže da je Nenad biseksualac. Međutim, od njihove… »

Nikolić ne ide na proslavu Dana Republike Srpske u Banjaluku

Pravda 05.01.2016
BEOGRAD – Predsednik Srbije Tomislav Nikolić neće u subotu prisustvovati obeležavanju Dana Republike Srpske u Banjaluci, u koju odlaze premijer i gotovo cela vlada iz Beograda. Kako nam je rečeno na Andrićevom vencu, Nikolić je dobio poziv da… »

STEFANOVIĆ PORUČIO PAJTIĆU: Pojma nemate, pa zovete na okupljanje!

Pravda 05.01.2016
BEOGRAD – Borko Stefanović, osnivač i lider Pokreta levice Srbije, na svom Tviter profilu je napisao da je „tužno to što mnogi iz opozicije ne znaju šta narod po Srbiji želi i što predlažu okupljanja bez smisla“. Ovo je očigledno odgovor… »

GUZE IM SE SMRZLE: Kresnuli se na krovu zgrade! (VIDEO 18+)

Pravda 05.01.2016
Dvoje studenata iz Kine nisu mogli da obuzdaju svoje strasti, pa su morali da vode ljubav na krovu zgrade studenstkog doma. Jeste da je bilo hladno, ali njima to uopšte nije smetalo. Zaljubljeni golupčići su čak menjali poze, dok su se drugi… »

Sevaju Na Sve Strane: Tijani Ajfon ispale gole grudi! (VIDEO 18+)

Pravda 05.01.2016
Tijana Ajfon se presvačila pred kamerama, pa su joj u jednom trenutku ispale gole grudi! Tijana je prvo opušteno obukla gaćice, a zatim je bacila peškir i paradirala svojim poprsjem. A da sve bude još zanimljivije, ostali takmičari uopšte nisu… »