Izvor: Pravda arhiva vesti 05.01.2016

DA LI JE OVO NIZAK UDARAC: Živković osuo na Tviteru po Vulinu i Malom!

Pravda 05.01.2016
BEOGRAD – Zoran Živković, lider Nove stranke, opet na Tviteru proziva aktuelnu vlast, a ovaj put su meta Aleksandar Vulin i Siniša Mali. Živković je objavio fotografiju na kojoj se vidi kako Vulin i Mali čiste ulice od snega, a uz fotografiju je… »

KOLAPS DžIHADISTA: Veliki napredak sirijske vojske (MAPA)

Pravda 05.01.2016
DAMASK – Sirijska arapska armija uspela je juče da zauzme farme na istoku naselja Marj al-Sultan, istovremeno zauzimajući selo Al Bilalijah, nedaleko u tampon zoni uspostavljenoj u blizini nedavno oslobođene baze u Majr al-Sultanu. Ovaj proboj… »

Srbi slave Tucindan: Danas ovo nemojte da radite

Pravda 05.01.2016
BEOGRAD – Srpska pravoslavna crkva (SPC) obeležava danas praznik koji se naziva Tucindan. Dva dana pred Božić, odnosno na današnji Tucindan, Srbi tradicionalno pripremaju božićnu pečenicu. Od danas, takođe, počinje uređenje i spremanje kuće… »

HIT SNIMAK: Evo kako izgleda prolazak zavejanim kružnim tokom u Nišu (VIDEO)

Pravda 05.01.2016
Sneg je doneo velike nevolje vozačima širom Srbije, a kako to izgleda u Nišu možda najbolje pokazuje snimak koji je na svom nalogu na Fejsbuku objavio stanovnik ovog grada Davorin Dinić . Na snimku se vidi automobil koji s vlikom mukom pokušava da… »

NAPREDNjACI PROTIV NAPREDNjAKA: Marko Đurić tvrdi da će se SNS profilisati kao lista za promene

Pravda 05.01.2016
BEOGRAD – Srbiju u ovoj godini izvesno očekuju pokrajinski i lokalni izbori. Pitanje od milion dolara, međutim, jeste da li će građani izlaziti i na vanredne parlamentarne izbore. Iako u vladajućoj koaliciji za sada o takvoj mogućnosti ne govore,… »

Kojim putem ide svet?

Pravda 05.01.2016
Kojim putem ide svet? Pokušavam da razumem šta se dešava sa svetom, sa ljudima. Zašto su oni postali toliko čudni? Piše: Ramzan Kadirov Pojavila se profesija uvek nezadovoljnih svim šta može da postoji. Čim neko uradi nešto dobro, pomogneš… »

AKO TE OSTAVI: Ovo je najbolja stvar koju možeš uraditi – ne zaboravi!

Pravda 05.01.2016
Ljudi su zajedno, dok žele da budu zajedno. Ni dužnost, ni čast, ni moral ne vezuju lancima jednog čoveka za drugog. Kada čovek želi otići, on će i otići, i iz kuće, i od dece, i od umirućeg bogalja. Kada ne želi – on ostaje. Kada neko… »

NIJE TREĆI SVETSKI, NEGO: Amerika između Rusije i Evropske Unije!

Pravda 05.01.2016
MOSKVA – Sadašnju situaciju u svetskoj politici ne treba označavati pojmom „treći svetski rat“, piše kolumnista italijanskog lista Đornale Frančesko Alberoni koji kaže da ova teza, kojom mnogi političari plaše ljude, nije osnovana. … »

Šavija sve raspametila vrelim fotkama! (FOTO)

Pravda 05.01.2016
Natašu Šaviju očigledno su iznervirale prozivke na društvenim mrežama da su joj slike dobre jer su obrađene u fotošopu. Pevačica je svoju tvrdnju potkrepila fotkom gde je pozirala u donjem vešu gde je detaljno objasnila koji proces obrade… »

KRISTIJAN PRIZNAO, A VAMA ĆE SE ZAVRTETI: Pročitajte koliko je para dao za Stanijinu pobedu!

Pravda 05.01.2016
Veliku pažnju je privukla Kristijanova izjava da je uradio sve što je bilo u njegovoj moći da Stanija pobedi na „Farmi“, a Golubović je sada prvi put otkrio da je potrošio ogromnu sumu novca na slanje SMS poruka za Dobrojevićevu! – Dao sam… »