Izvor: Studio B arhiva vesti 05.01.2016

Očišćene ulice prvog prioriteta

Studio B 05.01.2016
Tokom noći palo je oko sedam centimetara snega u raznim delovima grada ali su ulice prvog prioriteta očišćene, gradski prevoz funkcioniše bez bilo kakvih problema, nema skraćenih linija, rekao je gradonačelnik Beograda Siniša Mali. Tokom noći… »

Tim Beograda spreman za izbore u 15 gradskih opština

Studio B 05.01.2016
Gradski menadžer Beograda Goran Vesić izjavio je da će najkasnije do maja biti održani redovni izbori u 15 od ukupno 17 gradskih opština u Beogradu, da se neće glasati za gradsku skupštinu i da je uveren u ubedljivu pobedu Srpske napredne stranke… »

Božićna česnica na Trgu republike

Studio B 05.01.2016
Osveštavanje i lomljenje božićne česnice ove godine biće organizovano na Trgu republike na Božić, u četvrtak, 7. januara, u 12 časova. Osveštavanje i lomljenje božićne česnice ove godine biće organizovano na Trgu republike na Božić, u… »

Nikodijević: Čiste se ulice drugog prioriteta

Studio B 05.01.2016
Predsednik Skupštine Grada Nikola Nikodijević je rekao da je noćas počelo i čišćenje ulica drugog prioriteta. Predsednik Skupštine Grada Nikola Nikodijević je rekao da je noćas počelo i čišćenje ulica drugog prioriteta. Nikodijević je… »

FIFA traži suspenziju i za Valkea

Studio B 05.01.2016
FIFA je predložila da bivši sekretar ove organizacije Žerom Valke dobije devetogodišnju suspenziju iz fudbala, slično kao za Sepa Blatera i Mišela Platinija. FIFA je predložila da bivši sekretar ove organizacije Žerom Valke dobije devetogodišnju… »

Pomen Lemiju Kilmisteru biće održan na Sanset stripu

Studio B 05.01.2016
Pomen nedavno preminulom frontmenu grupe "Motorhed", Lemiju Kilmisteru, biće održan u subotu, 9. januara duž celog Sanset stripa, dela čuvenog Bulevara sumraka u Los Anđelesu. Pomen nedavno preminulom frontmenu grupe "Motorhed", Lemiju Kilmisteru… »

Saniran kvar na toplovodu

Studio B 05.01.2016
Ekipe Beogradskog vodovoda i kanalizacije sanirale su juče kvar na magistralnom toplovodu u Bulevaru Kralja Aleksandra 379 i sada se očekuje saniranje kolovoza. Ekipe Beogradskog vodovoda i kanalizacije sanirale su juče kvar na magistralnom toplovodu u… »

Na turskoj obali pronađena tela 34 migranta, troje dece

Studio B 05.01.2016
Turske vlasti su saopštile da su danas pronašle tela 34 migranta, od kojih najmanje troje dece, na dvema lokacijama na egejskoj obali, nakon što su oni pokušali da dopru do grčkog ostrva Lezbos. Turske vlasti su saopštile da su danas pronašle tela… »

Uhapšena dva pripadnika IS u Prištini

Studio B 05.01.2016
Kosovska policija je na prištinskom aerodromu uhapsila dvojicu kosovskih državljana koji su se vraćali avionom iz Istanbula, pod sumnjom da su se borili na strani tzv Islamske države, objavio je portal Albeu. Kosovska policija je na prištinskom… »

Pripadnici SIPA istraživali ponovo Dodikov kredit

Studio B 05.01.2016
Direktor Pavlović banke u Bijeljini Ružica Janković izjavila je da su policijski inspektori Agencije za istrage i zaštitu (SIPA) BiH ponovo u sedištu banke tražili informacije u vezi sa istragom o kreditu predsednika RS Milorada Dodika. Direktor… »