Izvor: Telegraf arhiva vesti 05.01.2016

Lediće Se U Celoj Srbiji: Kiša ni danas ne prestaje, najniža temperatura -11!

Telegraf 05.01.2016
U Srbiji se očekuje hladno jutro sa umerenim i jakim mrazem dok će po kotlinama biti maglovito. Tokom dana u većem delu zemlje biće slabo i umereno oblačno i suvo vreme. Krajem dana i tokom noći u Srbiji , uglavnom u južnim i jugozapadnim delovima… »

Pentagon: Amerika nije neprijatelj Rusiji, ne želimo konflikt s njima

Telegraf 05.01.2016
- Ne postoji razlog da nas smatraju pretnjom. Mi ne težimo ka konfliktu sa Rusijom - rekao je predstavnik Pentagona Džef Dejvis. Moskva ne treba da smatra Sjedinjene Americke Države pretnjom, budući da Vašington ne teži konfliktu sa Rusijom … »

Sastanak Sns I Koalicije Oko Sps! Evo o čemu su razgovarali Vučić, Dačić, Palma i Krkobabić

Telegraf 05.01.2016
Rukovodstva SNS-a i SPS-a sastala su se danas, u centrali Srpske napredne stranke na Novom Beogradu, a na nedavnu inicijativu lidera socijalista. Rukovodstva SNS-a i SPS-a sastala su se danas, u centrali Srpske napredne stranke na Novom Beogradu, a na… »

Saradnja I "Ostala Pitanja": Evo šta će biti na dnevnom redu sastanka lidera SNS i SPS!

Telegraf 05.01.2016
Rukovodstva SNS-a i SPS-a sastaće se danas, na nedavnu inicijativu lidera socijalista Ivice Dačića, koja je iznenadila i lidera naprednjaka Aleksandra Vučića, jer je stigla "poštom", a ne u direktnim susretima. Rukovodstva SNS-a i SPS-a sastaće se… »

Gradonačelnik Mali i ministar Vulin čistili sneg oko Vukovog spomenika (FOTO)

Telegraf 05.01.2016
Gradonačelnik se zahvalio svim radnicima komunalnog sistema grada koji su tri noći i dva dana neprekidno angažovani na uklanjanju snega u gradu i istakao da su im se danas pridružili i korisnici socijalne pomoći Centra za socijalni rad grada… »

Beograđani, Lepe Vesti: U kanalizaciju će biti uloženo - 23 MILIJARDE DINARA!

Telegraf 05.01.2016
Nadležnosti gradskih i prigradskih opština će se razlikovati, ali će i jedne i druge imati veće nadležnosti nego sada. Grad će biti dodatno decentralizovan, ali samo u onim funkcijama koje ne narušavaju funkcionisanje grada kao celine. Gradski… »

Nemačka Proterala Crnogorce: 2.400 građana mora da napusti zemlju

Telegraf 05.01.2016
Broj crnogorskih podnosilaca zahteva za azil verovatno će biti značajno smanjen ove godine, jer je Crna Gora proglašena sigurnom zemljom porekla. Prema podacim Savezne kancelarije za migracije i izbeglice , u Nemačkoj se nalazi 22.868 crnogorskih… »

Zmajev Zub Otkrio Zašto Je Nestao King Kong: Neverovatno otkriće će vam pomutiti mozak (FOTO)

Telegraf 05.01.2016
Gigantopithecus - koji je po svom izgledu najviše podsećao na čuveno filmsko čudovište King Konga, bio je pet puta teži od odraslog muškarca i visok oko tri metra. Najveći majmun koji je ikad hodao zemljom izumro je pre oko 100.000 godina nakon… »

Molimo Vas, Izvinite! Železnice se IZVINILE PROMRZLIM PUTNICIMA koji su OSAM SATI čekali u vozu bez grejanja!

Telegraf 05.01.2016
Molimo vas, izvinite! Posebno izvinjenje upućujemo porodicama koje su bile zabrinute za decu, stare i bolesne koji su se nalazili među naših 224 putnika, navodi se u izvinjenju "Srbija voza" i "Infrastrukture železnice Srbije" Preduzeća “Srbija… »

Odlični Odnosi Srpske I Bih Treba Da Se Nastave! Evo o čemu su razgovarali Vučić i Ivanić

Telegraf 05.01.2016
Srpski član Predsedništva BiH Mladen Ivanić i premijer Srbije Aleksandar Vučić ocenili su danas da odlični odnosi BiH i Republike Srpske "treba da se nastave" Srpski član Predsedništva BiH Mladen Ivanić i premijer Srbije Aleksandar Vučić… »