Izvor: Telegraf/Balkan arhiva vesti 05.01.2016

Nemačka Proterala Crnogorce: 2.400 građana mora da napusti zemlju

Telegraf 05.01.2016
Broj crnogorskih podnosilaca zahteva za azil verovatno će biti značajno smanjen ove godine, jer je Crna Gora proglašena sigurnom zemljom porekla. Prema podacim Savezne kancelarije za migracije i izbeglice , u Nemačkoj se nalazi 22.868 crnogorskih… »

Odlični Odnosi Srpske I Bih Treba Da Se Nastave! Evo o čemu su razgovarali Vučić i Ivanić

Telegraf 05.01.2016
Srpski član Predsedništva BiH Mladen Ivanić i premijer Srbije Aleksandar Vučić ocenili su danas da odlični odnosi BiH i Republike Srpske "treba da se nastave" Srpski član Predsedništva BiH Mladen Ivanić i premijer Srbije Aleksandar Vučić… »

Albanski Kalašnjikovi Ubijaju Po Evropi: Nekada na bojnim poljima, sada u rukama terorista! (VIDEO)

Telegraf 05.01.2016
"Put Kalašnjikova" je film švajcarske novinarke Vanine Kanban u kome su prikazani dokazi važni za borbu protiv terorizma i kontrolu oružja. Albanski mediji objavili su dokumentarni film francuske TV “Canal +” o “specijalnoj istrazi” koja je… »

DA LI OVA OPASNA OLUJA IDE PREMA SRBIJI? U Hrvatskoj CRVENI ALARM, sprema se strašno nevreme!

Telegraf 05.01.2016
Crveno upozorenje izdato je zbog moguće kiše koja će se lediti na kolovozima, zbog čega dolazi do poledice koja može stvoriti velike probleme u prometu, ali i pešacima na trotoarima. Meteoalarm je izdao crveno upozorenje za unutrašnjost Hrvatske … »

MIR BOŽJI, HRISTOS SE RODI! Srpski KRALJ čestitao BOŽIĆ Srbiji i Republici Srpskoj

Telegraf 05.01.2016
Prestolonaslednik Aleksandar uputio je čestitku građanima Srbije i Republike Srpske koji Božić slave po Julijanskom kalendaru. Prestolonaslednik Aleksandar II Karađorđević uputio je građanima Srbije i Republike Srpske koji Božić slave po… »