Izvor: Telegraf/Beograd arhiva vesti 05.01.2016

Gradonačelnik Mali i ministar Vulin čistili sneg oko Vukovog spomenika (FOTO)

Telegraf 05.01.2016
Gradonačelnik se zahvalio svim radnicima komunalnog sistema grada koji su tri noći i dva dana neprekidno angažovani na uklanjanju snega u gradu i istakao da su im se danas pridružili i korisnici socijalne pomoći Centra za socijalni rad grada… »

Beograđani, Lepe Vesti: U kanalizaciju će biti uloženo - 23 MILIJARDE DINARA!

Telegraf 05.01.2016
Nadležnosti gradskih i prigradskih opština će se razlikovati, ali će i jedne i druge imati veće nadležnosti nego sada. Grad će biti dodatno decentralizovan, ali samo u onim funkcijama koje ne narušavaju funkcionisanje grada kao celine. Gradski… »

Radno Vreme Pošta Na Božić: Evo koje će biti otvorene i na najradosniji hrišćanski praznik

Telegraf 05.01.2016
Pošte koje imaju celodnevno radno vreme sutra će raditi do 17 časova. Na Božić , 7. januara, radiće samo Glavna pošta u Takovskoj 2, u Beogradu, kao i pošte na graničnim prelazima, najavljeno je danas iz “ Pošta Srbije “. Kako piše u… »

ONI SU ODUŠEVILI BEOGRAĐANE: Svi iz kraja pričaju o ovim policajcima! (FOTO)

Telegraf 05.01.2016
Komunalni policajci čiste sneg sa trotoara, pešačkih prelaza, dvorišta ustanova, domova zdravlja, domova penzionera, obdaništa... Pripadnici Komunalne policije u Beogradu uključili su se u akciju čišćenja snega . Opremljeni lopatama, uklanjaju… »

Prvi Put U Životu Vidim Sneg, Ovoga Nema U Africi: Migranti oduševljeni zimom u Srbiji!

Telegraf 05.01.2016
- Grudve pravim čak i bez rukavica i nimalo mi ne smeta. Ne znam kako je ljudima u Srbiji, ali ja bih voleo da sneg stalno pada i da uvek bude ovako. U Africi nemamo sneg ni ovakvu zimu. Ovakav prizor vidim prvi put u životu - oduševljeno je ispričao… »

Lepa Vest Za Vozače: Na Božić nema naplate parkiranja na parking mestima

Telegraf 05.01.2016
Sve javne garaže, posebna i SMS parkirališta biće neprekidno otvoreni. JKP “Parking servis” obaveštava korisnike svojih usluga da na dan Božića , 07. januara, neće obavljati kontrolu i naplatu parkiranja na parking mestima u zoniranim delovima… »

Beogradski Tim Sns Je Najbolji! Goran Vesić ubeđen je u TRIJUMF naprednjaka na izborima u 15 od ukupno 17 gradskih opština

Telegraf 05.01.2016
Gradski menadžer Beograda Goran Vesić izjavio je da će najkasnije do maja biti održani redovni izbori u 15 od ukupno 17 gradskih opština u Beogradu. Gradski menadžer Beograda Goran Vesić izjavio je da će najkasnije do maja biti održani redovni… »