Izvor: Telegraf/Politika arhiva vesti 05.01.2016

Sastanak Sns I Koalicije Oko Sps! Evo o čemu su razgovarali Vučić, Dačić, Palma i Krkobabić

Telegraf 05.01.2016
Rukovodstva SNS-a i SPS-a sastala su se danas, u centrali Srpske napredne stranke na Novom Beogradu, a na nedavnu inicijativu lidera socijalista. Rukovodstva SNS-a i SPS-a sastala su se danas, u centrali Srpske napredne stranke na Novom Beogradu, a na… »

Saradnja I "Ostala Pitanja": Evo šta će biti na dnevnom redu sastanka lidera SNS i SPS!

Telegraf 05.01.2016
Rukovodstva SNS-a i SPS-a sastaće se danas, na nedavnu inicijativu lidera socijalista Ivice Dačića, koja je iznenadila i lidera naprednjaka Aleksandra Vučića, jer je stigla "poštom", a ne u direktnim susretima. Rukovodstva SNS-a i SPS-a sastaće se… »

Svako Može Da Komentariše Rad Vlade: Evo šta je još Vučić rekao nakon sastanka sa koalicionim partnerima!

Telegraf 05.01.2016
Premijer Srbije je nakon sastanka odgovarao na brojna pitanja novinara. Nakon sastanka SNS i koalicije oko SPS , premijer Srbije Aleksandar Vučić je odgovarao na pitanja novinara koja su bila bazirana na vanrednim izborima, reformama, o radu vlade i dr… »

Srbi Mogu Mnogo Da Nauče Od Poljaka! Evo šta je Vučić poručio odlazećem ambasadoru Poljske

Telegraf 05.01.2016
- Možemo mnogo da naučimo od Poljaka, koji prednjače u Evropi po ekonomskom rastu i privlačenju investicija - rekao je premijer Srbije. Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić primio je danas u oproštajnu posetu ambasadora Poljske Aleksandra… »

Bugari Su Mučki Napali Srbe I Zabili Im Nož U Leđa! Evo kako je Bugarska u dogovoru s Hitlerom okupirala Srbiju i Kosovo…

Telegraf 05.01.2016
Na veliki praznik SPC i svih Srba - TUCINDAN Bugarska je za vreme Drugog svetskog rata okupirala deo Srbije, a na osnovu vojnog sporazuma sa nacističkom Nemačkom. Na veliki praznik SPC i svih Srba – TUCINDAN Bugarska je za vreme Drugog svetskog rata… »