Izvor: Telegraf/Regioni arhiva vesti 05.01.2016

Molimo Vas, Izvinite! Železnice se IZVINILE PROMRZLIM PUTNICIMA koji su OSAM SATI čekali u vozu bez grejanja!

Telegraf 05.01.2016
Molimo vas, izvinite! Posebno izvinjenje upućujemo porodicama koje su bile zabrinute za decu, stare i bolesne koji su se nalazili među naših 224 putnika, navodi se u izvinjenju "Srbija voza" i "Infrastrukture železnice Srbije" Preduzeća “Srbija… »

Umalo Ekološka Katastrofa Usred Srbije: Slučajno zatrovana pijaća voda - HLOROM!

Telegraf 05.01.2016
U pijaćoj vodi je u tom trenutku bilo 2,5 miligrama hlora po litru, a dozvoljeno je do 0,6 miligrama. Sreća je što se havarija desila tokom noći, između 1. i 2.januara, pa je na vreme sprečeno da voda dođe do građana. U rezervoaru pijaće vode u… »

Komšije Zatekle Užas: Nišlija skočio sa DEVETOG sprata u SMRT, nikome nije jasno zašto!

Telegraf 05.01.2016
Ovo je drugo samoubistvo skokom sa visine za poslednja četiri dana, prethodno je to učinila žena koja se bacila sa osmog sprata. Nišlija star 36 godina, čiji identitet još nije otkriven, izvršio je jutros samoubistvo , skočivši sa devetog sprata… »

Uprkos Teškoj Godini, Napravili Podvig: U borskim rudnicima proizvedeno - 25.000 tona bakra! (FOTO)

Telegraf 05.01.2016
- Rezultati rada još uvek se analiziraju, ali preliminarna sagledavanja ekonomista kažu da će, uprkos svim teškoćama koje su nas pratile tokom 2015, rudnici bakra u Boru sa proizvedenih oko 25.000 tona bakra u koncentratu zabeležiti mali plus u… »

MIR BOŽJI, HRISTOS SE RODI! Evo kako su srpski političari čestitali Srbima Božić

Telegraf 05.01.2016
Evo kako su srpski političari čestitali vernicima predstojeći Božić. Pravoslavni vernici u Srbiji sutra slave Badnji dan , a 7. januara najradosniji hrišćanski praznik Božić . Zbog toga lideri političkih stranaka i funkcioneri su vernicima, koji… »