Izvor: Telegraf/Svet arhiva vesti 05.01.2016

Pentagon: Amerika nije neprijatelj Rusiji, ne želimo konflikt s njima

Telegraf 05.01.2016
- Ne postoji razlog da nas smatraju pretnjom. Mi ne težimo ka konfliktu sa Rusijom - rekao je predstavnik Pentagona Džef Dejvis. Moskva ne treba da smatra Sjedinjene Americke Države pretnjom, budući da Vašington ne teži konfliktu sa Rusijom … »

Zadavio Suprugu, Raskomadao Je, Pa Glavu Zalio Betonom: Jezivi detalji ubistva žene čije je telo pronađeno u koferima!

Telegraf 05.01.2016
Obdukcija je pokazala da je žena, stara oko 70 godina, ubijena između 25. decembra i 1. januara, kao i da se muškarac utopio nešto posle toga. Austrijske vlasti saopštile su večeras da su razotkrile misteriju ostataka tela u dva kofera pronađena u… »

Norveška Objavila Rat Pušačima: Ni odrasli neće smeti da kupuju cigarete!

Telegraf 05.01.2016
Norveška medicinska asocijacija vrši pritisak na vladu da podrži njen predlog za zabranu prodaje duvanskih proizvoda građanima rođenim posle 2000. godine. Najveća medicinska organizacija u Norveškoj planira da sprovede nameru da zabrani prodaju… »

Poginuli na užasan način: Kolima sleteli sa mosta i survali se u reku! (VIDEO)

Telegraf 05.01.2016
Vozač automobila je iz nepoznatih razloga skrenuo iz svoje trake, srušio ogradu na mostu i pao u reku. Stravična saobraćajna nesreća u kojoj je dvoje ljudi poginulo dogodila se u Kini kada je automobil pao s mosta i završio u reci. VIŠE OD 50… »

Hilari Klinton Obećala: Otkriću istinu o vanzemaljcima ako postanem predsednica Amerike

Telegraf 05.01.2016
Iako ne otkriva kako to namerava da učini, spekuliše se da ona planira da pošalje posebnu radnu grupu u Zonu 51 - zloglasnu i tajnu vojnu bazu u Nevadi za koju se nagađa da se u njoj testiraju "vanzemaljske" tehnologije. Ako Hilari Klinton postane… »

Sumnjiv Paket Na Aerodromu: Pozvan specijalan odred za deaktiviranje bombi

Telegraf 05.01.2016
U saopštenju se navodi da je paket pronađen u kanti za đubre ispred aerodromske zgrade, u blizini garaža. Obezbeđenje aerodroma Arlanda u Švedskoj prestonici Stokholmu pozvalo je specijalni odred za deaktiviranje bombi , nakon što je pronađen… »

Putin Sprema Armiju Pacova Protiv Džihadista: Biće obučeni da nanjuše oružje (VIDEO)

Telegraf 05.01.2016
Ruski naučnici će obučavati pacove da prepoznaju eksplozive i droge, u cilju borbe protiv terorizma. Ruski predsednik Vladimir Putin namerava da lansira svoje novo oružje u borbi protiv terorista, a u pitanju je armija kiborg -pacova, kako prenose… »