Regioni arhiva vesti 05.01.2016

BEZ VODE U KRAGUJEVCU: Erdoglija, Šumarice, Vinogradi...

iKragujevac 05.01.2016
Kako saznajemo došlo je do pucanja magistralnog cevovoda u Kopaoničkoj ulici u Erdogliji, od noćas je bez vode veći deo grada. Do pucanja cevovoda došlo je noćas, pola sata iza ponoći i od tada su bez vode potrošači u Erdogliji, Šumaricama… »

Štrajkuje druga smena u „Juri“

Jugmedia 05.01.2016
NIŠ – Zbog toga što im poslodavac nije omogućio slobodan dan za Badnje veče druga smena u „Juri“ obustavila je rad i trenutno pregovora sa menadžmento ove koreanske kompanije. Radnici koji su se novinarima javili putem FB ističu da su svesni… »

MUP potvrdio: Mitić novi načelnik niške policije

Južne vesti 05.01.2016
Iz Ministarstva unutrašnjih poslova danas je i zvanično potvrđeno da je Ninoslav Mitić postao novi načelnik niške policije koji će na tom mestu zameniti nedavno penzionisanog Srđana Grekulovića. Nekoliko dana nakon pisanja “Južnih vesti” o… »

Tradicionalno lomljenje česnice u Parku Svetog Save

Južne vesti 05.01.2016
I ove, kao i svake godine u Parku Svetog Save u Nišu lomiće se velika česnica na Badnji dan 6. januara, tačno u podne. Tri najsrećnija učesnika pronaći će po dukat. Organizatori kažu da je planirano da česnica bude prečnika 2 m i težine 100… »

ZAVEJAN KRAGUJEVAC: Sneg ne prestaje, a očekuju se i druge nepogode!

iKragujevac 05.01.2016
Sneg pada u celoj Srbiji, a u toku dana se očekuje i kiša koja se može lediti pri tlu i tako stvarati dodatni problem vozačima, uglavnom u jugozapadnim krajevima Srbije, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije (AMSS). Sneg koji u Kragujevcu pada od… »

Turisti zavejani u Ljubišu na Zlatiboru, stigla mehanizacija

N1 Info 05.01.2016
U mestu Ljubišu, na Zlatiboru, ostalo je zavejano 20 turista iz Beograda, Leskovca i Nemačke, rekao je član Saveta Mesne zajednice u tom selu Milovan Milojević. Preduzeće Putevi Užice poslalo mehanizaciju koja je stigla do ovih naselja kako bi… »

Sneg se topi, autobuske linije skraćene

Južne vesti 05.01.2016
Iako Nišlije negoduju zbog neočišćenih ulica i trotoara u Zimskoj službi kažu da se radi punom parom i da im toplije vreme ide na ruku. Ipak, zbog neprohodnosti brojne autobuske linije su skraćene. Snega na kolovozu ima, doduše ne kao noćas, ali… »

Zbog pucanja vodovodne cevi 3.200 domaćinstava i bolnica ostali bez vode

Glas Zapadne Srbije 05.01.2016
Užice - Zbog pucanja vodovodne cevi u ulici Miloša Božanovića prečnika 350 mm 3.200 domaćinstava i bolnica u Užicu ostali su bez vode Foto: Glas zapadne Srbije Prema rečima gradonačelnika Tihomira Petrovića do pucanja je došlo sinoć oko 18… »

Prvi zahtev za elektronsku dozvolu podnet u Čačku

Press 05.01.2016
Prvi zahtev za izdavanje elektronske građevinske dozvole podnet je danas u Čačku, saopštilo je Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture. Prvi zahtev za izdavanje elektronske građevinske dozvole podnet je danas u Čačku, saopštilo… »

Pazarski hotelijeri neće turiste sa vaučerima

Radio sto plus 05.01.2016
Među 234 turistička objekta koja su se Ministarstvu turizma, trgovine i telekomunikacija prijavili za primanje vaučera nema niti jednog ugostiteljskog objekta sa teritorije Novog Pazara, saznaje radio Sto plus. Najbliži ovakvi objekti koji su… »