Regioni arhiva vesti 05.01.2016

BEZ VODE U KRAGUJEVCU: Erdoglija, Šumarice, Vinogradi...

iKragujevac 05.01.2016
Kako saznajemo došlo je do pucanja magistralnog cevovoda u Kopaoničkoj ulici u Erdogliji, od noćas je bez vode veći deo grada. Do pucanja cevovoda došlo je noćas, pola sata iza ponoći i od tada su bez vode potrošači u Erdogliji, Šumaricama… »

Štrajkuje druga smena u „Juri“

Jugmedia 05.01.2016
NIŠ – Zbog toga što im poslodavac nije omogućio slobodan dan za Badnje veče druga smena u „Juri“ obustavila je rad i trenutno pregovora sa menadžmento ove koreanske kompanije. Radnici koji su se novinarima javili putem FB ističu da su svesni… »

Ninoslav Mitić od danas i zvanično načelnik niške policije

Jugmedia 05.01.2016
NIŠ – Ninoslavu Mitiću danas su ministar policije Nebojša Stefanović i vršilac dužnosti direktora policije Vladimir Rebić uručili rešenje kojim je postavljen na mesto načelnika Policijske uprave Niš. Mitić će na tom mestu zameniti… »

TRI DUKATA U NIŠU: U parku Svetog Save tradicionalno lomljenje česnice na Badnji dan

Kurir 05.01.2016
NIŠ - Tradicionalno lomljenje česnice u Nišu biće organizovano sutra, u podne na Badnji dan, u parku Svetog Save. Česnica će biti prečnika dva metra i težine oko 100 kilograma, a u njoj će se nalaziti tri dukata. Prema najavi organizatora, u… »

ZAVEJAN KRAGUJEVAC: Sneg ne prestaje, a očekuju se i druge nepogode!

iKragujevac 05.01.2016
Sneg pada u celoj Srbiji, a u toku dana se očekuje i kiša koja se može lediti pri tlu i tako stvarati dodatni problem vozačima, uglavnom u jugozapadnim krajevima Srbije, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije (AMSS). Sneg koji u Kragujevcu pada od… »

Sneg Zatrpao Put: Zavejani turisti iz Beograda, Leskovca i Nemačke na Zlatiboru!

Kurir 05.01.2016
ZLATIBOR - U mestu Ljubišu, na Zlatiboru, ostalo je zavejano 20 turista iz Beograda, Leskovca i Nemačke, rekao je danas član Saveta Mesne zajednice u tom selu Milovan Milojević. Milojević je rekao da su "neki od njih prvi put došli u taj kraj i da… »

Do kraja dana normalizacija gradskog i prigradskog saobraćaja

Jugmedia 05.01.2016
NIŠ – U Nišu su još uvek skraćene tri linije gradskog prevoza i desetak prigradskih linija, ali bi do kraja dana sve linije trebalo da dođe do normalizacije saobraćaja, rekao je šef niškog Štaba zimske službe Dragan Dimitrijević. „Od… »

Užička bolnica nema problema sa vodom, rezervoari puni

Blic 05.01.2016
Zbog današsnjeg pucanja vodovodne cevi užička bolnica je ostala bez vode, ali problema nema jer su na vreme napunjeni rezervoari, izjavio je direktor Zdravstvenog centra Užice Miloš Božović. Zbog pucanja vodovodne cevi u ulici Miloša Božanovića… »

Prvi zahtev za elektronsku dozvolu podnet u Čačku

Press 05.01.2016
Prvi zahtev za izdavanje elektronske građevinske dozvole podnet je danas u Čačku, saopštilo je Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture. Prvi zahtev za izdavanje elektronske građevinske dozvole podnet je danas u Čačku, saopštilo… »

Pazarski hotelijeri neće turiste sa vaučerima

Glas Zapadne Srbije 05.01.2016
Novi Pazar - Među 234 turistička objekta koja su se Ministarstvu turizma, trgovine i telekomunikacija prijavili za primanje vaučera Foto: Glas zapadne Srbije nema niti jednog ugostiteljskog objekta sa teritorije Novog Pazara, saznaje radio Sto plus… »