Zabava arhiva vesti 05.01.2016

Selma Bajrami prolazi kroz pakao: Idem na operaciju, a muž mi ne dozvoljava da vidim dete

Svet 05.01.2016
Poznata pevačica Selma Bajrami prvih dana nove godine prolazi kroz pravi pakao. Naime, Selma je primljena u bolnicu kako bi operisala endrometriozu, ali je više brine to što joj bivši suprug Mujo Mušić zabranjuje da vidi sina Darisa pre hirurškog… »

To je počast: Mao Cedung od tri miliona evra

Vesti online 05.01.2016
Grupa kineskih biznismena podigla je usred jedne poljane, u centralnoj provinciji Henan, ogromnu pozlaćenu skulpturu nekadašnjeg kineskog vođe Mao Cetunga vrednu tri miliona evra. Visine oko 37 metara, kip predstavlja osnivača komunističke Kine, koji… »

Kventin Tarantino: Još jedan gangsterski film i horor, i idem u penziju

Svet 05.01.2016
Kventin Tarantino ponovo je najavio da će se penzionisati nakon što snimi još dva filma – jedan gangsterski, a drugi horor. Kontroverzni reditelj je dosad nekoliko puta ponovio da će prestati da režira nakon desetog filma. Njegov vestern “Podlih… »

Kristof Volc vratiće se Bondu samo uz Danijela Krejga

Politika 05.01.2016
Glumac Kristof Volc, koji je tumačio lik Bondovog protivnika Blofelda u filmu „Spektra”, izjavio je da će se vratiti popularnom akcionom serijalu samo ukoliko tajnog agenta 007 bude ponovo igrao Danijel Krejg. Kako je izvestio magazin NME, ostala… »

Tuna prodata za 108.500 evra u Tokiju

Beta 05.01.2016
Vlasnik lanca suši restorana kupio je danas za 108.500 evra prvu atlantsku tunu ove godine na čuvenoj pijaci Cikidži u Tokiju, najvećoj ribljoj pijaci u svetu. Cena od 14 miliona jena (108.500 evra) trostruko je veća u odnosu na cene u 2015. godini… »

Marčelo koncertom proslavlja rođendan

Blic 05.01.2016
Tradicionalno, Marčelo rođendan slavi na nastupu, tako će biti i ovog 21. januara. Marčelovi rođendanski koncerti su poznati po višečasovnoj intimnoj i familijarnoj atmosferi a poznati reper će 33. rođendan ovog puta proslaviti će na bini… »

Podivljala u programu uživo: Tijanu Ajfon izbacili iz studija! (foto)

Svet 05.01.2016
Tijana Maksimović danas je izbačena iz emisije “Parovi” zbog divljanja, psovanja i vređanja Gastoza i njegove porodice. Nenad Marinković isprovocirao je Ajfonku u emisiji, rekavši joj da je od produkcije čuo kako se Tijanini roditelji srame… »

Kristijan ima tumor na mozgu, ne ide u zatvor?

Tračara 05.01.2016
Iako je danas trebalo da se javi u zatvor na izdržavanje preostale četiri godine robije, Kristijan Golubović, ponovo je operisao glavu. Kako piše Svet.rs, on ističe da sumnja da je u pitanju tumor, dok ga lekari uveravaju da se radi o infekciji, koja… »

Tim Rot: Tarantino je isti kao na početku svoje karijere

RTS 05.01.2016
Engleski glumac Tim Rot, koji ponovo sarađuje sa Kventinom Tarantinom u njegovom novom filmu „Podlih osam“, izjavio je da je reditelj isti kao kada je gradio svoje ime devedesetih godina, samo sa više znanja iz oblasti kinematografije. Rot je igrao… »

Pijani Poljak vozio dete u automobilu bez guma!

RTS 05.01.2016
Jedan 25-godišnji Poljak šokirao je u novogodišnjoj noći policijsku patrolu u Torunju na severu Poljske jer je pijan povezao kod rodbine dvogodišnjeg sina u automobilu bez guma. Patrola navikla na čudne događaje u najluđoj noći bila je šokirana… »