Beograd arhiva vesti 08.01.2016

Požar U Zemunu: Vatra zahvatila dva sprata solitera, nema povređenih

Blic 08.01.2016
Veliki požar izbio je danas oko 13 sati u soliteru u Zemunu a vatra je zahvatila 14. i deo 15. sprata. blictv_rs/main 0 0 http://ringierrs.adocean.pl/ad.xml?id=36ZG.4mL4lRoWdXPwcns.PctjG7Qw5.LmnAcjQFL7tj.v7/key=%TAGS%/aocodetype=1 Šest vozila… »

Vesić: Učiniti sve da maloletne osobe ne mogu da kupe alkohol »

Studio B 08.01.2016
Građani Beograda alkoholna pića mogu da kupe kad god požele, jer je 6. januara zvanično ukinuta zabrana prodaje alkohola noću. Gradski menadžer Goran Vesić kaže za Blic da je Odluka o ukidanju zabrane nedavno doneta. Vesić kaže za Blic da je… »

Odgovor Beograđaninu: Evo zašto Komunalna policija nije uradila ništa povodom divljih taksista za Novu godinu

Blic 08.01.2016
Posle pisanja "Blica" o Beograđaninu koji je u novogodišnjoj noći osetio šta znači biti žrtva "divljih" taksista, komunalna policija je odgovorila da nije mogla da reši ovaj problem zbog drugih zaduženja koja su ih te večeri okupirala. -… »

Nesreća Na Železničkoj Stanici: Udarila ga struja, pa pao sa visine od dva metra

Blic 08.01.2016
Muškarac (31) zadobio je višestruke povrede noćas kada ga je na železničkoj stanici u Rakovici udarila struja, nakon čega je pao sa visine od dva metra. On je u svesnom stanju i sa višestrukim povredama prevezen u Urgentni centar, kaže portparol… »

Osiguravajuća kuća zatražila od Infostana 234 miliona dinara odštete

Blic 08.01.2016
Osiguravajuća kompanija "Đenerali" zatražila je od gradskog preduzeća Infostan 234 miliona dinara odštete, jer to gradsko preduzeće nije ispunilo ugovornu obavezu da pošalje ponudu za osiguranje stanova svojim korisnicima, već je tu ponudu uputilo… »

Postavljen sistem ZAŠTITE OD PTICA na pijaci "Zeleni venac"! (FOTO)

Telegraf 08.01.2016
Igličasti sistem zaštite od ptica izrađen je od visokokvalitetnog i fleksibilnog materijala i polikarbonatne baze, otporne na vremenske prilike. Ivan Sočo , direktor JKP “Gradske pijace “, prisustvovao je postavljanju igličastog sistema zaštite… »

Mali: Usluga lični pratilac deteta biće dostupna i ove godine

Blic 08.01.2016
Grad Beograd je obezbedio sredstva za pružanje usluge lični pratilac deteta i u 2016. godini i time pokazao svoj odgovoran odnos prema svim socijalno ugroženim i marginalizovanim društvenim grupama kojima je podrška neophodna, izjavio je… »

Socijalnu pomoć traži sve više Beograđana

Večernje novosti 08.01.2016
Vladimir Ilić, direktor Gradskog centra za socijalni rad: Na zvaničnoj evidenciji se nalazi oko 100.000 ljudi. Stabilizovali smo sistem i pomoć se redovno isplaćuje. Podršku države u savladavanju različitih životnih prepreka traži sve više… »

Mrak u Suncu

Politika 08.01.2016
Zatvorena još jedna kultna kafana, u direkciji tvrde da je to privremeno. Ljubitelji klasičnih kafana u užem jezgru Beograda ostali su bez još jednog omiljenog sastajališta – restorana „Sunce” u Dečanskoj 1, pored Doma omladine. I mada kafanci… »

Ruglo: Nakon saniranja cevi, POTPUNI HAOS u Bulevaru despota Stefana

Blic 08.01.2016
Iako su stanovnici Bulevara despota Stefana mislili da su, nakon sanacije puknute cevi, njihove muke završene, pojavio se novi problem - nagomilana zemlja, ogromne rupe u asfaltu i betonske ploče i dalje se nalaze na istom mestu. Kvar na vodovodnoj cevi… »