Izvor: Alo/Politika arhiva vesti 08.01.2016

Stefanović: Jedna novinarka će reći da je praćena

Alo 08.01.2016
Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović izjavio je da stabilnost koju Vlada uspeva da sprovede u Srbiji ne odgovara svima. On je rekao da to ne odgovara ni na unutrašnjem planu, navodeći da postoje informacije da će određeni ljudi… »

Stefanović: Nabavka raketa ne vodi pomirenju

Alo 08.01.2016
Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović ocenio je večeras da namera Hrvatske da nabavi balističke rakete nije dobrosusedski potez i da ne vodi ka pomirenju u regionu. Stefanović je rekao da će Srbija nastaviti da vodi odgovornu… »

Gašić: Šule je licemer!

Alo 08.01.2016
U politici je, izgleda, i te kako kratko pamćenje! Bivši ministar odbrane Dragan Šutanovac isprozivao je aktuelnog ministra vojnog Bratislava Gašića jer je navodno vojnike slao da „konobarišu u novogodišnjoj noći“. Međutim, Šule je, čini… »

Stefanović: Srbija je bezbedna

Alo 08.01.2016
Ministаr unutrаšnjih poslovа Srbije Nebojšа Stefаnović, poručio je dаnаs, nаkon nаjnovijih terorističkih pretnji, dа će Srbijа ostаti stаbilnа i bezbednа zemljа zа sve grаđаne, kаo i zа sve one koji u nju dođu. "Vаžno je dа… »

Vučić seče direktore!

Alo 08.01.2016
Premijer Aleksandar Vučić kreće u seču direktora javnih preduzeća. Imena će se vrlo brzo znati, a neka od njih će biti i iznenađenje, pošto se ti direktori u javnosti razmeću svojim rezultatima. Međutim, za sada je sigurno da će smeniti… »

Pajtić: Koalicija samo sa onima koji neće sarađivati sa Vučićem

Alo 08.01.2016
Predsednik Demokratske stranke (DS) Bojan Pajtić izjavio je danas da će ta stranka na pokrajinske i lokalne izbore i na parlamentarne, ako ih bude, izaći sa onima koji su spremni da potpišu da neće sarađivati s premijerom Aleksandrom Vučićem… »

Pajtiću, još nisi objasnio otkud Vučić u Dubaiju

Alo 08.01.2016
Srpska napredna stranka pitala je lidera Demokratske stranke Bojana Pajtića zašto nije ni danas objasnio, iako je imao više medijskih nastupa, kako je to premijer i predsednik SNS Aleksandar Vučić boravio ovih dana u Dubaiju. "Takođe, koristimo… »

Đurić: Imamo podršku za formiranje ZSO

Alo 08.01.2016
Direktor vladine Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić izjavio je danas da od Prištine očekuje da ispuni obaveze o formiranju Zajednica srpskih opština (ZSO) i da za takav stav Beograd ima podršku međunarodne zajednice. "Uspeli smo da… »

Pajtićeva inicijativa neozbiljna

Alo 08.01.2016
Povodom inicijative predsednika DS-a Bojana Pajtića da sve proevropski orijentisane opozicione stranke potpišu sporazum o predizbornoj saradnji kojim bi se obavezale da nakon izbora neće sarađivati sa Aleksandrom Vučićem, predsednik Narodnog pokreta… »

Tomina saradnica se verila

Alo 08.01.2016
U novu godinu zamenica šefa informativne službe predsednika Tomislava Nikolića ušla je sa lepim vestima. Naime, lepa Tomina saradnica je na svom Fejsbuk profilu objavila da se verila sa svojim izabranikom Milanom Ristićem. Mnogobrojni prijatelji sa… »